رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1404/04/31 Tuesday - 2025 22 July الثلاثاء ، 27 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-30 21:04 شماره خبر : 14607
معاون دادستان مرکز استان خبر داد:

معاون حقوق عامه دادستان عمومی و انقلاب یاسوج از لغو ابلاغ نرخ جدید شهریه مدارس دولتی و غیردولتی در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»حامد رهبر در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و شورای حفظ حقوق بیت المال استان گفت: ابلاغ شهریه‌های جدید در مدارس دولتی و غیردولتی استان با دستور دادستان مرکز استان متوقف شده است.

رهبر افزود: با توجه به میزان جدید شهریه مدارس غیردولتی، مبلغ آن مورد تأیید دادستان مرکز استان نیست و دادستان به عنوان مدعی العموم، در این زمینه ورود کرده است.

معاون حقوق عامه دادستان عمومی و انقلاب یاسوج اضافه کرد: میزان شهریه مدارس در استان کهگیلویه و بویراحمد لازم است بومی سازی و با توجه به وضعیت مردم محاسبه و دریافت شود.

وی با بیان اینکه موضوع ترافیک در کنار مدارس استان بخصوص شهر یاسوج به یک معضل تبدیل شده است گفت: ساخت مدارس غیر در کنار منازل مسکونی و محلات پرجمعیت شهر به مشکل اصلی ترافیک در آن نواحی بدل شده و لازم است در این خصوص چاره اندیشی و راهکار‌های لازم ارائه شود.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!