رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1403/12/19 Sunday - 2025 09 March الأحد ، 9 رمضان ، 1446
ساعت
1402-06-15 19:31 شماره خبر : 252 https://sobhezagros.ir/short/Vvxd4 0
مغرض در پی تخریب؛

حضور و برنامه ریزی مناسب استاندار کهگیلویه و بویراحمد جهت سرکشی از مواکب استان در مسیر زائران اربعین حسینی مسئله بی نظیری بود که شاید در نوع خود کم سابقه بوده است.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس احمد منصوری - حضور و برنامه ریزی مناسب استاندار کهگیلویه و بویراحمد جهت سرکشی از مواکب استان در مسیر زائران اربعین حسینی مسئله بی نظیری بود که شاید در نوع خود کم سابقه بوده است.

 

تقویت این مهم با نگاه برطرف کردن نواقص نسبت به سال‌های قبل از جمله مسائلی بوده است که موجب خوشحالی عموم مردم شده است.

 

جمعیت حدود ۵ درصدی از کهگیلویه و بویراحمد امسال در مراسم پیاده روی اربعین حسینی شرکت داشتند، البته آمار جدا از جمعیتی است که در مواکب استان قبل از مرز مستقر بوده اند و در حال خدمت رسانی بوده اند.

 

افراد معلوم الحالی که معمولا به دنبال توسعه استان نیستند و بعضا از برخی از ابزار در اختیار خود برای تخریب هیچ فرد و گروهی کوتاهی نمی کنند، به دنبال کم ارزش کردن این حرکت ارزشمند هستند.

 

بر هیچ گروه و فردی این مسئله کم ارزش نیست بلکه موضوع مهمی بوده است که عام المنفعه است، حال آنکه عده ای بدنبال این هستند که ارزش‌ها به فراموشی سپرده شود و توقع دارند ارجحیت امور شخصی بر امور عام المنفعه در دستور کار استاندار باشد.

 

به نظر می رسد دستگاه قضایی و مجموعه های امنیتی باید بدنبال یک اکتشاف بزرگ و یک پشت پرده مهم باشند که ریشه یابی این مسئله می‌تواند به مسائل تازه ای بیانجامد.

 

انتهای خبر/

انتهای پیام/

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار