
پیگیری یک ماجرا در پی نشر خبری مبنی بر حذف نام شهید از تابلوی خیابانی در شهر باشت توسط این پایگاه خبری انجام گرفت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» غلامرضا تاجگردون نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با انتشار مطلبی در صفحه مجازی خود ابهاماتی را برای مردم این شهرستان به وجود آورده است.
غلام رضا تاجگردون در مطلب خود نوشته است: تابلو نام شهید امانالله ارشادی از خیابانهای باشت توسط خانواده شهید حذف شده است.
در همین خصوص موضوع را از طریق یکی از اعضای شورای شهر باشت پیگیری کردیم؛ وحید کرمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی« صبح زاگرس» گفت: بنا به در خواست خانواده شهید تابلو از محل قبلی برداشته و در مکان جدید نصب شد.
عضو شورای شهر باشت تصریح کرد: خانواده شهید ارشادی خواستار نصب تابلوی شهید بر سر خیابان محل زندگی خود بودند.
وی گفت: جهت تکریم خانواده شهید ارشادی تابلو از محل قبل برداشته و بر سر خیابان محل زندگی خانواده شهید نصب شد.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- محفل قرآنی «به سوی فتح» در یاسوج
- محفل قرآنی «به سوی فتح» در گچساران+ تصاویر
- عاشورا؛ فلسفهای که تاریخ را بیدار نگه داشت
- «سیلاب کلوار» دردهایی بر زخمهای کهنه محرومیت
- تبلور مکتب عاشورا در جنگ ۱۲ روزه
- ماراتن علمی دانشآموزان برای تصاحب صندلیهای مدارس سمپاد
- چوبلایچرخ سرمایهگذاری؛ موانع بانکی در مسیر توسعه اقتصادی
- نبود نمازخانه در فضاهای سبز یاسوج
- میز مذاکره یا میز تسلیم؟
- ساعتهای شهری یاسوج؛ دکوریهای گرانقیمت و بیفایده
- مشاهده بیشتر