رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/03/26 Monday - 2025 16 June الاثنين ، 20 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1404-03-26 17:22 شماره خبر : 13727
کارشناس مسائل سیاسی:

کارشناس مسائل سیاسی گفت: موشک‌های ایرانی نقطه‌زنی دقیق داشته‌اند، ترامپ اینجا متوجه می‌شود که اگر بخواهد غلطی کند برای ما هدف قراردادن پایگاه‌های آمریکایی در منطقه بسیار آسان‌تر خواهد بود، لذا فعلا جرات دخالت ندارند.

احمد قدیری ابیانه در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص جنگ تحمیلی رژیم کودک‌کش صهیونی به پشتوانه آمریکا گفت: امروز کشورهایی از رژیم منحوس صهیونی حمایت می‌کنند که چه در جنایت علیه فلسطینی‌ها و چه در جنایت علیه ایران اسلامی رژیم خون‌خوار صهیونی را تجهیز، حمایت و در مواردی در عملیات‌ها مشارکت می‌کنند.

کارشناس مسائل سیاسی گفت: این‌ها در جنگ تحمیلی هشت سال دفاع‌مقدس نیز از رژیم‌بعثی و صدام با تجهیز لشکر با بمب‌های شیمیایی، عصبی، موشک‌ها، هواپیماهای جنگی و... حمایت کرده و با در اختیار گذاشتن مواد جنگی رژیم بعثی را جهت مقابله و نابودی ایران اسلامی به میدان فرستادند، این درحالی است که ایران در آن زمان حتی به دنبال انرژی هسته‌ای هم نبود چه برسد به بمب هسته‌ای این نشان‌دهنده آن است که انرژی هسته‌ای و بمب‌های هسته‌ای بهانه‌ است.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران را که وسعتی بزرگ‌تر از مجموعه وسعت کشورهای انگلستان، آلمان، ایتالیا و... دارد از حلقوم استکبار بیرون کشید و ایران به یک کشور مستقل تبدیل شد، کشور مستقلی که برای بسیاری از ملت‌ها و به‌خصوص نیروهای مقاومت تبدیل به یک الگو شده است. مسئله آن‌ها فقط مسائل جمهوری اسلامی نیست بلکه آن‌ها با اصل جمهوری اسلامی ایران مشکل و دشمنی دارند، یعنی متجاوزان به دنبال تجزیه و تسلط بر بخش‌های مختلف آن هستند.

قدیری ابیانه با اشاره به اهداف شوم دشمنان ایران اسلامی گفت: تجزیه به خاطر حمایت از قومیت‌های مختلفی که در کشور وجود دارد نیست بلکه جهت تضعیف و به اسارت‌گرفتن ملت‌مان است، رژیم صهیونیستی حماقت کرد که به ایران حمله کرد، متجاوزان باور نمی‌کردند که ایران بتواند با صلابت و موشک‌های مافوق صوت خودش به بخش‌های مختلف رژیم‌صهیونی ضربه بزند.

وی افزود: متجاوزان فکر می‌کنند که می‌توانند با هدف ترور قراردادن مسئولان ارشد نظامی نیروهای مسلح ما تضعیف می‌شوند این درحالی است که در اسرع وقت توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی جایگزین سرداران ما انتخاب شدند و دیدیم که چه ضربات اساسی بر هیمنه پوشالی دشمن زدند. رژیم منحوس صهیونی خود را برای یک جنگ طولانی حداقل ۲۰ روزه آماده کرده است این در حالی است که ما می‌توانیم در شرایط کنونی مدت‌های طولانی رژیم صهیونی را پرقدرت مورد هدف قرار دهیم.

کارشناس مسائل سیاسی گفت: رژیم صهیونی در اصل پایگاه استکبار و غرب در جهان جهت تضعیف جهان اسلام است. این رژیم جنایات بسیاری علیه فلسطینیان مرتکب شده است و این انعکاس جهانی نیز داشته است و به این جهت رژیم صهیونیستی آبرویی در بین مردم جهان به خصوص ملت‌های غربی ندارد و ما شاهد تظاهرات گسترده در این خصوص بوده‌ایم.

وی افزود: با حمله رژیم صهیونیستی و مقابله جمهوری اسلامی ایران با آن‌ها تمام کسانی که از رژیم‌صهیونیستی متنفر شده‌اند و جنایات آنان را محکوم می‌کردند، یکپارچه مدافع جمهوری اسلامی ایران شدند، یعنی رژیم‌صهیونیستی سرمایه‌گذاری خود جهت مظلوم‌نمایی را از دست داده است و اکنون منفورترین جکومت روی زمین هستند.

قدیری‌ابیانه گفت: نه تنها حکومت منفوری دارند بلکه مردم آن نیز که مردمی نژادپرست هستند مردم منفوری در بین مردم دنیا هستند. جمهوری اسلامی به همراه نیروهای مقاومت در یمن، لبنان و... محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده‌اند، اما شواهد نشان می‌دهد که دشمنان ما شکست خورده‌اند، آمریکا بسیار تمایل داشت در این جنگ حضور داشته باشد و به‌نوعی اگر اطمینان پیدا می‌کرد که این جنگ منجر به شکست ایران می‌شد قطعا در این عملیات علیه ما ورود و مشارکت خود را علنی می‌کرد.

وی افزود: موشک‌های ایرانی بسیاری از شهرها در فلسطین اشغالی را مورد اثابت مستقیم و نقطه‌زنی دقیق قرار داده است، ترامپ اینجا متوجه می‌شود که اگر بخواهند غلطی کنند برای ما بسیار آسان‌تر خواهد بود هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکایی در منطقه لذا فعلا جرات دخالت ندارند.

کارشناس مسائل‌سیاسی گفت: ما باید آمادگی کامل داشته باشیم تا اگر دخالت مستقیم داشته باشند، با منهدم‌کردن و نقطه‌زنی پایگاه‌های آمریکایی در منطقه آنان را مجبور به فرار کنیم، تا این پایانی بر سلطه آمریکا در منطقه شود، به‌هرحال مردم ما برخورد بسیار خوبی داشته‌اند، صحنه‌های حضور مردم و تظاهرات آنان در صحنه‌های مختلف را مشاهده کنید و مقایسه کنید با مردم رژیم صهیونیستی که همه‌اش در حال فرار و پناه‌بردن به زیرزمین‌ها هستند.

وی افزود: ما با یک رژیم‌ سفاک و خون‌خوار روبه‌رو هستیم و باید همه ما یکپارچه حمایت خود را از نیروهای نظامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام بداریم، ما مردم باید در شناسایی و تحویل عوامل رژیم‌صهیونیستی مشارکت کامل و هوشیاری و بصیرت داشته باشیم، قوه قضائیه نیز باید بسیار سریع عمل کرده و جاسوسان را به اشد مجازات برساند.

قدیری‌ابیانه گفت: اطلاعات به دست آمده بیانگر آن است که کسانی که در ترورها نقش دارند فقط منافقین، سلطنت‌طلب‌ها و بهائی‌های ایرانی نیستند بلکه جاسوسانی از سایر کشورها از جمله: عراق، هند و جاهای دیگر نیز به استخدام و درحال انجام عملیات هستند، قرائن و شوهاد نشان‌دهنده آن است که این ترورها ادامه‌دار خواهد بود و البته از آن‌طرف مقاومت ما در برابر آنان نیز ادامه خواهد داشت.

وی‌افزود: اگر برای ما ثابت شود که در خارج از مرزهای ما و در همسایگی ما کسانی در این امر همکاری داشته‌اند مجازلت سختی برای آنان در انتظار خواهد بود، ما بررسی خواهیم کرد و اگر برایمان روشن شد که در این ترورها دست داشته‌اند آن‌وقت عواقب کارشان را متوجه خواهند شد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!