
یکی از پدیدههایی که باعث افزایش بیماری در سطح جامعه میشود بحث کشتار غیرمجاز دام است که این مهم متأسفانه در همه شهرهای استان بهخصوص شهرستان لنده بسیار زیاد است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» یکی از پدیدههایی که باعث افزایش بیماری در سطح جامعه میشود بحث کشتار غیرمجاز دام است که علاوه بر احتمال آلودهشدن گوشت دام به آلودگیهای محیطی به دلیل غیربهداشتی بودن محیط و ابزار کشتار دام میتواند باعث انتقال بیماریهای مشترک خطرناکی مانند: تب خونریزی دهنده، تب مالت بین انسان و دام شود.
کشتار غیرمجاز دام در سال گذشته بهخصوص در شهرهای کوچک و حتی کنار جادهها و محورهای مواصلاتی یکی از مباحث قابلتأمل است که در ملا عام و اقدام به کشتار و فروش گوشتهای بدون تأییدیه دامپزشکی میکنند که بههیچوجه ممکن سلامت آنان مورد تأییدیه دامپزشکی نیست.
دکتر حسین محمدی در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: یکی از مشکلات اساسی در بحث کشتار غیرمجاز دام در سطح شهرستان و حتی استان عدم آگاهی مردم نسبت به مشکلات و بیماریهای است که از طریق همین گوشتهای آلوده میتواند گریبانگیر خانوادهها شود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنده گفت: لازم است که تمامی مصرفکنندگان و مردم توجه کنند که وقتی کشتار در کشتارگاه صورت میگیرد ما سه مرحله نظارت قبل، حین و بعد از کشتار دام تحت نظارت اداره دامپزشکی صورت میگیرد که بر اساس نظارتهای بهداشتی تأیید و به دست مصرفکننده میرسد.
وی تأکید کرد: باتوجهبه بیماریهای انگلی و عفونی که وجود دارد بیش از ۸۰۰ مورد بیماری بین انسان و دام وجود دارد که میتواند سلامت انسان و دام را به مخاطره بیندازد.
محمدی افزود: توصیه مؤکد داریم که مردم بههیچوجه ممکن از گوشتهای فاقد مهر دامپزشکی استفاده نکنند چرا که سلامت خود و خانواده خود را به مخاطره میاندازد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنده گفت: یکی از عمدهترین راههای انتقال بیماری بین انسان و دام از راه همین گوشتهای است که بدون تأییدیه سلامت به دست مصرفکننده میرسد؛ لذا انتظار داریم مردم بیشتر نسبت به مسئله سلامت خود توجه کنند.
وی افزود: در راستای ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه و بهمنظور پیشگیری از بیماریها و برخورد با افرادی که اقدام به کشتار غیرمجاز دام در سطح شهرستان لنده میکنند برای ۲۷ نفر تشکیل پرونده و به دستگاه قضایی شهرستان معرفی شدهاند.
دکتر محمدی گفت: بر اساس قانون تمامی قصابیهای در سطح شهرستان موظف هستند یک روز قبل از کشتار دام، دام خود را به کشتارگاه تحویل و پس از تأییدیه سلامت دام و کشتار و تأییدیه گوشت سالم توسط پزشک ناظر لاشه مُهر و اجازه استفاده آن صادر میشود.
وی افزود: هیچ قصابی حق عرضه گوشت بدون مُهر دامپزشکی را ندارد و در صورت مشاهده ضمن توقیف و معدوم کردن لاشه دام تشکیل پرونده و برخورد قاطعی صورت خواهد گرفت.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- خاموشیهای بیپایان در گرمای تابستان
- آبراه مادوان سفلی غرق در زباله+ تصاویر
- انتقاد به مرزکشی شهری در سایه نفت
- خدمت صادقانه به مردم استمرار راه شهدا است
- بهزیستی در کنار نیازمندان و اقشار آسیبپذیر جامعه
- تاکید استاندار کهگیلویهوبویراحمد در جذب اعتبارات ملی
- جزئیات جدید از قطعیهای برق در گچساران
- سربلندی ایران در نبرد حق علیه باطل
- پیادهخواری؛ بحرانی نوظهور در شهر یاسوج
- رئیس دادگستری بهمئی منصوب شد
- مشاهده بیشتر