رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/12/16 Thursday - 2025 06 March الخميس ، 6 رمضان ، 1446
ساعت
1403-12-03 13:50 شماره خبر : 10985 https://sobhezagros.ir/short/Nj3D5 0
گزیده خطبه‌های نمازجمعه شهرستان‌های استان؛

ائمه جمعه شهرستان‌های کهگیلویه و بویراحمد در خطبه‌های امروز نماز جمعه به مسائل مختلفی از جمله تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله، وضعیت گرانی و انتقاد از اداره صنعت، معدن و تجارت استان همچنین دانشگاه علوم پزشکی یاسوج پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» متن گزیده‌ای از خطبه‌های نمازجمعه شهرستان‌های مختلف کهگیلویه و بویراحمد در این بسته خبری آمده است:

انتقاد امام جمعه چرام از وضعیت بازار

حجت‌الاسلام «سید نورالله افشار» ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر چرام گفت: حضور در جلسات بزرگداشت انسان‌های متقی می‌تواند از مصادیق این آیه شریفه و افراد اهل تقوای الهی باشد.

امام‌جمعه چرام بابیان اینکه راز محبوبیت شهید نصرالله چیست؟ افزود: رهبر عزیز و حکیم انقلاب فرمود «گستره‌ محبوبیت و تأثیرگذاری شهید سید حسن نصرالله از لبنان و ایران و ‌کشورهای عربی فراتر رفته بود و اکنون شهادت او این اثرگذاری را افزایش خواهد داد».

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش بابیان اینکه وضعیت امروز اوکراین نتیجه اعتماد به آمریکاست، گفت: ‏اوکراین سومین قدرت هسته‌ای جهان بود، با تفاهم‌نامه بوداپست در ۱۹۹۴ بمب‌های هسته ایش را برای یک زندگی نرمال کنار گذاشت. آمریکا و روسیه امنیت و استقلال اوکراین را تضمین کردند.

امام‌جمعه چرام در بخش دیگری از سخنانش خطاب به مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: آیا از وضعیت نامناسب گران‌فروشی بازار در کهگیلویه بزرگ و نارضایتی مردم از مجموعه شما اطلاع دارید؟ آیا بازار و معیشت مردم باید در گروکشی‌های سیاسی و نصب افراد ضعیف معامله شود؟

افشار افزود: من فعلاً به همین دو نکته بسنده می‌کنم شاید تدبیری بیندیشید، اگر راه و مسیر همین باشد خیلی از حرف‌ها و صحبت‌ها است که در آینده نزدیک، شفاف با مردم بیان خواهد شد.

_____________________________________________________________________________

گلایه امام جمعه مارگون از دانشگاه علوم پزشکی 

حجت‌الاسلام والمسلمین «رحم الله خواجه پور» شهیدان سید حسن نصرالله، سید هاشم صفی‌الدینی و یحیی سنوار را مایه عزت و عظمت جبهه مقاومت دانست و تأکید کرد: مقاومت و ایستادگی امثال شهیدان یحیی سنوار و اسماعیل هنیه سرنوشت جبهه مقاومت را در غزه و فلسطین تغییر دادند. 

خطیب نماز جمعه شهر مارگون ضمن تأکید بر اینکه همه ما در شهادت رهبران حزب‌الله مصیبت‌زده و عزادار هستیم، اظهار کرد: هرچند امروز جسم شهید سید حسن نصرالله و شهید صفی‌الدین در میان ما حضور ندارند، ولی روح و رهبری آنان در میدان حاضر بوده و از لبنان و مردم بی‌دفاع آن دفاع خواهند کرد. 

حجت‌الاسلام خواجه پور ضمن اظهار گلایه چندباره مردم و خود از کمبود امکانات پزشکی به‌ویژه نبود آمبولانس در شهر مارگون، خاطرنشان کرد: مسئولان علوم پزشکی استان حدود سه سال قبل قول تجهیز یک دستگاه آمبولانس را به این شهرستان دادند ولی به وعده‌های خود عمل نکردند. 
 
امام‌جمعه شهرستان مارگون وجود آمبولانس مجهز را از ضرورت‌ها و اولویت‌های شهر و همچنین شهرستان مارگون دانست و افزود: با توجه به ضرورت در برخی از بخش‌های هم‌جوار آمبولانس‌های مجهزی وجود دارد ولی در شهرستان مارگون که حدود پنج سال به شهرستان ارتقا پیداکرده، آمبولانس نیست. 

حجت‌الاسلام خواجه پور از بی‌تفاوتی و عدم حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد به شهرستان مارگون جهت پیگیری و رفع مشکلات انتقاد کرد و از استاندار استان خواست که دستور رسیدگی به مشکلات این شهرستان ازجمله کمبود تجهیزات پزشکی و نبود مکان مناسب برای بیماران اقدام کنند. 

_____________________________________________________________________________

امام جمعه باشت: فعلا به مسئولان شهرستان فرصت می‌دهم

امام‌جمعه باشت در بخشی از خطبه‌های نماز جمعه این هفته گفت: سید حسن نصرالله هوشمند در جنگ رسانه‌ای بود؛ در روزی که فرزندشان سید هادی و هم‌رزمانشان شهید شدند قرار شد سخنرانی کنند خوشان نقل می‌کنند، در جایی که باید سخنرانی کنم رفتم و نورافکن‌های مختلف به سمت من بود و هوا هم گرم بود، چشم من ضعیف بود سر و صورت من عرق کرده بود این عینک من خیس شده بود درست نمی‌دیدم ولی گفتم اگر دست بکشم و با دستمال بخواهم صورتم را خشک کنم گفتم شاید اسرائیل از همین تصویر علیه ما استفاده کند و بگوید مردم شیعه لبنان که شما فرزندانتان را به جبهه می‌فرستید دارد برای فرزند خودش گریه می‌کند این اندازه نسبت به جنگ رسانه‌ای دشمن آگاه بود.

حجت‌الاسلام گنجه‌ با اشاره به اینکه سید حسن نصرالله به اسلام عربی عزت داد، عنوان کرد: اگر در کشورهای عربی حکام و رهبران فرمانروایان پادشاهان ذلیل بودند سید حسن نصرالله هم به اسلام و هم به این کشورهای عربی عزت داد.

امام‌جمعه باشت ادامه داد: همین‌جا دعوت می‌کنم هم تبلیغ کنید و هم شما عزیزان دعوت کنید انشاالله روز یکشنبه همزمان با نماز مغرب و عشا در مسجد ۱۴ معصوم همه تجمع خواهیم کرد هم نماز لیله الدفن و هم سخنرانی‌های تبیینی در جهت شخصیت این شهید بزرگوار اسلام خواهیم داشت.

وی در پایان ضمن انتقاد از وضعیت شهرستان بیان کرد: از زمان استقرار دولت در شهرستان همه این شهادت را خواهند داد که ما همراهی و همکاری و کمک کردیم و من این دو سه هفته را هم تحمل خواهم کرد ولی اگر مسائل شهرستان در زمینه مدیریت قرار باشد بر همین منوال بچرخد من قطعاً صحبت‌هایی را با مردم خواهم داشت، اگر این دولت می‌گوید من دولت وفاقم، خود مسئولان باید با هم دست دوستی بدهند و با هم وفاق داشته باشند.

_____________________________________________________________________________

در حال تکمیل ...

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار