رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/04 Sunday - 2025 25 May الأحد ، 27 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-05-22 09:58 شماره خبر : 6425
چه خبر از بیمارستان پاتاوه؟

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در جمع خبرنگاران در خصوص موضوعاتی از جمله بیمارستان پاتاوه، مطالبات کارکنان و فشار نمایندگان مجلس و سیاسیون صحبت کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» صبح امروز نشست خبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه کهگیلویه و بویراحمد در سالن مطالعات دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد. 

سعید جاودان سیرت در ابتدای این نشست با تسلیت ایام اربعین حسینی و گرامی داشت روز خبرنگار گفت: روز خبرنگار به مناسبت پاسداشت شهید صارمی است را تبریک می‌گوییم و امیدواریم این روز فرصتی باشد تا خدمات اصحاب رسانه را ارج نهیم. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه روز خبرنگار روز پاسداشت مقام شامخ خبرنگار و اهل‌قلم و کسانی است که تجسم امانت، مسئولیت و دلسوزی و وظیفه‌شناسی است گفت: این روز فرصتی است که شما به بیان دغدغه‌های خود بپردازید و مطالبی که مدنظر شما است بیان شود و بتوانیم این مطالب را درک کنیم، شما در یک سال مجاهدت و تلاش داشتید و گوش شنوا و چشم بینای جامعه بودید و شما که نویسنده و شنونده بودید و مطالب را به سمع و نظر مسئولان رساندید و در عین اینکه خاموش بودید قلم و زبان شما به مسئولان برسد زیرا دغدغه مردم را داشتید. به استقبال خطر رفتید و در مکان و وضعیتی تحقیر شدید و از پای ننشستید و با تمام توان تلاش داشتید مسائل و موضوعات را به‌گونه‌ای ملموس به سمع و نظر مسئولان رساندید و چشم و گوش مردم در رویدادها بودید و هستید

 

جاودان سیرت به آمار مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی روستایی و شهر با آمار ۸۹۷ هزار و ۸۴۹ بار به مراکز شهری و روستایی در حوزه بهداشتی و درمانی اشاره کرد و گفت: در نوروز امسال ۸۰ هزار و ۳۹۵ مراجعه‌کننده داشتیم، در مراکز درمانی سرپایی در سال گذشته بالغ‌بر ۵۱۳ هزار و ۵۸۱ بار مراجعه بود، در همان سال بالغ‌بر ۴۰ هزار و ۹۳ عمل جراحی و ۱۵۷ هزار و ۱۵۸ تماس تلفنی با اورژانس به ثبت رسید.

وی افزود : از ابتدای ورود به دانشگاه آقای هیچ‌کسی نبودم و خودم تصمیم و عمل داشتم شاید در راستای یک گروه سیاسی عزیزانی ابلاغ و مسئولیت گرفتم اما‌ خودمان مستقل بودیم. از قبل از تولد تا بعد از مرگ علوم پزشکی مسئولیت دارد و گام‌های خوبی برداشته شد اما معاونت‌های مختلف باید خودشان جوابگوی عملکرد خودشان باشد و اگر قصوری شکل‌گرفته باشد از مردم عذرخواهی می‌کنم و با این قصورها برخورد قاطع و قانونی خواهیم داشت. 

این مسئول افزود: هر موفقیتی کسب شد به‌صورت تصادفی شکل نگرفته است بلکه با کوشش، مطالعه، یادگیری و عشق و شور و اشتیاق به مردم است، دانش و ارتقای آن‌یکی از الزامات شادی در جامعه است و در این راستا باور داریم شما نقش‌آفرین هستید.

وی ادامه داد: در حوزه اجتماعی به حمایت‌های شما نیاز داریم و خدماتی که صورت گرفته است با زبان شیوا و روان می‌تواند به مردم ارائه شود.

جاودان سیرت در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگاران در خصوص پرداخت مطالبات و کارانه گفت: در سال ۱۰۴۱ یک الی ۳ ماه کارانه دادیم و در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ ماه کارانه دادیم و در سال ۱۴۰۳  حدود ۳ ماه کارانه دادیم، با شهادت ریاست جمهوری اعتباراتی که قرار بود تخصیص دهند واریز نشد اما با رایزنی‌های صورت گرفته در طی هفته‌های آینده اعتبارات به سمت استان سرازیر خواهد شد و با توجه به اینکه رئیس‌جمهور پزشک هستند شاهد تغییر و تحول در حوزه استان خواهیم بود و از تأخیر در مطالبات عذرخواهی می‌کنیم.

 

وی در خصوص سرطان در استان گفت: در گذشته مطالعات مختلفی در خصوص سرطان نداشتیم چون بیمارستان سرطان نداشتیم و استان‌های هم‌جوار ظرفیت مطلوبی در حوزه تشخیص و درمان داشتند و مردم استان ما به استان‌های هم‌جوار مراجعه می‌کردند، در استان سرطان سینه و دستگاه گوارش شایع‌ترین نوع سرطان است هرچند تحقیق جامع در این خصوص نداشتیم.

جاودان سیرت ادامه داد: از سال گذشته یکی از بهترین بخش‌ها در بیمارستان شهید جلیل در بخش سرطان خون و لنفاوی، دستگاه گوارش و پانکراس راه‌اندازی شد و بیماران را مورد درمان قرار می‌دهد، یکی از ابزار تشخیص بیماران سرطانی در سال ۱۴۰۲ فاز تشخیصی و درمانی در بیمارستان امام سجاد (ع) با پزشک  بومی بود و  بالغ‌بر یک هزار نفر مراجعه‌کننده داشته است، کار تشخیصی و درمانی در حال انجام است. با همکاری سپاه موسسه خیریه عاشورا همکاری داریم و یکی از کارهای مهم موضوع غربالگری و تشخیص افرادی بیمار است که آنها کمک می‌کند.

وی افزود: داروخانه امام جعفر صادق (ع) در یاسوج داروهای مختص سرطان را تأمین می‌کند، گاهی تأمین داروهای خارجی به دلیل محدودیت‌ها در واردات مشکلاتی دارد اما نمونه‌های مشابه داخلی تأمین می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به تحویل دستگاه رادیوتراپی با قیمت ۱۵۰ میلیارد تومان جهت انجام امورات سرطانی اشاره کرد و گفت: برای این موضوع مناقصه در حال برگزاری است. مجوز یک بیمارستان تخصصی ۹۶ تختی در ۵ الی ۶ طبقه برای انجام بیمارستان سرطان موردتوجه قرار می‌گیرد.

وی در خصوص بیمارستان پاتاوه گفت: این بیمارستان به‌صورت مشروط با تأمین زمین و تأیید آن توسط وزارت کلنگ زنی شد و وزارت پولی برای خرید زمین پرداخت نمی‌کند. در همین رابطه برای بیمارستان دهدشت در یک فضای ۱۵ هکتاری زمین تأمین شد و ما پولی برای دریافت زمین ندادیم.

جاودان سیرت در پاسخ به سؤال خبرنگار صبح زاگرس مبنی بر اینکه  مهم‌ترین مطالبات دانشگاه علوم پزشکی که در دولت جدید دنبال خواهید کرد گفت: یکسری عقب‌ماندگی‌های تاریخی با همه محبت‌ها داریم در حال حاضر بیش از ۴۰۰ نفر در حوزه تخصصی، بیش از ۲۰۰ نفر نیز  علمی و بیش از ۴۰۰ الی ۵۰۰ نفر در حال خدمت هستند و مراکز جامع و تجهیزات خوبی داریم؛ در سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان‌ تجهیزات وارد استان کردیم، اما‌ روزبه‌روز بر مطالبات مردم و مراجعه‌کنندگان افزوده می‌شود و نیازمندیم که در حوزه تجهیزات و شرکت‌های خدماتی و کارانه پرستاران و کارکنان دیده شود، چارت تشکیلاتی حوزه تحت پوشش در بیمارستان، دانشکده‌ها و ... نیازمند یک تغییر و تحول بنیادین در چارت تشکیلاتی است، مطالبه بعدی  ما از سیاسیون است که مطالبات مختلف و بدهکاری‌هایی داریم و در این خصوص خواستار همکاری و رایزنی داریم.

وی در ادامه در پاسخ به سؤال این پایگاه خبری در خصوص جلوگیری از دخالت سیاسیون و افراد در دانشگاه علوم پزشکی یاسوجی گفت: سطح نفوذ سیاسیون در یک سال اخیر در دانشگاه علوم پزشکی به کمترین میزان خود رسیده است و همچنین در حوزه جذب و چینش نیرو به حداقل رسیده است و گاهی نیرویی قرار دادیم که حتی سه نماینده مخالف بودند اما تحت تأثیر سیاسیون قرار نگرفتیم ضمن اینکه  از حمایت نماینده‌های سابق تشکر‌ می‌کنیم اما تحت فشار نماینده‌ها و... قرار نگرفتیم و اینکه باید دانشگاه از مسائل سیاسی به دور باشد به ما آزادی عمل دادند و کار کردیم.

در حال تکمیل ...

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار