پیگیری مطالبات مردمی؛
گلایه اهالی روستای تل خسرو از مشکلات آب
تعدادی از اهالی روستای تل خسرو در مجاورت شهر یاسوج از برخی مشکلات آب گلایههای داشتند که این موضوع با پاسخ مدیر آب و فاضلاب شهرستان بویراحمد همراه شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» تأمین آب شرب پایدار و سالم یکی از مهمترین مطالبات مردمی در مناطق روستایی است و پایدار بودن آب و همچنین رفع مشکلات احتمالی از جمله وظایف متولیان مربوطه است.
اهمیت این موضوع سبب شده است تا مسئولان مربوطه به دنبال رفع مشکلات آب، کمبودهای احتمالی و توجه به پایداری آب داشته باشند.
بر همین اساس بعد از انقلاب اسلامی تاکنون ۱ هزار و ۱۰۰ روستا با جمعیتی بالغ بر ۳۴۵ هزار نفر تحت پوشش تأسیسات آبرسانی قرار گرفتهاند، برای تحقق این مهم حفر و تجهیز ۱۱۰ حلقه چاه، ۸۹ دهنه چشمه، اجرای ۲۸ هزار و ۳۲۰ کیلومتر خط انتقال، اجرای ۳۷ هزار و ۵۸۴ کیلومتر شبکه توزیع آب آشامیدنی و احداث ۵۴۵ باب مخزن ذخیره آب با ظرفیت ۱۱۸ هزار و ۹۶۲ مترمکعب به سرانجام رسیده است.
از طرفی ۹۸ درصد جمعیت شهری استان تحت پوشش خدمات آبرسانی هستند و شاخص بهرهمندی روستاهای استان از نعمت آب شرب بهداشتی و پایدار تا کنون بیش از ۷۵ درصد است.
در کنار تلاشهای صورتگرفته همچنان روستاهایی هستند که مشکلاتی در تأمین آب دارند بهگونهای که حتی در زمستان با مشکل کمبود آب مواجه هستند.
یکی از این روستاها تل خسرو در ۵ کیلومتری شهر یاسوج است که شهروندان از مشکلات کمبود آب گلایههای عنوان کرده و اظهار داشتند: در فصل سرد سال آب نیست و نبود آن سبب مشکلاتی در شرب و بهداشت ما شده است.
این شهروندان افزودند: مشکلات این روستا در حوزه تأمین آب باید بررسی شود تا علت کمبود و نبود آن برطرف شود و اهالی روستا دارای آب پایداری در همه مواقع باشند.
مدیر آب و فاضلاب شهرستان بویراحمد در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» گفت: حوزه تل خسرو، شهرک ولایت و الغدیر با سروک چاه مشترکی دارند و در سالیان اخیر افزایش مهاجرت و سکونت جمعیت در این مناطق آب رسانی را در تابستانها با مشکل میکرد که با پیگیریهای استاندار و نماینده شهرستان ۲ حلقه چاه حفاری شد.
علمدار آرمین گفت: این دو چاه بیش از ۴۰ متر حفاری شده است و با تجهیز شدن آن به برق و انتقال آب، مشکلات مربوطه حل خواهد شد.
وی به علت برخی مشکلات در آب روستای تل خسرو در فصل سرد سال پرداخت و ادامه داد: ممکن است در این فصل شکستگی یا اجرای شبکه سبب برخی کمبودهای آب شده باشد و یا نبود آب در بخشهایی است که طرح هادی ندارند یا مجوز و پروانهای اخذ نشده است، برای این افراد چون مجوزی توسط دستگاهها داده نشده است امکان آب رسانی نیست و آب رسانی منوط به داشتن پروانه است.
انتهای خبر/