رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/03/23 Friday - 2025 13 June الجمعة ، 17 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1404-03-22 08:15 شماره خبر : 13596
دنیای توپ و تور؛

تیم ملی والیبال جوان ایران در نخستین مسابقه خود در لیگ ملت‌ها مقابل برزیل پرافتخارترین تیم والیبال جهان مغلوب شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»مرحله مقدماتی لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵ در گروه مردان از صبح روز چهارشنبه ۲۱ خرداد آغاز شد و تیم ملی ایران از ساعت صفر بامداد پنج شنبه ۲۲ خرداد در نخستین بازی خود در سالن ماراکانا شهر ریودوژانیرو به مصاف برزیل میزبان رفت.

مردان والیبال ایران در این مسابقه که بیش از ۱۰ هزار تماشاگر داشت، سه بر صفر و با امتیازهای ۲۵ بر ۱۹، ۲۵ بر ۱۶ و ۲۵ بر ۱۸ مغلوب برزیل میزبان شد.روبرتو پیاتزا در ابتدای این دیدار از ترکیب جواد کریمی (کاپیتان)، امین اسماعیل‌نژاد، مرتضی شریفی، پوریا حسین خانزاده، محمد ولی‌زاده، یوسف کاظمی و آرمان صالحی (لیبرو) استفاده کرد و در ادامه نیز از دیگر ملی‌پوشان والیبال ایران همانند امیرحسین اسفندیار، احسان دانش دوست و عرشیا به‌نژاد در زمین مسابقه بهره برد.

سید عیسی ناصری در اواخر ست نخست این مسابقه برای نخستین بار برای تیم ملی بزرگسالان ایران به میدان رفت تا اولین تجربه خود در این تیم را به دست آورد و در ست دوم نیز در ترکیب شروع کننده قرار گرفت.

همچنین علی حق پرست در میانه ست سوم برای نخستین بازی ملی خود به میدان آمد تا مسابقه در یکی از مهمترین رویدادهای والیبال جهان را تجربه کند.از سوی دیگر محمدرضا حضرت‌پور در این مسابقه یکصدودهمین بازی ملی خود را انجام داد تا باتجربه‌ترین بازیکن تیم ملی والیبال ایران باشد.

در آنسوی میدان نیز رزنده سرمربی تیم ملی والیبال برزیل در ابتدای این دیدار از ترکیب فرناندو کرلینگ، دارلان سوزا، فلاویو گالبرتو، جودسون نونز، هنریکه هونوراتو، لوکاس برگمن و مایک ریس استفاده کرد.

این مسابقه بیست و سومین دیدار تاریخ تیم‌های ملی والیبال ایران و برزیل بود که بیستمین برد برزیل را به همراه داشت.

منبع:فارس

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!