
مسئول گروه جهادی زینبیون گچساران معتقد است که جهادگران برای خدمت به اقشار مختلف مردم جامعه بهویژه طبقه کم برخوردار، عشق و علاقه ویژهای دارند و این انگیزه الهی آنها را به وسط میدان جهاد میکشاند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» بسیج سازندگی باهدف سازندگی و محرومیتزدایی، کمک به کارآمدی نظام، توسعه و پیشرفت کشور و اجرای پروژهها از بدو تأسیس تاکنون در حوزههای مختلف اقدامات بسیار مهمی را انجام داده است که یکی از اقدامات بسیج سازندگی اعزام جهادگران به مناطق محروم باهدف محرومیتزدایی است که بسیجیان با حضور در این برنامهها به انجام فعالیتهای عمرانی (احداث، بازسازی و بهسازی) فرهنگی، بهداشتی، خدماتی و کشاورزی میپردازند.
امروز بسیج سازندگی با بهکارگیری تمامی ظرفیتهای خود توانسته نقش مهمی را در محرومیتزدایی و خدمترسانی به مناطق کمتر برخوردار ایفا کند درحالیکه همهساله از 15 اردیبهشتماه تا 21 اردیبهشتماه بهعنوان هفته بسیج سازندگی نامگذاری شده است؛ هفتهای که اهمیت آن امروزه بر کسی پوشیده نیست. مقام معظم رهبری در این خصوص میفرمایند که مسئولیتپذیری سپاه پاسداران در طرحهای سازندگی کشور، نشاندهنده عظمت روح تعهدپذیری، شجاعت و خطرپذیری در میدانهای بزرگ تجربه نشده و عزم وهمت انقلاب اسلامی است.
به مناسبت هفته بسیج سازندگی به گفتوگو با نیما فولادی از مسئولینِ گروههای جهادی در شهرستان گچساران نشستیم که در ادامه این گفتوگو را میخوانید.
صبح زاگرس: خودتان را کامل معرفی کنید و از سوابقتان در اردوهای جهادی بگویید؟
نیما فولادی هستم، مسئول گروه جهادی زینبیون گچساران و نزدیک به ۸ سال است که فعالیت جهادی دارم. گروه جهادی زینبیون را در سال ۱۴۰۰ تأسیس کرده و باافتخار توفیق نوکری و خادمی مردم عزیز رادارم.
صبح زاگرس: هدف شما از برگزاری دورههای مختلف اردوی جهادی چه بود؟
فولادی: مهمترین هدف برگزاری اردوهای جهادی، سازندگی است و آغاز این سازندگی همان ساختن خود است؛ بنابراین اردوهای جهادی دانشکدههای خودسازی هستند که جهادگران با شرکت در این اردوها قدمهای بسیار بزرگی برای شناخت خود و معرفت نفس برمیدارند و علاوه بر آن گرهگشایی از مشکلات مردم همیشه موردنظر بزرگان دین ما بوده و مؤکدا به این موضوع سفارش شده است.
علاوه بر این اردوی جهادی یعنی همان روحیه جهادی و خالصانه و همچنین صادقانه و بیریا کار کردن است، فضای صمیمی در اردوهای جهادی تأثیر مثبتی در آینده جهادگران جوان خواهد داشت چراکه جهادگران در اردوهای جهادی مشکلات جامعه را از نزدیک لمس میکنند و برای رفع محرومیتها تلاش میکنند البته جهادگران در این اردوها بدون چشمداشت مادی و باانگیزه ایمانی و معنوی کار میکنند.
صبح زاگرس: تخصص گروه شما در اردوهای جهادی چیست و چه اقداماتی انجام دادهاید؟
فولادی: گروه جهادی زینبیون در چند حوزه بهطور خاص و ویژه فعالیت میکند که ازجمله میتوان به فعالیت در حوزههای فرهنگی، عمرانی، آموزشی، تسهیل ازدواج، مسکن و اشتغال نام برد. اگرچه بهتناسب نیاز روز، موقعیت و وضعیت جامعه، هرکجا که لازم باشد باجان و دل پایکار هستیم
نکته دیگر اینکه جهادگران در اردوی جهادی با وضعیت زندگی مناطق محروم در ابعاد مختلف فرهنگی، معیشتی، بهداشتی و … آشنا شده و برای سازندگی در آن منطقه میکوشند که خود را ساخته و رضا خداوند را کسب کنند.
صبح زاگرس: یک خاطره خوب و یک خاطره بد از اردوهای جهادی خودتان بگویید؟
فولادی: مسلماً در اردوهای جهادی شیرینیها و تلخیهای هم وجود دارد ولی غالباً میتوان گفت از لحظه برنامهریزی تا روز اعزام، جهادگران به نیت خدمت، شاد و مسرور هستند ولی گاهی با مشاهده وضعیت اسفناک بعضی از نقاط هدف (نبود امکانات معمولی زندگی، فقر، نبود زیرساختها، نبود امکانات و مایحتاج بهداشتی و پزشکی)، بغض و غم سنگینی بر سینهمان مینشیند که یاد خدا و امام زمان عج تسلی خاطرمان میشود و ما را برای خدمت به مردمان غیور میهن عزیزمان مصممتر میکند.
صبح زاگرس: ازنظر شما بهترین اردوی جهادیتان کی، چه سالی و کجا بود؟
فولادی: حقیقتاً اردوهای جهادی و تجربیات آن بر انسان و باورهایش تأثیر به سزایی دارد و همه اردوهای جهادی برای جهادگران درسآموز و خاطرهانگیز است ولی بهترین خاطرهای که دارم مربوط به خدمت به مردمان خون گرم کشورم در سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی و شهرستان خوی است که درگیر سیل و زلزله بودند و با کمک مردم دلسوز شهرستان گچساران کمکهای خوبی به دستشان رسانده شد که شیرینی خاصی داشت.
صبح زاگرس: توصیه شما به شرکتکنندگان جدید (گروههای جدید) در اردوی جهادی چیست؟
فولادی: بنده کوچکتر از آن هستم که بخواهم توصیه یا نصیحتی داشته باشم ولی یک نکته که برای خودم خیلی اهمیت دارد اینکه دوستانم در گروههای جهادی دقت داشته باشند که نیت از شرکت در اردوها و فعالیتهای جهادی نباید چیزی غیر از رضای الهی باشد و هر چیزی غیرازاین ابتر است و در ثانی پیروی و اطاعت از فرمانها و دستورات مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنهای در گرهگشایی از مشکلات مردم باید برایمان نقشه راه باشد و دوم اینکه درراه خدمت به مردم چیزی بهتر از اخلاص نیست.
صبح زاگرس: پیشنهادتان برای بهتر شدن اردوهای امسال را بگویید؟
فولادی: آنچه فعلاً مدنظر است، دولت محترم تمهیداتی بیندیشد که جهادگران خدوم در راستای تهیه ملزومات و امکانات عمرانی لنگ نباشند و با توجه بهوقت اندک فرصت سوزی نشود.
صبح زاگرس: کلام آخر؟
فولادی: همانگونه که پیشتر عرض کردم اردوهای جهادی بیشتر از آنکه برای اقشار نیازمند و کم برخوردار جامعه مفید باشد، در خودسازی جهادگران مؤثر است و جهادگران برای خدمت به اقشار مختلف مردم بهویژه طبقه نیازمند و کم برخوردار جامعه عشق و علاقه ویژهای دارند و همان انگیزه الهی است که آنها را به وسط میدان جهاد میکشاند. در پایان از همه عزیزانی که به هر شکلی ما در انجام فعالیتهای گروه جهادی زینبیون گچساران یاری کردهاند سپاس گذاری میکنم.
صبح زاگرس: از وقتیکه در اختیار این پایگاه خبری تحلیلی قرار دادهاید کمال تشکر و قدردانی راداریم.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- آمریکا در برابر ایران اشتباه محاسباتی کرد
- رئیس جدید دانشگاه یاسوج معارفه شد
- شهری بدون داروخانه در کهگیلویهوبویراحمد
- توضیحات دادستان یاسوج در رابطه با یک قتل
- پخت نان بیکیفیت در تنور نظارت مسئولان
- گره کور بلوار معروف یاسوج باز شد
- فرمانده جدید سپاه فتح معارفه شد+ تصاویر
- خصوصی بودن پتروشیمی ستاره گچساران
- پل مکانیزه یاسوج؛ رویایی ناتمام برای شهروندان
- کافههای پارک آبشار تعطیل شدند
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- ادارهای بدون مدیر و سرپرست در بهمئی
- تغییرات مدیریتی در ایستگاه جهاد کشاورزی کهگیلویه
- توهین وقیحانه فرماندار شیراز به پرفسور ملک حسینی
- همایش تجلیل از مقام معلم در بهمئی
- بهرامی به استقبال تاجگردون در ورودی سیسخت میرود!
- آغاز عملیات اجرایی پتروشیمی ستاره گچساران
- افتتاح قرارگاه محرومیتزدایی شهید رئیسی در بهمئی
- محصولات روی زمین مانده؛ مسئولان باشت کجایند؟
- مراسم معارفه فرمانده سابق سپاه فتح در بوشهر
- پایان رقابت فوتسال «جام ولایت» در گچساران+ تصاویر
- استقلال بدون محروم به فینال رسید
- راههای پیشگیری و کنترل آتشسوزی جنگلها در کهگیلویهوبویراحمد
- بازار یاسوج؛ جایی که هر غرفهاش قصهها دارد
- روایت تلاش گروه جهادی دستان مهربان
- تحول در چهره شهر توریستی دنا
- عطرافشانی گلزار شهدای گمنام در بهمئی
- پایان اختلافات ملکی لنده؛ کاداستر به روستاها میرسد
- حضور سردار فضلی در خانه جانباز باشتی
- نرخهای نجومی در آبشار یاسوج
- خرمشهر؛ تجلیگاه هویت ایرانی-اسلامی
- شکوه حضور نیروهای مسلح کهگیلویهوبویراحمد
- تجلیل از فاتحان عملیات آزادسازی خرمشهر در باشت
- فتح خرمشهر محصول همدلی و کار جمعی بود
- کامیونداران، شیرمردان جادههای استان
- ساخت نخستین رادار فرودگاهی تمام ایرانی
- خواسته اصلی مردم در همایش کوهگل چه بود؟
- سیاستزدگی؛ بلای جان توسعه پایدار کوهستانهای زاگرس
- آیین غبارروبی گلزار مطهر شهدای گمنام
- گرامیداشت حماسه سوم خرداد در لنده
- همایش گرامیداشت «فتح خرمشهر» در گچساران+ تصاویر
- فتح خرمشهر، تثبیتکننده انقلاب اسلامی بود
- همایشی با رنگ و بوی شهدایخدمت در کهگیلویهوبویراحمد
- شهر دلاوران، میزان عاشقان شهید جمهور
- بخشی از دستاوردهای شهید رئیسی در کهگیلویهوبویراحمد
- ستاد مدیریت بحران روابط عمومی نیست
- فتح خرمشهر پایان نبرد نبود، آغاز راه بود
- روایتی تکان دهنده از پشت پرده دخانیات دختران
- ثبتنام کلاسهای تابستانه موسسه رزمندگان آغاز شد
- جانشین معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران وارد گچساران شد
- مشاهده بیشتر