
چند سال است که کاهش روند ساخت و ساز در شهر لنده باعث بیسروسامانی وضعیت اجارهبهای نجومی در این شهرستان شده است که داد مستأجرین را درآورده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» توسعه فضاهای شهری و افزایش بیرویه جمعیت در شهرها باعث افزایش رکود مسکن نیز شده است چرا که حجم تقاضا زیاد شده است و میزان موجودی مسکن برای شهروندان کمتر از میزان تقاضا است.
این مشکل در چند سال گذشته به واسطه انحصارطلبی بانکها و عدم پرداخت تسهیلات بانکی به اقشار مختلف بهخصوص در حوزه ساخت مسکن و کاهش شدید سهمیه ساخت و ساز باعث شده است تا بازار مسکن با رکودی جدی مواجه شود.
کمبود زمین و مسکن در شهرستان کوچکی همانند لنده باعث افزایش چندین برابری اجارهبها و حتی قیمت ملک در این شهرستان شده است این در حالی است که این قیمت با شهری همانند صدرا شیراز برابری میکند.
کاهش ساخت و ساز در چند سال گذشته باعث حاکمیت صاحبان مسکن بر بازار شده است بهطوریکه هرکس هر نرخی که دوست داشته باشد را بدون حضور در بنگاه به مستأجران میاندازد و این خانه بدوشان همیشگی نیز ناچار به پذیرفتن چنین عهدنامههای از جنس ترکمنچای هستند.
حسینی از مستأجران ساکن در یکی از مناطق شهر لنده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» گفت: حقیقتاً بنده شغلم آزاد است؛ ولی وضعیت اجارهبها در شهرستان لنده واقعاً بسیار بالا است و هیچ مرجعی برای نرخگذاری وجود ندارد.
وی افزود: مهاجرت در چند سال گذشته از روستاها به شهر لنده باعث شده است تا میزان تقاضا برای بحث اجارهبها نیز چندین برابر شود و همین امر باعث افزایش بیرویه قیمتها شده است.
این شهروند لنده ای گفت: انتظار داریم در بحث نظارت بر اجارهبها مسئولان واقعاً نظارت لازم را بر بنگاهها و حتی صاحبان املاک داشته باشند چرا که قیمتها هرگز بر اساس قیمت کارشناسی نیست.
ویسی یکی دیگر از کسبه بازار شهر لنده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» گفت: جدای از اجارهبهای سنگین منازل مسکونی بحث اجارهبها مغازهها نیز سر به فلک کشیده است.
این مغازهدار لندهای گفت: من در خیابان امام خمینی (ره) روبروی بانک کشاورزی مغازه داشتم که به دلیل افزایش بیرویه اجارهها دو سال پیش از خیابان اصلی به یکی از کوچههای فرعی به خیابان اصلی جابهجا شدم چرا که پرداخت اجاره واقعاً در توانم نبود.
وی افزود: من دو سال پیش نزدیک به چهل میلیون ریال باید اجاره پرداخت میکردم که حقیقتاً باتوجهبه وضعیت کسادی بازار در توانم نبود و ناچار به یکی از کوچههای فرعی آمدم.
ویسی گفت: نبود نظارت بر روند قیمتگذاری املاک یکی از دلایل اصلی افزایش قیمتها است چرا که یک مرجع و کارشناس رسمی برای تعیین وضعیت ارزش مکانی و سازهای ملکها در لنده نیست.
نصیب الله آقازاده از بنگاهداران شهر لنده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص وضعیت بازار مسکن گفت: وضعیت بازار مسکن و اجارهبها در لنده از هیچ قانون خاصی پیروی نمیکند چرا که صاحبخانه با مراجعه به بنگاه وقتی میخواهد ملکی را اجاره دهد خودش نرخ را تعیین میکند و عملاً اجازه کارشناسی ملک را به نمیدهد.
این بنگاهدار لنده ای گفت: این در حالی است که وقتی در شهرک فجر لنده ملکی را برای اجاره با مبلغ پنجاه میلیون ریال با یک میلیارد ریال اجاره و رهن میدهند چه توقعی از املاک در سطح شهر دارید.
وی افزود: اجارهبها در خیابان نور به سمت شهرک سرآسیاب ماهیانه پنجاه میلیون ریال با دو میلیارد ریال رهن داده شد که واقعاً با شهری همانند صدرا شیراز برابری میکند.
آقازاده گفت: در خیابان سادات نیز امروز مالکی مراجعه کرد و زمین تجاری خود را هر متر ۱۳۰ میلیون ریال قیمتگذاری کرده است درحالیکه ارزش آن بیش از ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال است.
وی در ادامه گفت: ملکی را هفته گذشته در فضای مجازی در قسمت پشت سیلبند لنده به قیمت ۶۰ میلیارد ریال برای فروش گذاشته بودند که ارزش این ملک باقیمت کارشناسی بیشتر از ۳۰ میلیارد ریال قیمتگذاری نمیشود کرد.
این بنگاهدار لنده ای گفت: هدف از بیان این قیمتها در بالا بحث قیمتهای ناعادلانهای است که از سوی برخی صاحبان املاک قیمتگذاری میشود.
وی دلیل این افزایش قیمتها را عدم نظارت بر املاک از سوی راه و شهرسازی عنوان کرد و گفت: وقتی مرجعی برای رسیدگی به نرخگذاریها نباشد فروشنده و یا موجر هر نرخی بخواهد تعیین میکند.
آقازاده گفت: مهاجرت بیرویه شهر لنده و مقایسه اجاره برخی شهرهای بزرگ با شهر لنده نیز دو تا از دلایل مهم افزایش قیمت اجارهبها و فروش زمین در لنده است.
وی در ادامه گفت: وسعت سرزمینی شهر لنده دیگر جوابگوی ساختوساز نیست و به همین دلیل شاهد افزایش بیرویه قیمتها در لنده هستیم.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وقوع زمینلرزه ۴/۹ ریشتری در دهدشت
- آمریکا در برابر ایران اشتباه محاسباتی کرد
- رئیس جدید دانشگاه یاسوج معارفه شد
- شهری بدون داروخانه در کهگیلویهوبویراحمد
- هندوانه کشاورزان کهگیلویه درحال خراب شدن است
- پخت نان بیکیفیت در تنور نظارت مسئولان
- گره کور بلوار معروف یاسوج باز شد
- فرمانده جدید سپاه فتح معارفه شد+ تصاویر
- خصوصی بودن پتروشیمی ستاره گچساران
- پل مکانیزه یاسوج؛ رویایی ناتمام برای شهروندان
- کافههای پارک آبشار تعطیل شدند
- ادارهای بدون مدیر و سرپرست در بهمئی
- توهین وقیحانه فرماندار شیراز به پرفسور ملک حسینی
- همایش تجلیل از مقام معلم در بهمئی
- بهرامی به استقبال تاجگردون در ورودی سیسخت میرود!
- محصولات روی زمین مانده؛ مسئولان باشت کجایند؟
- آخرین خبر از خسارات زمینلرزه شدید در دهدشت
- افتتاح قرارگاه محرومیتزدایی شهید رئیسی در بهمئی
- آغاز عملیات اجرایی پتروشیمی ستاره گچساران
- مراسم معارفه فرمانده سابق سپاه فتح در بوشهر
- صلح و سازش پس از سالها در بهمئی
- گامی برای حرفهای کردن فوتبال
- فریاد یاسوج؛ پروژه ۴۵ متری را دریابید!
- پیوند آسمانی؛ الگویی فراموششده در گرداب تجمل
- مرثیه برای پروژهای که هرگز دیده نشد
- سیاستهای تشویقی ازدواج در گرداب بیمسئولیتی!
- فرماندار گچساران خطاب به مسئولان؛ مردم تحمل ندارند
- ورزشگاه 15هزار نفری یاسوج در غبار فراموشی
- چالشهای پیش روی بانوان در عرصههای اجتماعی
- خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
- مرگ خاموش روستاهای بهمئی زیر سایه دود زباله
- تقدیر دکتر عباسی از ابراز همدردی مردم
- پایان انتظار؛ جایگاه سوخت CNG لنده فعال شد
- پپارک جنگلی یاسوج؛ بهشت گمشده زاگرس
- پیام تبریک استاندار کرمانشاه به فرمانده سپاه فتح
- گلایه امامجمعه گچساران از بلاتکلیفی یکنهاد فرهنگی
- غم نان؛ فریاد مردم باشت از بیکیفیتی نان
- بحران آب در بهمئی؛ هشدارها جدی است
- درآمدهای نجومی تعمیرات خودروها
- امام جواد(ع) مدرسهای از صبر، دانایی و مهربانی
- قبرستان لیکک جابهجا شد؛ ترافیک تاریخی پایان یافت؟
- آغاز برنامههای کانون پرورش فکری کودکان برای تابستان
- گلایه از ضعف آنتندهی و نبوداینترنت در باشت
- غول آهنی کهگیلویهوبویراحمد همچنان در حسرت افتتاح
- مراسم اربعین سفیران قضائی کهگیلویهوبویراحمد برگزار میشود
- راهاندازی اورژانس اجتماعی در لنده
- اعطای ۲۱۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی
- مرگ خاموش پروژه لاستیکسازی شهرک خاناحمد باشت
- روستاهایی که در بهمئی سخت نفس میکشند
- آخرین وضعیت مصلای بزرگ گچساران
- مشاهده بیشتر