حالت تاریک
یکشنبه, 18 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری صبح زاگرس هستید؟
یاسوج در شب هفتم محرم غرق در عزا

یاد عاشورا زنده است؛

یاسوج در شب هفتم محرم غرق در عزا

مراسم عزاداری هفتمین شب ماه محرم با حضور پرشور عزاداران حسینی در مساجد، حسینیه‌ها و تکایای یاسوج برگزار شد.

نوجوانان بهمئی احلی من العسل را فریاد زدند

در ششمین روز از ماه محرم ؛

نوجوانان بهمئی احلی من العسل را فریاد زدند

سوگواره احلی‌من‌العسل با اجتماع بزرگ دانش‌آموزان با رویکرد عهد و پیمان با حضرت قاسم بن الحسن (ع) برگزار شد.

آغاز پروژه پتروشیمی ۳۵۰ میلیون دلاری

پروژه‌های کلان سرمایه‌گذاری در کهگیلویه‌وبویراحمد؛

آغاز پروژه پتروشیمی ۳۵۰ میلیون دلاری

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملیات اجرایی پروژه پتروشیمی پتروپالایشگاهی با سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیون دلار و اشتغال‌زایی بالا در کمتر از ۳۶ ماه آغاز می‌شود.

آغاز رزمایش سراسری همدلی حسینی در کهگیلویه‌وبویراحمد

با حضور فرمانده سپاه فتح انجام شد؛

آغاز رزمایش سراسری همدلی حسینی در کهگیلویه‌وبویراحمد

همزمان با سراسر کشور رزمایش سراسری اردوهای جهادی تابستانه با شعار همدلی حسینی در کهگیلویه و بویراحمد برگزار و گروه‌های جهادی جهت انجام خدمات مختلف به مناطق محروم اعزام شدند.

محرم، ابزار بازدارندگی نرم در برابر استکبار

در شورای فرهنگ عمومی گچساران مطرح شد؛

محرم، ابزار بازدارندگی نرم در برابر استکبار

در این نشست، ضمن مرور دستاوردهای اجتماع عید غدیر، بر ضرورت فضا‌سازی شهری، حمایت از هیأت‌های مذهبی، نقش محرم در مقاومت فرهنگی و بازدارندگی نرم در برابر دشمنان اسلام تأکید شد.

فاجعه زیست‌محیطی بیخ گوش ساکنین مادوان سفلی

ماجرای یک آبراه جنجالی؛

فاجعه زیست‌محیطی بیخ گوش ساکنین مادوان سفلی

آبراه حدفاصل مادوان و بلهزار سفلی با جمع آوری زباله‌ها و گاهاً فاضلاب باعث می‌شود که بوی بسیار بدی به مشام ساکنین این مناطق برسد و شاید عدم بهداشت مناسب در این مکان باعث بروز بیماری‌هایی شود.

Image