رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/03/17 Saturday - 2025 07 June السبت ، 11 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1403-03-09 09:31 شماره خبر : 4519
پیگیری‌های صبح زاگرس نتیجه داد؛

رئیس جهادکشاورزی شهرستان بهمئی گفت: با فعال شدن 35 دستگاه کمباین در شهرستان، برداشت محصولات کشاورزی با سرعت بیشتری صورت می‌گیرد.

اکبر زکی‌نژاد در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» از رفع مشکل کمبود کمباین در شهرستان خبر داد و گفت: 35 دستگاه کمباین در مناطق مختلف شهرستان فعال شده است.

رئیس جهاد کشاورزی بهمئی اظهار کرد: در ماه اخیر شاهد گلایه‌های کشاورزان و پیگیری‌های مکرر این پایگاه خبری(اینجابخوانید) نسبت به کمبود کمباین برای برداشت محصولات کشاورزی در شهرستان بودیم که خوشبختانه این مشکل حل شده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۴ هزار هکتار از اراضی شهرستان بهمئی به کشت گندم و جو اختصاص یافته است، افزود: برداشت محصولات کشاورزی در مناطق حوزه مرکزی شهرستان رو به اتمام است و کمباین‌ها به بخش ممبی و سرآسیاب برای برداشت محصولات جابجا شده‌اند.

زکی‌نژاد ادامه داد: کشاورزان این شهرستان مقدار ۸ هزار هکتار از زمین‌های خود را به کشت گندم و ۶هزار هکتار را به کشت جو اختصاص دادند.

رئیس جهاد کشاورزی بهمئی تصرح کرد: در حال حاضر ادامه عملیات برداشت در مناطق مختلف شهرستان با تعداد ۳۵ دستگاه کمباین در حال انجام است.

زکی‌نژاد گفت: در مزارعی که سنگلاخی و دارای شیب بیشتر از ۱۲ درصد است، برای جلوگیری از خسارت جانی و مالی کمباین‌داران، برداشت مزارع باید از سایر روش ها انجام شود.

رئیس جهاد کشاورزی بهمئی افزود: تاکنون بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ تن گندم از کشاورزان این شهرستان خریداری شده است.

وی با اشاره به مشکلات سوخت کمباین‌ها گفت: با توجه به سهمیه کم شهرستان، کمباین داران با کمبود سوخت مواجه شدند که از طریق رایزنی و مکاتبه با استان و جایگاه‌های سوخت این مشکل به بهترین نحو مدیریت شد.

زکی‌نژاد در پایان گفت: یک مرکز خرید تضمینی گندم به صورت شبانه‌روزی آماده خرید گندم از کشاورزان است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!