رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1403/12/21 Tuesday - 2025 11 March الثلاثاء ، 11 رمضان ، 1446
ساعت
1403-11-24 08:47 شماره خبر : 10768
خواب زمستانی مسئولان شهری یاسوج؛

این روزها خیابان‌ها و معابر یاسوج که باید سراسر غرق در آذین، پرچم و چراغانی باشند، کاملاً سوت‌ و کور و خالی‌اند، انگارنه‌انگار این شهر چندین جشن و عید بزرگ را پشت سر گذاشته‌ است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» مردم استان کهگیلویه و بویراحمد به‌ویژه شهروندان یاسوجی در دوران متمادی تاریخ اسلام ایمان، فداکاری، شجاعت، کفرستیزی، خدمت‌رسانی جهادی و حمایت‌گری خود را به میهن اسلامی ایران اثبات کرده‌اند.

مردم همیشه در صحنه یاسوج در همه صحنه‌ها پیشتاز بوده‌ و با بصیرت کافی در همه عرصه‌های انقلاب حضور داشته‌اند. این مردم فهیم، ولایی و انقلابی از دیرباز تاکنون خود، زندگی، اجتماع، نحوه گفتار، رفتار و کردار خود را همانند با اهل‌بیت (ع) و مطابق با دستورات دین قرارداده‌اند.

این روزها و در حساس‌ترین برهه‌های تاریخ که چشم تمام جهانیان به جمهوری اسلامی است و اغلب کشورهای دنیا در صدد دور کردن مردم کشورمان از اعتقادات ملی و مذهبی آنان‌‌اند، انگار مسئولین شهری یاسوج غافل از همه‌جا به سر می برند.

باید بیان داشت یکی از مهم‌ترین رسالت‌های مسئولان جمهوری اسلامی بالاخص مسئولین در شهرها خدمت رسانی، گسترش ایمان و ایجاد آرامش برای مردم است، با توجه به شرایط سخت و طاقت فرسای امروز کشور و مشکلات به وجود آمده از فتنه‌های داخلی و خارجی کشور ، وظیفه‌ها دو چندان می‌شود و خدمت‌رسانی در همه عرصه‌ها به‌خصوص عرصه روحی و ایمانی بیشتر می‌شود.

مسئولین شهر یاسوج از ایام ماه‌مبارک رجب و اعیاد آن، اعیاد ماه شعبان و هم‌چنین جشن بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی و جشن بزرگ نیمه شعبان به‌طور کامل غافل مانده‌اند، کافی است سری به مرکزی‌ترین نقاط شهر یاسوج بزنید تا خود شاهد کوچه‌ها و خیابان‌های بی‌روح این شهر باشید.

کوچه‌ها و خیابان‌هایی که این روزها باید سراسر غرق در آذین و پرچم و چراغانی باشند، متاسفانه کاملا سوت و کور و خالی‌اند، انگار نه انگار این شهر چندین جشن و عید بزرگ را پشت سر گذاشته‌است، این روزها و با نزدیک شدن به ولادت باسعادت منجی عالم بشریت باز هم شهر یاسوج غرق در سکوت است و این نشان از ضعف بارز مسئولان شهری است.

در این روزهای حساس نیاز به توسل و توکل و ایجاد روحیه جهادی و انتظار برای فرج حقیقی بیشتر احساس می‌شود، همه ما شیعیان و مظلومان جهان منتظر آمدن منجی عالم بشریت و روزهای خوشی هستیم که برایمان حاصل شود.

باید پرسید مسئولان تا امروز برای بزرگترین عید شیعیان در شهر یاسوج چه کاری انجام داده‌اند؟

ولادت باسعادت امام زمان (عج) می‌تواند یک فرصت خوب و ویژه برای این روزهای سخت و فتنه انگیز باشد اما متاسفانه مسئولان به این مسئله کم توجهی کرده‌اند.

کم کاری مسئولان شهری در جشن پیش‌روی نیمه شعبان در زمینه آذین بندی شهر کاملاً مشهود است، حال سئوال اینجاست که مسئولان شهری و عاملان برپایی مراسمات ملی و مذهبی در عرصه خدمت‌رسانی به مردم در کوچه و بازار کجا هستند؟ چرا خیابان‌های اصلی شهر یاسوج سوت و کور است؟مسئولان شهری باید پاسخی مناسبی برای این کم کاری خود در مهمترین جشن‌های ملی و مذهبی داشته باشند.

تصاویر تکمیلی:

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار