رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/04/27 Friday - 2025 18 July الجمعة ، 23 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-27 14:02 شماره خبر : 14523
با حضور پرشور مردم برگزار شد؛

مردم انقلابی و ولایتمدار گچساران با حضور پرشور در راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» بار دیگر خشم و انزجار خود را از جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی و حامیانش فریاد زدند و حمایت قاطع خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»در ادامه سلسله راهپیمایی‌های «جمعه‌های خشم و نصر» و در واکنش به ادامه نسل‌کشی و جنایات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه، مردم انقلابی گچساران روز جمعه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۴ پس از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه، با حضور پرشور در خیابان‌ شهید بلادیان، صدای رسای عدالت‌خواهی خود را به گوش جهانیان رساندند.
در این آیین مردمی که با شعارهای «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا»، «فلسطین تنها نیست» و «هیهات منا ‌الذله» همراه بود، شهروندان گچسارانی با سردادن فریادهای ضدصهیونیستی، بار دیگر همبستگی خود را با آرمان ملت مظلوم فلسطین اعلام کردند.
حضور گسترده و پرشور جوانان، خانواده‌های معظم شهدا، فعالان فرهنگی و اقشار مختلف مردم در این راهپیمایی، نمادی از تعهد مردمی به ارزش‌های مقاومت و ایستادگی در برابر سلطه‌طلبی بود.
در قطعنامه پایانی این راهپیمایی، ضمن محکومیت شدید جنایات رژیم غاصب صهیونیستی، بر ضرورت وحدت امت اسلامی در مقابله با استکبار جهانی و لزوم حمایت عملی از جبهه مقاومت تأکید شد.
مردم گچساران، دیار بام نفت ایران، امروز با گام‌هایی استوار، بار دیگر نشان دادند که همچنان مدافع مظلومان جهان‌اند و مبارزه با ظلم و اشغالگری را وظیفه‌ای انسانی، اسلامی و جهانی می‌دانند.
در ادامه، تصاویری از این حضور پرشور و باشکوه را مشاهده می‌کنید.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!