رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/02/28 Sunday - 2025 18 May الأحد ، 20 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-28 00:01 شماره خبر : 12934
گزارش تصویری؛

مراسم اولین سالگرد شهادت خادم الرضا (ع) شهید جمهور آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم در مسجد امام حسن مجتبی(ع) شهرلنده برگزار شد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» شامگاه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ مراسم اولین سالگرد شهادت خادم‌الرضا (ع) شهید جمهور آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت با حضور اقشار مختلف مردم در مسجد امام حسن مجتبی (ع) شهر لنده برگزار شد.

 حجت‌الاسلام و المسلمین سید هدایت محمودی اصل در ابتدای این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت گفت: یکی از جلوه‌های اسلامی و انقلابی ملت شریف و ولایت‌مدار ایران، بزرگداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و خادمان راستین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

 امام‌جمعه شهرستان لنده گفت: شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، شخصیتی ممتاز و الگویی برجسته از حکمرانی مؤمنانه، عدالت‌محور و مردمی بود که ابعاد شخصیتی وی باید در جامعه تبیین شود.

 وی در ادامه در تبین شخصیت شهید رئیسی گفت: شهید رئیسی عمر پربرکت خود را وقف صیانت از عزت و کرامت مردم، مبارزه با رانت و فساد، گسترش عدالت، خدمت صادقانه و ترویج روحیه جهادی کرد و خدمات ارزشمند وی ماندگار شد.

محمودی اصل گفت: مقام معظم رهبری تلاش و خدمات ارزشمند شهید رئیسی را در سه سال خدمت وی به کشور به امیرکبیر زمان تعبیر کردند که این تعبیر ارزشمند واقعا برازنده وی بود.

 در ادامه نیز محمودی سرشت از مداحان برجسته استان در رثای شهدای خدمت به مداحی و سینه‌زنی پرداخت.

 تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار