رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/02/20 Saturday - 2025 10 May السبت ، 12 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-19 13:32 شماره خبر : 12729
امام جمعه موقت یاسوج:

امام جمعه موقت یاسوج گفت: ما می‌توانیم با کمترین سرمایه در خانه‌های خود به اقتصاد مقاومتی خود و خانواده کمک کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» ظهر امروز نماز عبادی سیاسی جمعه در مصلی امام‌خمینی (ره) شهر یاسوج با حضور اقشار مختلف برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین درخشی در خطبه‌های او نماز عبای سیاسی این هفته شهر یاسوج گفت: امروز روز جمعه و عید همیشگی دین است، این روز و این عید همزمان با ولادت امام‌‌رضا (ع) شده است، یکی‌از صفات نیکو در وجود امام‌رضا (ع) اخلاق است، اخلاق برای یک فرد مومن بسیار مهم و سفارش شده است و امام‌رضا (ع) در این امر سرآمد است.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه‌فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: همانطور که از لقب ایشان امام‌رئوف (ع) نیز مشخص است. خوش‌اخلاقی ریشه در قرآن داشته و از دستورات دین است، همانطور که به کرات در آیات و روایات مختلف اخلاق‌مداری از سوی پروردگار متعال به پیامبر اکرم (ص) نیز سفارش شده است، همچنین امامان معصوم به شیعیان و مومنان اخلاق نیکو و حس خلق را بسیار سفارش کرده‌اند.

وی افزود: خوش‌اخلاقی از اوصاف پیامبران است، حضرت رسول‌اکرم (ص) به پیامبر رحمت و مهربانی و خوش‌اخلاقی معروف است. امام‌علی (ع) نیز بعداز پیامبرگرامی اسلام (ص) بهترین اخلاق‌مدار بودند، ایشان کسی بودند که جلوتر از پیامبر راه نمی‌رفتند، جلوی کسی پایشان را دراز نمی‌کردند و سایر مواردی که ایشان را به برترین الگو در اخلاق و ادب معروف کرده‌اند.

حجت‌الاسلام درخشی گفت: تکبر در دین اسلام به شدت سرزنش شده است تا می‌توانید از تکبرورزی دوری نمایید. مومن باید آن‌گونه باشد که مثل اینکه فردا می‌خواهد از این دنیا برود، لذا حضرت اینگونه تعریفی می‌کنند که زاهد حلال دنیا را از ترس حساب دقت کند از ترس حساب حلالش حساب دارد و حرامش را از ترس عقاب ان حساب دارد، پس در این می‌بایست دقت داشته باشید.

وی بیان داشت: پیامبر و اهل‌بیت (ع) را در همه زمینه‌ها بالاخص در اخلاق الگو و سرلوحه زندگی و کار خود قرار دهید. از پیامبر گرامی اسلام سخاوت و بخشندگی را آموخته و از بخل و مال‌اندوزی دوری نمایید، چرا که بخل و مال‌اندوزی و شکم‌پروری از کارهای رد شده در دین اسلام است، به برداران دینی و مومن خود در امور مختلف کمک کرده و همانند امام رئوف (ع) گره‌گشا در زندگی همدیگر باشید، چرا که اینگونه برازنده مومنان بوده و بهتر است.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه‌فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: هنگامی که مولی علی (ع) می‌خواهد از تقوا تعریفی داشته باشند می‌فرمایند: تقوا مانند تقوا مانند مرکب آرامی است که سوار خود را آرام آرام به بهشت برین خواهد رساند، امروز دهه کرامت را به پایان رساندیم ما هرچه داریم از این خاندان است، یکی از برکات وجودی امام رضا هجرت سادات و امامزاده‌ها به نقاط مختلف است، ما نیز در استان خود از برکت وجود این امام‌زادگان بزرگوار در جای‌جای مختلف استان خود بهره برده‌ایم.

وی افزود: همچنین تبریک دارم به مناسب هفته معلم که گذشته است و از شما معلمان هم‌استانی کمال تقدیر و تشکر را دارم، خداوند متعال اول معلم و بعداز آن پیامبران معلمان انسان‌ها و وسیله هدایت آنان بوده‌اند. همچنین عرض تبریک دارم به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی دارم، سپاه زحمتکش در عرصه‌های مختلف.

حجت‌الاسلام درخشی گفت: از مسئولان در جای جای استان خواهشمندم برای مردم تسهیل‌گر و سبب گشایش مشکلات مردم باشید، تا می‌توانید مردم را در امورات مختلف یاری دهید. از طرفی نیز از مردم فهیم هم‌استانی خواهشمندیم در امر مصارف خود در گاز، برق و آب صرفه‌جویی کنید ما در کشور ناترازی انرژی داریم، شما می‌بایست صرفه‌جویی کنید تا به در گرمای تابستان پیش‌رو به مشکل بر نخورید، ما به دنبال مقصر نیستیم که مقصر کدام دولت است به دنبال حاشیه نیستیم، ما می‌بایست خودمان در مصارف خود را کاهش دهیم، به گفته خداوند متعال تا حد امکان از اسراف دوری نماییم.

وی در ادامه افزود: نکته دوم ایجاد اشتغال و سرمایه جهت تولید است، ما می‌توانیم با کمترین سرمایه از خانه‌های خود به اقتصاد مقاومتی خود و خانواده کمک کنیم، با پرورش مرغ و استفاده از گوشت و تخم آن و حتی اگر جای بیشتری داریم به کاشت گیاهان و حتی پرورش گوسفندان در خانه‌های خود بپردازیم.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه‌فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: از مردم عزیز خواهشمندم به فکر اقتصاد خانواده و کشور خود باشند و در حد توان خود به تولید بپردازند، از مسئولان نیز خواستارم مردم را در این امر مردم را در بخش‌ها کوچک و بزرگ یاری دهند.

وی افزود: نکته سوم بحث مهم فرزندآوری است، در بین قوم لر که در گذشته‌های نه‌چندان دور در هر خانواده بیش‌از ۹ الی ۱۰ فرزند بوده است و امروزه چه شده است که ما به یک الی دو فرزند کفایت می‌کنیم، مگر در گذشته ما چه داستیم که امروز نداریم؟ مگر ما لرهای عشایرنشین خودکفا نبوده‌ایم، از چه ترس داریم که از تولد فرزندان بیشتر ممانعت می‌کنیم؟ مسئله فرزندآوری یک امر تاکیده شده در دین مبین اسلام است، از مردم و مسئولان عزیز خواهشمندم جوانان را در امر ازدواج، تهیه جهیزیه و همچنین فرزندآوری تشویق و یاری دهند.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار