رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1404/06/04 Tuesday - 2025 26 August الثلاثاء ، 3 ربيع الأول ، 1447
ساعت
1403-05-08 04:02 شماره خبر : 6092
صبح زاگرس گزارش می‌دهد؛

آستان مقدس امامزاده حسین (ع) معروف به «باباحاجی» که با هشت واسطه به امام موسی کاظم (ع) امام هفتم شیعیان می‌رسد روشنایی کافی ندارد.

به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی «صبح زاگرس» بقعه متبرکه امام‌زاده حسین (ع) معروف به «باباحاجی» واقع در دم‌تنگ ابراهیم (تنگ برایی) آبریز شبلیز شهرستان دنا قرار دارد، این امام‌زاده بخاطر قرار گرفتن در منطقه‌ای جنگلی و بکر ظرفیت‌های لازم برای تبدیل شدن به یک قطب مذهبی، توریستی و گردشگری را داراست و می‌طلبد طرح توسعه این امامزاده در اولویت کاری متولیان مربوطه قرار گیرد.

عصرهای پنج‌شنبه و شب‌های جمعه صحن و سرای این امام‌زاده پذیرای زائرین آن حضرت است که با خیرات یاد گذشتگان خود و امام‌زاده باباحاجی را گرامی می‌دارند، این امام زاده در فاصله 80 کیلومتری شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد و تقریبا در 70 کیلومتری شهر سی‌سخت مرکز شهرستان دنا است. 

کارهای عمرانی و ساخت‌وساز حرم و اطراف این امام‌زاده گذشته توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، هیات امنا، خیرین و اعتبارات دولتی صورت گرفته و به نوعی این امام‌زاده  برای زیارت زوار مهیا گردید.

راه دسترسی، احداث ساختمان، نصب گنبد، لوله کشی آب، از جمله اموراتی بوده که تاکنون برای احیای این بعقه متبرکه توسط مسئولین و خیرین انجام شده اما کافی نیست، چرا که با بازدید از این مکان مذهبی با کاستی‌های زیادی مواجه می‌شویم که صدای اعتراض زوار این بنای مذهبی را در آورده و خواستار رسیدگی مسئولان جهت برطرف نمودن مشکلات امام زاده شدند.

یکی از معضلات که مشکلات عدیده‌ای بوجود آورده نداشتن نور و روشنایی کافی است بطوریکه این بعقه متبرکه که روزانه بخصوص اواخر هر هفته پذیرای زوارهای زیادی از استان و استان‌های هم‌جوار می‌باشد سالهاست که نور و روشنایی کافی ندارد که این معضل با شعار تبدیل این بعقه متبرکه به قطبی توریستی و مذهبی برای مسافران هم خوانی ندارد و جای بسی تامل دارد که چگونه مسئولان نسبت به افزایش روشنایی این مکان مذهبی تاکنون کوتاهی کردند.

در طول مسیر که برای بازدید از این بنای مذهبی در حرکت بودیم چشم‌هایمان به تیرهای برقی افتاد که در مسیر نصب شده و از کنار این امام‌زاده جهت برق‌رسانی به روستاهای بالا دست امامزاده عبور می‌کنند، اگر راه و روش امامان و نوادگان آنها  را چراغ راه زندگی خود می‌دانیم پس چرا نسبت به اعطای روشنایی کافی این امام‌زاده اهمیتی قائل نشدیم؟!!

باید گفت: چرا مدیرعامل‌ فعلی و ادوار گذشته اداره برق استان در مدت مدیریت خود هیچ  توجه‌ای به این مکان مقدس و مذهبی نداشته‌اند؟

یکی از زائرین که در حین تهیه عکس با ما مواجه شد در این خصوص گفت: ما چندسال است هر ماه به این امام‌زاده عرض ارادت می‌کنیم اما مجبوریم علی‌رغم اینکه فضای بسیار دیدنی در اینجا مهیاست بخاطر نبود روشنایی کافی شب محل را ترک کنیم.

باتوجه به اینکه این امام‌زاده در منطقه‌ای مناسب و خاص قرارگرفته؛ مسافرین و زوار زیادی بخصوص در فصول بهار و تابستان به امام‌زاده مراجعه می‌کنند، بنابراین یک ضرورت است که شرکت برق نسبت به تهیه روشنایی کافی در این مکان اقدامات لازم را انجام دهد چرا که فرهنگ و هویت ملی ما مبتنی بر ارزش‌ها و آموزه‌های دینی است از همه مهمتر شان و کرامت امامان ایجاب می‌نماید که همه امورات امام‌زادگان را به نحو احسن اجرایی کنیم و امکانات رفاهی مناسبی به مردم ارائه نماییم.

لازم به یادداوری است، تکمیل نمای امامزاده، اتاق جهت اسکان مسافر، صحن ورودی و خروجی خواهران از دیگر کمبودهای این مکان مذهبی است که امید است متولیان مربوطه رسیدگی فوری را در دستور کار قرار دهند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!