پیگیری مطالبات مردمی؛
ورود فاضلاب دهدشت به سد کوثر رسیدگی شود
طی مدتزمان گذشته و این روزها موضوع ورود فاضلاب شهر دهدشت به سد کوثر سبب شد تا مطالباتی از سوی مردم مطرح شود تا آب و فاضلاب به دنبال راهکار برای این موضوع باشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» سیستم فاضلاب در شهرها نقش مهمی دارند و میتوانند از ورود میلیونها ليتر فاضلاب به رودخانهها، درياها و منابع آب زيرزمينی که باعث آلودگی شديد و خطرناک محيط زندگی انسان و ساير موجودات زنده میشود، جلوگیری کند.
بهمنظور جلوگيری از آلودگی محيط زندگی و جمعآوری و هدايت فاضلاب ساختمان به محل دفع، نياز به يک سيستم لولهکشی است. در طرح اين سيستم بايد کمترين طول لوله در نظر گرفته شود. همچنين تدابيری بهمنظور دفع سريع فاضلاب و جلوگيری از گرفتگی در مسير فاضلاب پیشبینی شود، از جمله میتوان به استفاده از لولههایی با قطر مناسب، شيب بندی مناسب لولهها و... اشاره کرد.
در کنار اهمیت این موضوع در طی مدتزمان گذشته و بهتازگی موضوع ریختن فاضلاب دهدشت در سد کوثر مطرح شده است و ورود فاضلاب شهری دهدشت به سد کوثر مسئلهای بسیار حساس و نگرانکننده است و لازم است هر چه سریعتر به رفع این مشکل رسیدگی و آن را رفع کنند.
سد کوثر آب آشامیدنی بیش از ۲ میلیون نفر را تأمین میکند و لازم است که جهت رفع این مسئله راهکارهای اساسی دنبال شود تا پسماند شهری که از مسائل زیستمحیطی است به آب شرب، آسیب وارد نکند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» گفت: برای فاضلاب تصفیهخانه ایجاد شده است؛ اما اعتباری که برای همه مشترکان تصفیهخانه ایجاد شود نیست.
امید صالحی با بیان اینکه موضوع ورود فاضلاب به سد کوثر مورد بررسی قرار گرفته است گفت: ایجاد شبکه جدید زمان بر است؛ اما برنامه برای توسعه شبکه وجود دارد و در برنامه جدید حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار قرار دادند.
وی ادامه داد: فرایند تصفیه آبهای سطحی که بهسوی سد منتهی میشود با وجود نیزار و درختچهها صورت میگیرد و تلاش داریم با تخصیص اعتبار بیشتر روند کار برای فاز دوم دنبال شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد افزود: تعهدات ما در حوزه پوشش شبکه است؛ اما برای این منظور نیاز به تجهیز شبکه با اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار و برای فاز دوم تصفیهخانه به مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
انتهای خبر/