رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/03/03 Saturday - 2025 24 May السبت ، 26 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-02-31 14:16 شماره خبر : 4333
فرماندار شهرستان لنده خبرداد:

فرماندار شهرستان لنده جزئیات مراسم گرامیداشت ریاست‌جمهور و هیئت همراه را در این شهرستان تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» جلال دانش با عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت آیت‌الله رئیسی و تیم همراه در حادثه سقوط بالگرد در استان آذربایجان شرقی گفت: مراسم گرامیداشت شهادت ریاست محترم جمهوری و همراهان فردا سه‌شنبه رأس ساعت ۹ صبح از جلوی سپاه ناحیه لنده تا مصلی نمازجمعه این شهر برگزار خواهد شد.

فرماندار شهرستان لنده گفت: این مراسم در قالب دسته عزا و همراه با مداحی و سخنرانی خواهد بود که از عموم مردم جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل می‌آید.

دانش گفت: تمامی ادارات شهرستان لنده امروز نسبت به فضاسازی و سیاه‌پوش کردن محیط ادارات خود اقدام نمایند.

بالگرد حامل آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» روز گذشته (یکشنبه ۳۰ اردیبهشت) پس از افتتاح «سد قیز قلعه سی» در مسیر افتتاح پروژه «ارتقای کیفیت پالایشگاه تبریز» در منطقه جنگلی دی زمان بین روستای اوزی و پیر داوود دچار سانحه شد.

«حسین امیر عبداللهیان» وزیر امور خارجه، آیت‌الله آل هاشم نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی از دیگر سرنشینان بالگرد بودند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار