رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1404/02/11 Thursday - 2025 01 May الخميس ، 3 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1402-08-01 15:13 شماره خبر : 857
به روایت عکس؛

یکی از جاذبه‌های تاریخی استان کهگیلویه و بویراحمد که در سال ۵۲ به ثبت ملی رسیده پل تاریخی پاتاوه در شهرستان دنا بوده که نیازمند توجه ویژه است.

به گزاش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس؛ یکی از جاذبه‌های تاریخی استان کهگیلویه و بویراحمد که در سال ۵۲ به ثبت ملی رسیده پل تاریخی پاتاوه در شهرستان دنا بوده که نیازمند توجه ویژه است.

 

این پل که بازمانده دوران ساسانی در کهگیلویه و بویراحمد است در اواخر دهه ۷۰ کار مرمت و احیاء مجدد آن شروع شد اما باتوجه به طغیان‌های رود بشار بخشی از این پل تخریب و دچار آسیب بسیار شده است.

 

تخت شاه‌نشین در بخش پاتاوه شهرستان دنا به‌عنوان یكی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین بناهای تاریخی این شهرستان و از جاهای دیدنی کهگیلویه و بویراحمد است که نیاز به توجه و پیشگیری بیشتر از سوی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان دنا دارد.

 



 

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار