افتتاح چمن مصنوعی متفاوت در یاسوج+ عکس

افتتاح چمن مصنوعی متفاوت در یاسوج+ عکس

چمن مصنوعی شهدای دانش‌آموز یاسوج با حضور مسئولان استانی افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» صبح امروز و در دهمین روز از دهه فجر آیین افتتاح چمن مصنوعی شهدای دانش‌آموز واقع در یاسوج با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان استانی افتتاح شد.

ایوب رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم با اشاره به دستور 2 ماه قبل استاندار برای بازسازی این پروژه گفت: این پروژه که طرح شهید سلیمانی نام‌گذاری شده است، بزرگ‌ترین پروژه در سطح کشور است که بازسازی آن باعث کسب رتبه برتر ما در کشور شد؛ برای بازسازی این پروژه حدود ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: ما در طول دهه فجر ضمن دیدار با خانواده شهدا و آرامگاه شهدا و شرکت در جشن‌های مردمی افتتاح پروژه‌های عمرانی که از دستاوردهای انقلاب اسلامی است نیز در دستور کار قرار دادیم.

یدالله رحمانی بیان کرد: ۵۸ پروژه عمرانی و ۱۷ پروژه اقتصادی با 626 میلیارد تومان هم مورد بهره‌برداری قرار گرفت، مجموعاً 116 پروژه با اعتباری بالغ‌بر یک هزار و 816 میلیارد تومان بخشی از دستاوردهای نظام است.

وی افزود: کل عملیات اجرایی این طرح حدود ۲ ماه طول کشید امید است این طرح‌ها موجب رضایت مردم و ورزشکاری جوانان را فراهم آورد.