رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/12/16 Thursday - 2025 06 March الخميس ، 6 رمضان ، 1446
ساعت
1403-12-11 10:09 شماره خبر : 11145 https://sobhezagros.ir/short/4PLbl 0

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها امسال نیز مانند سال‌های گذشته، به رسم دیدار رمضانی رهبر انقلاب با فعالان دانشجویی، فرصتی را برای دانشجویان فراهم کرده تا نظرات، دغدغه‌ها و پیشنهادات خود را مطرح کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»  همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و در راستای سنت هرساله دیدار فعالان دانشجویی با رهبر معظم انقلاب، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نکات، سوالات، پیشنهادات و ایده‌های دانشجویان درباره دانشگاه و فضای عمومی جامعه را جمع آوری می‌کند.

براساس اعلام نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها این مطالب جهت ارائه به محضر رهبر انقلاب گردآوری و تنظیم می‌شود.

همچنین گفته شده با توجه به استقبال گسترده از این دیدار، دانشجویانی که در این طرح مشارکت داشته باشند، از طریق قرعه‌کشی امکان حضور در این نشست را خواهند داشت.

اسامی برگزیدگان از طریق پیامک اعلام خواهد شد.

دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند با مراجعه به سایت didar.nahad.ir و پاسخ به پرسش «اگر شما در دیدار دانشجویی فرصت صحبت با رهبر انقلاب اسلامی را داشتید، مهم‌ترین نکته‌ای را که با ایشان در میان می‌گذاشتید چه بود؟» در این فرآیند مشارکت کنند.

مهلت ثبت‌نام برای حضور در دیدار رمضانیه با رهبر انقلاب تا ۱۶ اسفند ماه ۱۴۰۳ تعیین شده است و نتیجه قرعه‌کشی از طریق پیامک اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار