رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/03/02 Friday - 2025 23 May الجمعة ، 25 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-03-01 07:50 شماره خبر : 13042
یاسوج در محاصره پروژه‌های نیمه‌کاره؛

پروژه مسکن مهر ارم یاسوج سال‌هاست به‌کندی در حال اجراست، اما باوجود شروع ساخت‌وساز، هنوز تکمیل‌نشده و صدها متقاضی در انتظار واحدهای خود مانده‌اند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» پروژه مسکن مهر ارم یاسوج که باهدف تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد و با وعده تحویل سریع واحدها آغاز شد، پس از گذشت چندین سال، همچنان ناتمام است. اگرچه عملیات اجرایی این طرح شروع‌شده، اما پیشرفت آن بسیار کند بوده و به گفته متقاضیان، عدم پایبندی مسئولان به زمان‌بندی‌ها، اعتراضات زیادی را به همراه داشته است.

بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که ساخت‌وساز این پروژه از سال‌های گذشته آغازشده، اما به دلایلی مانند کمبود اعتبارات، تغییر پیمانکاران و ضعف مدیریت اجرایی، بارها متوقف یا با کندی مواجه شده است. برخی از بلوک‌ها هنوز در مرحله اسکلت‌سازی هستند و تاریخ دقیقی برای تحویل نهایی آن‌ها اعلام‌نشده است.

شماری از خریداران که امیدوار بودند ظرف مدت تعیین‌شده واحدهای خود را دریافت کنند، حالا پس از سال‌ها انتظار، از بی‌اعتمادی به وعده‌های مسئولان گلایه دارند. یکی از متقاضیان گفت: سال ۱۳۹۶ پیش‌پرداخت دادم، اما هنوز حتی سقف واحد من کامل نشده است. هر بار بهانه‌ای جدید می‌آورند.

مسئولان استانی کمبود بودجه و مشکلات مالی را دلیل اصلی تأخیرها می‌دانند، اما تاکنون راهکار مشخصی برای تسریع روند ساخت ارائه نکرده‌اند. بااین‌حال، برخی مقامات محلی اخیراً وعده داده‌اند که با تخصیص اعتبارات جدید، پروژه تا پایان سال جاری بخشی از واحدها را تحویل خواهد داد.

درحالی‌که تکمیل این پروژه همچنان در هاله‌ای از ابهام است، متقاضیان خواستار شفاف‌سازی وضعیت ساخت و تعهد عملی مسئولان هستند تا شاید پس از سال‌ها انتظار، کلید واحدهای خود را دریافت کنند.

به‌گفته‌ی علی پارسایی مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد، از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تاکنون، ۱۳ هزار و ۴۸۶ نفر در سامانه این طرح در سطح استان ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، ۱۰ هزار و ۹۹۲ نفر واجد شرایط شناخته شده و تأیید نهایی شده‌اند.

وی افزوده است: تاکنون برای ۲ هزار و ۷۶ نفر تخصیص زمین در سامانه صورت گرفته و از این میزان، تنها ۲۵ قرارداد واگذاری زمین به صورت قطعی منعقد شده است.

پارسایی با اشاره به وضعیت شهرستان‌ها گفته است: در یاسوج، مرکز استان، ۵ هزار و ۲۱۴ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، ۳ هزار و ۸۲۰ نفر تأیید نهایی شده‌اند، اما فقط ۴۳ قطعه زمین به آن‌ها تخصیص یافته و در نهایت ۹ قرارداد واگذاری زمین منعقد شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داده است: در شهر دهدشت از توابع کهگیلویه، با وجود ۲ هزار و ۵۷۳ ثبت‌نامی و ۲ هزار و ۱۷۰ نفر تأیید نهایی، تاکنون تنها ۴ قرارداد واگذاری زمین به ثبت رسیده است. 

وی گفته است: همچنین در شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی، ۸۷۱ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که ۷۳۸ نفر تأیید نهایی شده‌اند و ۴۸۰ فقره تخصیص زمین در سامانه انجام شده است.

وی همچنین با اشاره به آمار سایر شهرستان‌ها اظهار داشته است: در شهرستان مارگون، از یک هزار و ۸۹ ثبت‌نامی، تعداد ۹۰۹ نفر تأیید نهایی شده‌اند و ۵۶۰ قطعه زمین تخصیص یافته است.

 پارسایی افزوده است: در دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران نیز از مجموع یک هزار و ۷۶۲ ثبت‌نامی، تعداد یک‌هزار و ۵۱۵ نفر تأیید نهایی شده‌اند که ۶۶۴ قطعه زمین به آن‌ها تخصیص یافته است.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است؛

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار