رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/04 Sunday - 2025 25 May الأحد ، 27 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-04-11 01:23 شماره خبر : 5437
پیگیری مطالبات مردمی در لنده؛

مردم روستای موگر از توابع شهرستان لنده با قدردانی از حمایت‌های بنیاد علوی در خصوص خدمات صورت‌گرفته خواستار تحقق وعده راه‌اندازی دستگاه تصفیه آب این روستا شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» مردم روستای موگر از توابع شهرستان لنده با قدردانی از حمایت‌های بنیاد علوی در خصوص خدمات صورت‌گرفته خواستار تحقق وعده راه‌اندازی دستگاه تصفیه آب این روستا شدند.

مردم روستای موگر شهید طیب در بخش مرکزی لنده به دلیل عدم دسترسی به آب شرب و شیرین سال‌ها است که مشکلات زیادی در حوزه تأمین آب شرب سالم و بهداشتی دارند.

وجود رودخانه خروشان مارون و عدم دسترسی مناسب به جاده تا قبل از دولت سیزدهم بزرگ‌ترین مشکلی بود که مردم این روستا با آن مواجه بودند؛ اما در دولت سیزدهم تنها آرزوی شهید طیب که حضور جاده در منطقه و احداث پل ارتباطی بود اجرایی شده است.

بنیاد علوی با وجود خدمات خوبی که در این روستا انجام داده است با خرید دستگاه تصفیه آب برای مردم روستای موگر به ارزش میلیارد ریال اقدام به نصب و جانمایی کرده است.

اما این خدمت ماندگار با وجود جانمایی و نصب چندین ماه هنوز راه‌اندازی نشده است و همین مسئله نیز باعث گلایه مردم این روستا شده است.

مجری برنامه‌های استانی بنیاد علوی در کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: در ابتدای کار باید از مردم خوب روستای موگر به دلیل تأخیر پیش‌آمده عذرخواهیم کنیم.

علی نیک‌بخت گفت: مردم این روستا مشکلات زیادی در بحث تأمین آب شرب خود داشتند که برای انتقال آب متحمل هزینه‌های بسیار سنگینی می‌شدند.

وی تأکید کرد: پس از اجرای پل و جاده این روستا توسط دولت سیزدهم، نخستین خدمت، خرید و راه‌اندازی یک دستگاه آب تصفیه از محل رسالت اجتماعی شرکت دی با اعتبار بیش از ۱۰ میلیارد ریال تأمین شد.

نیک‌بخت گفت: ۲ دستگاه ساختمان ۱۲ متری ساخته شد که یکی از سازه‌ها برای پمپ آب در کنار کانال و دیگری جایگاه دستگاه آب تصفیه ساخته شد است.

مجری برنامه‌های استانی بنیاد علوی در کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: باتوجه‌به حساسیت این دستگاه و تأکید شرکت مجری و ساخت آن حتماً باید نصاب مورد تأیید شرکت سازنده برای نصب اقدام کند که این مهم در چندین نوبت از طریق شرکت دی و اسکان پیگیری شد که منتظر نتایج نهایی برای نصب دستگاه‌ها هستیم. 


روستای موگر از توابع بخش مرکزی شهرستان لنده در ۲۵کیلومتری شهر لنده واقع شده است. 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار