رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/04 Sunday - 2025 25 May الأحد ، 27 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-09-04 10:34 شماره خبر : 8841
مدیرکل مدیریت بحران کهگیلویه‌وبویراحمد مطرح کرد:

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد به هشدار نارنجی هواشناسی در این استان پرداخت و گفت: مرخصی مدیران ادارات، سازمان‌ها و دستگاه‌ها لغو شده است.

علیرضا نیکروز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص اقدامات در دست اقدام در خصوص  هشدار نارنجی هواشناسی در کهگیلویه و بویراحمد گفت: از روز دوشنبه بارش باران در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز می‌شود و عصر سه‌شنبه الی  پنجشنبه وضعیت کهگیلویه و بویراحمد نارنجی می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: با دستگاه‌ها مکاتبات صورت گرفت، جلسه ستاد بحران تشکل خواهد شد و در روزهای نارنجی مرخصی‌ ادارات، سازمان‌ها و دستگاه‌ها لغو و مدیران باید در این روز در محل کار حضور داشته باشند.

وی به شرایط عشایر و کشاورزان در روزهای منتهی به بارش باران اشاره کرد و ادامه داد: کشاورزان، عشایر، کوهنوردان و صاحبان مزرعه‌های ماهی، شیلات و افرادی که در مجاورت رودخانه‌های فصلی قرار دارند باید هشدارهای ستاد مدیریت بحران را موردتوجه قرار دهند.

نیکروز با بیان اینکه رانندگان از مسافرت غیرضرور در مناطق کوهستانی پرهیز کنند، تصریح کرد:  تردد در شرایط نارنجی خطرساز بوده و سبب ایجاد خطر برای افراد خواهد شد و باید از ترددهای غیرضرور پرهیز کرد.

مدیرکل مدیرت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بارندگی در همه مناطق کهگیلویه و بویراحمد مشاهده خواهد شد و بارش به‌صورت باران و برف، تگرگ و صاعقه وجود دارد ومی‌بایست مراقبت‌های ویژه توسط مردم استان کهگیلویه و بویراحمد موردتوجه قرار گیرد.


وی گفت: یکی از مشکلات بارش‌های سنگین، آب‌گرفتگی معابر اصلی شهرها بوده و باید شهرداران  کهگیلویه و بویراحمد  نسبت به پاک‌سازی معابر و دهانه پل‌ها اقدام کنند و در این راستا نامه‌های مربوطه اداری ارسال شده است.

نیکروز به تمهیدات پیش‌بینی شده برای عشایر اشاره کرد و گفت: به امور عشایر برای  بازدید از مناطق عشایری تأکید شد تا اگر مشکلی وجود داشته باشد با پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته این مشکلات برطرف شود. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: باتوجه‌به پیش‌بینی‌ خسارت بارش‌ها، موضوع بیمه محصولات کشاورزی یکی از راهکارهای مناسب برای جبران خسارت‌ها است و افراد دارای مزارع پرورش ماهی، شیلات و دام‌ها می‌بایست نسبت به بیمه محصولات خود اقدام کنند. 

نیکروز در پایان گفت: استاندار از دستگاه‌های آب و فاضلاب و برق و دیگر ارگان‌ها بازدید داشته و تأکید داشتند تمام تلاش خود را به کار گیرند تا قطعی برق و آب صورت نگیرد و سایر دستگاه‌ها در حال آماده‌باش برای هشدار نارنجی هواشناسی هستند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار