مروری کوتاه در نقش مهارت و ایجاد شغل؛
وقتی افراد توانمند شاغل میشوند
در شرایطی که معضل بیکاری آسیبهای مختلفی برای جامعه ایجاد میکند وجود مهارت علاوه بر کمک به رفع مشکلات بیکاری سبب رونق درآمد برای افراد خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» فقر و مشکلات مادی در اثر نداشتن درآمدی پایدار آسیبهای مختلفی برای افراد در یک خانواده و جامعه ایجاد خواهد کرد و اگر خانواده در شرایط نامناسب اقتصادی باشد و نتوانند تکیهگاهی برای رفع نیازهای مادی اعضای خانواده باشند، این آسیبها در خانواده و جامعه بیشتر خواهد بود.
دراینرابطه توانمندسازی و ایجاد مهارت در بین اقشار مختلف جامعه خصوصاً اقشار کمدرآمد نقش مهمی در ایجاد شغل و کاهش آسیبها و معضلات بیکاری دارد.
مهارت سبب رونق اشتغال خواهد شد
در بین اقشار مختلف جامعه گروههای تحت پوشش نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد در کنار اینکه مستمری حمایتی دریافت میکنند، با یادگیری مهارت و دانش در حوزههای مختلف خواهند توانست کسب و درآمد مناسبی داشته باشند و از این طریق رنج و مشکلات مادی برای آنها کاهش پیدا خواهد کرد.
از طرفی یادگیری مهارتها و توانمندیها در رشتههای مختلفی میتواند صورت بگیرد و این موضوع در نتیجه همکاری نهادهای حمایتی با سازمانهای آموزشی میسر میشود.
اعطای تسهیلات در کنار مهارت نقش بسزایی در کاهش بیکاری افراد دارد
آموزش و فن سبب خواهد شد تا فرد بعد از کسب مهارت از طریق اعطای تسهیلات از طریق کمیته امداد و معرفی به بانک کسبوکاری ایجاد کند و صاحب درآمد و شغل باشد.
کمیته امداد کدام اقدامات را برای مهارتافزایی و شغل داشته است؟
در همین رابطه مدیرکل کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص اقدامات صورتگرفته در راستای مهارت آفرینی و اعطای تسهیلات به مهارتآموزان گفت: در سال ۱۴۰۲ حدود ۴ هزار و ۸۹۰ میلیارد ریال وام اشتغال به مددجویان کمیته امداد به مددجویان کهگیلویه و بویراحمد اعطا شد.
قباد مبشری در خصوص تعداد افراد آموزشدیده در حوزه کسبوکار گفت: ۳ هزار و ۲۱۲ نفر در حوزه کسبوکار آموزش دیدند.
وی به آمار ایجاد شغل در حوزه کسبوکار و اعطای تسهیلات پرداخت و گفت: ۴ هزار و ۸۰۱ فرصت شغلی نیز برای مددجویان ایجاد شد.
انتهای خبر/