رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/04/23 Monday - 2025 14 July الاثنين ، 19 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-23 08:54 شماره خبر : 14406
پیگیری مطالبات مردم؛

بسیاری از روستاهای شهرستان باشت یک ضعف عدالت توزیعی، همچنان از مشکلات اینترنت و آنتن‌دهی موبایل رنج می‌برند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس در دنیای امروز، دسترسی به اینترنت و آن تن‌دهی مناسب به عنوان یک ضرورت انکارناپذیر تلقی می‌شود.با این حال، در برخی از مناطق، به ویژه در روستاها، این دسترسی به یک چالش جدی تبدیل شده است

نبود خط تلفن فرصت بیشتری برای دیدارهای چهره به چهره در منطقه سرتنگ بیدک باشت فراهم می‌کند ولی با راه اندازی سایت اینترنتی، این منطقه دور افتاده محدودیت دیگری را پشت سر می‌گذارد و از بن بست ارتباطی هم خارج می‌شود.

روستاهای سرتنگ بیدک، تلخاب علیا و سفلی از توابع شهرستان باشت یکی از دورافتاده‌ترین نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد است که تاکنون تلاش‌های زیادی برای برچیدن رنگ محرومیت از چهره این منطقه انجام شده است.

اما  نبود اینترنت و آنتن دهی تلفن، این روزها بیشتر از هر مشکل دیگری، خانواده‌ها را آزار می داد.
نبودن این تکنولوژی به ویژه در حوادثی چون زلزله، سقوط، غرق شدگی، حوادث و آتش‌سوزی‌ها دردسرهای زیادی برای اهالی این منطقه دارد  که با  پیگیری‌های فراوان و تلاش مسئولان این وعده عملی شد و دکل ایرانسل نصب شده ولی باز با قطعی مکرر مواجه می‌شود.

یکی از اهالی روستای سرتنگ بیدک گفت: این منطقه از نظر ارتباطی  دارای مشکل جدی است و چنانچه تصادف یا بحرانی رخ دهد امکان برقراری تماس با اورژانس و هلال احمر به سختی امکان‌پذیر است.

یکی دیگر از اهالی روستا گفت: ضعف اینترنت در این روستاها، باعث ضعف آنتن دهی تلفن همراه نیز شده و این موضوع، مشکلات ما ساکنین این مناطق را دوچندان کرده است، ما اهالی این روستاها از ضعف اینترنت و مشکلات ناشی از آن به شدت ناراضی بوده و خواستار حل این مشکل توسط مسئولان هستیم.

یکی از اهالی روستای سرتنگ بیدک گفت: وقتی که آنتن‌دهی تلفن در این روستا با اختلال مواجه می‌شود و اهالی برای برقراری تماس مجبورند به نقاط مرتفع یا روستایی که آنتن دهی خوب باشد بروند که این موضوع باعث شده ارتباط با سختی فراوان همراه باشد و تعدادی از افراد ساکن در این روستاها افراد مسن هستند که توانایی رفتن به مناطق مرتفع برای برقراری ارتباط را ندارد، چنانچه کسی از افراد مسن این روستاها، نیمه شب یا دچار بیماری شود، هیچ راه ارتباطی برای تماس با اورژانس و یا همشهریان ندارد.

ساکنان این روستاها، خواستار رسیدگی فوری به مشکلات آنتن‌دهی و اینترنت هستند. آنها تأکید دارند که این اختلالات نه تنها بر زندگی روزمره، بلکه بر کسب‌وکار، آموزش و حتی امنیت جانی آنها (در مواقع بحرانی مانند اتفاقات، سیل و تصادفات) تأثیر منفی گذاشته است. انتظار می‌رود مسئولان با سرعت بیشتری برای رفع این مشکلات اقدام کنند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!