رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/11/18 Thursday - 2025 06 February الخميس ، 7 شعبان ، 1446
ساعت
1403-11-18 10:12 شماره خبر : 10602 https://sobhezagros.ir/short/VMapd 0
پیگیری‌های رسانه‌ای جواب داد؛

با پیگیری‌های رسانه‌ای صورت‌گرفته و انتشار گلایه شهروندان نسبت به کنده‌کاری ایجاد شده توسط مخابرات، این بار مخابرات لنده پیگیر رفع و حل مشکل شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» امروزه رسانه‌ها به‌عنوان صدای  مردم هستند که با پیگیری مشکلات در سطح شهرها و روستاها با همراهی و همکاری خوب مسئولان این مشکلات یکی پس از دیگری رفع شده و باعث خرسندی مردم شده است.

 در ادامه پیگیری سوژه‌های مردمی و تأثیرگذاری این رسانه خبری، در خصوص مشکلات شهرلنده گزارشی با عنوان (کلافه شدن مردم لنده از حفاری‌ها) از سوی رسانه «صبح زاگرس» در خصوص حفاری‌های مخابرات در لنده منتشر شد که تصاویر این خبر در زیر آمده است:

 بعد از انتشار این گزارش و پیگیری این مهم در چندین نوبت حال اداره مخابرات شهرستان لنده اقدام به روکش آسفالت مناطق حفاری شده کرده است.

 احمد رئیس زاده با عذرخواهی از مردم بابت تأخیرات صورت‌گرفته گفت: از عموم مردم شهرستان لنده بابت تأخیرات صورت‌گرفته در خصوص روکش آسفالت مناطق حفاری شده برای فیبر نوری عذرخواهی می‌کنیم .

 رئیس اداره مخابرات شهرستان لنده گفت: در فاز اول آسفالت مناطق حفاری شده خیابان‌های اداره آموزش و پرورش، گاز، خیابان منتهی به شهرک سرآسیاب و سادات آسفالت خواهند شد.

 وی افزود: در ادامه نیز سایر خیابان‌های شهر لنده که برای اجرای فیبر نوری کنده‌کاری شدند نیز آسفالت خواهند شد.

کورش محمدی در ادامه گفت: انتظار داشتیم این مهم زودتر اجرایی می‌شد تا این حجم از گلایه‌های مردمی را شاهد نباشیم؛ ولی باز هم از تلاش‌های مخابرات در اجرای طرح فیبر نوری قدردانی می‌کنم.

 عضو شورای شهر لنده گفت: با تأخیرات صورت‌گرفته در آسفالت کنده‌کاری‌های صورت‌گرفته از طرف مخابرات و آب فاضلاب حجم عظیمی از گلایه‌های مردمی را در سطح شهر شاهد بودیم و امیدواریم که در اجرای روند آسفالت مناطق حفاری شده این حجم از گلایه‌مندی‌ها کاهش پیدا کند.

 وی در ادامه گفت: به‌زودی نیز آسفالت برخی از خیابان‌های شهر لنده به همت شهرداری اجرایی خواهد شد و امیدواریم بتوانیم خدمات خوبی به شهروندان ارائه دهیم.

تصاویر بعد از انتشار خبر را می‌توانید در زیر مشاهده نمایید:

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار