رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1404/06/04 Tuesday - 2025 26 August الثلاثاء ، 3 ربيع الأول ، 1447
ساعت
1404-06-04 12:27 شماره خبر : 15419
شورای شهر یاسوج و حاشیه‌های بی‌پایان؛

پنجمین جلسه فوق العاده انتخاب هیئت رئیسه دور آخر شورای شهر یاسوج در حالی باز هم به دلیل حضور نیافتن سه عضو شورا برگزار نشد که این اعضا با اطلاعیه‌ای دلیل آن را مشکل قانونی یک عضو شورا دانسته‌اند که مسئولان آنرا تکذیب می‌کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» شورای شهر یاسوج را باید پرحاشیه ترین و پر چالش ترین پارلمان شهری در استان کهگیلویه وبویراحمد دانشت. پارلمانی محلی و 7 نفرِ که در چهار و سال اندی اخیر با چالش‌های زیادی روبه‌رو بوده و نفاق دوباره اقلیت و اکثریت در این شورا باعث شده که ریتم خدمات‌رسانی به مردم کُند شود.

شوری دور شششم شهر یاسوج که همیشه حاشیه آن بیشتر متن بوده، بازهم در انتخاب اعضای جدید هیئت‌رئیسه دچار همان نفاق اقلیت و اکثریت شده و همین مسئله باعث شده که خدمات‌رسانی به مردم فدای سیاست‌بازی و کل‌کل‌های این اعضای شورا شود.

شورای شهر؛ نهادی برای نمایش قدرت‌طلبی یا خدمت‌رسانی؟ 

شورای شهر یاسوج در چند سال اخیر نشان داده که فقط حاشیه‌های آن نمایان گر بوده و به‌غیراز این حاشیه هیچ کاری برای توسعه و افزایش خدمات‌دهی به شهر یاسوج نداشته است.

بعد از استعفای مقدم از شهرداری یاسوج و آمدن آشنا از دل شورای شهر برای تصدی شهرداری، شورای شهر یاسوج قریب دو سال در خاموشی به سر برد و هیچ تکاپوی و حاشیه‌ای از این پارلمان به گوش نرسید تا اینکه در آخرین سال انتخابات هیئت‌رئیسه، بازهم حاشیه دامن این شورا را گرفته است و انتخاب نشدن اعضای جدید هیئت‌رئیسه به دلایل مختلف و واهی و حتی به قولی عقده‌های سیاسی، باعث شده که این پارلمان محلی در شوک فرو رود.

جدال بین دو هدایت در شورای شهر شاید یکی از مهم‌ترین دلایل به شوک فرورفتن انتخابات هیئت رئیسه این شورا باشد.

لجبازی های ادامه دار شورای شهر یاسوج

در حالی که تمامی شهرهای استان به غیر از شهر سی سخت که اعضای آن به دلیل همین برگزار نکردن جلسات شورای شهر منحل شد، تمامی انتخابات هیئت رئیسه شورا های استان کهگیلویه وبویراحمد برگزار شده و اعضا شورا همدیگر را شناخته اند.

هدایت امیری یکی از دلایل حضور نیافتن سه نفر از اعضاء را نامه دعوت هیئت رئیسه پیشین این شورا دانسته و گفته است، طبق قانون با توجه به پایان یافتن دوره هیئت رئیسه سال گذشته، دعوت نامه از سوی هیئت رئیسه فاقد هرگونه وجهات قانونی است که همین امر باعث شده که اعضاء در جلسه تعیین هیئت‌رئیسه شرکت نکنند.

دعوت از اعضاء برای انتخاب هیئت رئیس قانونی است!

از سویی دیگر هدایت اکبری رئیس سال چهارم شورای شهر یاسوج گفته است بر اساس قانون تا تعیین هیئت‌رئیسه جدید؛ رئیس شورا می‌تواند نامه دعوت از اعضاء برای تعیین رئیسه رئیس جدید را بزند و این مسئله مشکلی ندارد و کاملاً قانونی است.

حال در جدیدترین موضع و بیانیه‌ای که از سوی سه عضوشورای شهر یاسوج به نام های عباس نژاد، احمدی کیش و هدایا امیری به دفتر فرج زاده مسئول شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان صادرشده، آنان سلب عضویت و انفصال‌ازخدمت یکی از اعضاء را دوباره بهانه آورده‌اند که فرج زاده در این زمینه این مسئله را تکذیب کرده و گفته است تا وقتی‌که این مسئله رسمیت پیدا نکند و دادستانی به‌عنوان مدعی‌العموم نامه این عضو شورا را به فرمانداری ابلاغ نکند این مسئله هیچ‌گونه و جهات قانونی ندارد.

ادله اعضاء شورای شهر قابل قبول نیست

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری تصریح کرده است: چنین ادله‌ای که آقایان به‌کاربرده‌اند قابل‌قبول نبوده چراکه در حال حاضر هیچ رای قطعی  و ابلاغ‌شده‌ای در مورد این عضو شورای اسلامی شهر یاسوج از سوی دستگاه قضایی استان صادر نشده و یا اگر هم صادرشده تاکنون به مرجع قانونی رسیدگی به امورات شوراها ابلاغ نشده است.

اینگونه اطلاعیه‌های بدون سند؛ نشر اکاذیب است

 وی بابیان اینکه در خصوص چنین پرونده‌هایی با دادستان محترم مرکز استان در تماس هستیم و چنین موضوعاتی را همواره پیگیری می‌کنیم یادآور شده است: طبق آنچه دادستان محترم مرکز استان عنوان کرده‌اند تا امروز هیچ‌گونه رأیی دال بر محکومیت به انفصال از سوی دستگاه قضایی به استانداری کهگیلویه وبویراحمد در خصوص عضو شورای شهر یاسوج  انجام‌نشده و هرگونه اظهارنظری از طرف دستگاه قضا به‌مثابه نشر اکاذیب است.

وی با تأکید دوباره بر اینکه می‌بایست از سوی دستگاه قضا حکم قطعی به هیئت حل اختلاف و نحوه رسیدگی به شکایت از شوراهای اسلامی مبنی بر منع فعالیت ارجاع شود یادآور شد: ابلاغ رأی از سوی دستگاه قضا که دال بر انفصال از خدمات دولتی و عمومی باشد بلافاصله اجرایی خواهد شد و عدم شرکت  سه عضو محترم شورا  به دلیلی که اعلام کرده‌اند دلیلی برای عدم شرکت در جلسات نیست و مادامی‌که از طرف دفتر امور شهری و شوراها استانداری انفصال این فرد به شورای شهر یاسوج  و فرمانداری شهرستان بویراحمد ابلاغ نشود موضوع  فاقد ارزش قانونی است.

در همین راستا هدایت اکبری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس گفت: درزمینهٔ اطلاعیه سه عضو شورای شهر در مورد یکی از اعضای شورای شهر که نامش محفوظ است جویا شدم و وی گفت که هنوز هیچ‌گونه حکمی برای وی صادر نشده و فقط یک شکایت از وی شده که در حال دادرسی است.

مسئله سلب یک عضو شورا ،صحت ندارد!

وی ادامه داد: در حال حاضر یک قرار مجرمیت برای این عضو شورا صادرشده و وی باید دادگاه برود و از خود دفاع کند و شاید این پرونده ماه‌ها و حتی سال‌ها طول بکشد و این‌گونه صحبت‌ها و بهانه‌های واهی از سوی اعضاء غایب در جلسات واقعاً عجیب است.

رئیس شورای سال چهارم شهر یاسوج ابراز داشت: امروز پنجمین جلسه فوق‌العاده انتخابات اعضای شورای شهر برگزار شد و اعضاء سه نفرِ بازهم غایب بودند و تنها یک جلسه فوق العاده برای این اعضاء مانده است.

آقایان در جلسه فوق العاده فرمانداری باز هم غایب بودند!

اکبری ادامه داد: این اعضاء در بهانه‌های قبلی خود گفته بودند که اکبری با توجه به پایان یافتن دوره ریاستش نمی‌تواند اعضاء را برای هیئت‌رئیسه جدید دعوت کند، پس چرا امروز پنج بار دعوت فوق العاده فرماندار بویراحمد برای برگزاری این جلسه را حضور نیافته‌اند.

وی بیان داشت: آقایان عباس نژاد، امیری و احمدی کیش در حال حاضر در 10 جلسه انتخابات هیئت‌رئیسه شرکت نکرده‌اند که این بهانه و حضور نیافتن آن‌ها جای سؤالات زیادی دارد که آقایان باید به آن پاسخ دهند، اگر بهانه آن‌ها این بوده که من نمی‌توانم دعوت کنم، پس چرا به جلسه فوق‌العاده فرماندار لبیک نگفته‌اند.

مملکت قانون دارد؟

عضو شورای شهر یاسوج ابراز داشت: این آقایان نه سخنگوی قوه قضائیه هستند و نه دادستان که بخواهند در مورد مسائل قضائی اظهارنظر بکنند و بیانیه صادر بکنند، طبق قانون تا زمانی که حکم صادر نشود و قطعی نشود، کسی متهم نیست و دادگاه خودش این مسئله را ابلاغ می‌کند و اطلاع‌رسانی می‌کند و اطلاعیه این افراد بر اساس بندهای حقوقی یک جرم و تشویش اذهان عمومی است.

اکبری ادامه داد: مملکت قانون دارد، فرمانداری هست، مدیرکل امور شهری و استانداری هست، وقطعا اگر این عضو شورا حکمی گرفته بود این مسئولین خودشان حضور پیدا می‌کردند و چنین مسئله را اعلام می‌کردند.

آخرین فرصت به اعضاء غایب شورای شهر یاسوج؟

وی آخرین جلسه برای انتخابات را فردا دانست و افزود: اعضاء 6 جلسه متوالی و 11 جلسه متناوب می‌توانند حضور پیدا نکنند و بعدازآن مدیرکل امور شهری و فرمانداری در این زمینه ورود خواهند کرد، اگر این آقایان امضاء من را قبول نداشتند، چطور در جلسه اول و دوم با دعوت من آمدند، این نامه‌نگاری‌ها و اطلاعیه‌ها همه بیراهه است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!