رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/04/27 Friday - 2025 18 July الجمعة ، 23 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-27 09:56 شماره خبر : 14474
حل معضل آبگرفتگی جنوب یاسوج؛

عملیات ساماندهی جدول‌ آب‌های سطحی خیابان پلی‌کلینیک تأمین اجتماعی یاسوج، در جنب بیمارستان شهید جلیل، به‌منظور حل معضل آب‌گرفتگی در فصل بارش‌ها در حال انجام است؛ این پروژه باید هرچه سریع‌تر به پایان برسد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» خیابان پلی‌کلینیک تأمین اجتماعی یاسوج ، سال‌هاست که با آغاز بارش‌های پاییز و زمستان و حتی بارن‌های مونسنی به دلیل عرض کم جدول‌ها و سیستم نامناسب هدایت آب‌های سطحی، دچار آب‌گرفتگی می‌شود. این مشکل علاوه بر اختلال در تردد خودروها و عابران، خساراتی به زیرساخت‌های اطراف وارد کرده است.

نمونه بارز این مشکل را می‌توان در باران‌های مونسنی چند سال اخیر دانست که باعث آب گرفتکی و حتی سیل در این منطقه و از بین رفتن بسیاری از زیر ساخت‌های این شهرک شد.

اکنون شهرداری یاسوج با همکاری برخی از ادارات، پروژه عریض سازی جدول‌های این خیابان را آغاز کرده است. این طرح شامل تعریض کانال‌های کنار خیابان، اصلاح شیب و نصب دریچه‌های جدید برای بهبود خروج آب است.

با نزدیک شدن به فصل بارش‌ها، ضروری است این پروژه بدون تأخیر به اتمام برسد. در غیر این صورت، خطر آب‌گرفتگی و تشدید مشکلات سال‌های گذشته وجود دارد. انتظار می‌رود مسئولان با نظارت مستمر، این پروژه را پیش از شروع باران‌ها تکمیل کنند تا شهروندان شاهد بهبود شرایط در این معبر پرتردد باشند.

تکمیل به‌موقع این طرح، علاوه بر رفع آب‌گرفتگی، به ارتقای ایمنی و سهولت تردد در محدوده بیمارستان شهید جلیل کمک خواهد کرد.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است؛

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!