رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/04 Sunday - 2025 25 May الأحد ، 27 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-02-27 13:46 شماره خبر : 4204
همزمان با دهه کرامت صورت گرفت؛

همزمان با دهه کرامت و حضور کاروان زیر سایه خورشید در شهرستان چرام، عطر دل‌انگیز حرم علی بن موسی الرضا (ع) در این دیار پیچیده شد و دل‌های مردم به پنجره فولاد گره خورد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» همزمان با آغاز ایام دهه کرامت پرچم حرم علی ابن موسی الرضا (ع) در استان کهگیلویه و بویراحمد به اهتزاز درآمد و کاروان زیر سایه خورشید به همه شهرستان ها و شهرهای استان رفت تا دلدادگان امام مهربانی‌ها با بوسیدن پرچم گنبد نورانی پیشوای هشتم قدری دل‌های تنگشان آرام گیرد.

در شهرستان چرام نیز جمع کثیری از عاشقان امام رئوف با شور و شوق در کنار مرقد امامزاده بی بی رشیده (س) خواهر امام رضا (ع) حضور یافتند تا از کاروان زیرسایه خورشید استقبال کنند.

 پس از آن کاروان زیرسایه خورشید به استادیوم ورزشی شهر چرام محل برگزاری اجلاسیه 137 شهید شهرستان رفتند تا جمع منتظران دلدادگان امام مهربانی‌ها با بوی خوش حرم ثامن الحجج دل‌های عاشق خود را صفا ببخشند.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار