احداث ورزشگاه ۱۵ هزارنفری یاسوج که ابتدای سال ۸۶ آغاز شد و در اسفندماه ۹۳ با هزینه ۳۰میلیارد تومان پایان یافت، تا مرحله بهرهبرداری پیش رفت اما پسازآن به دلایل نامعلومی رها شد و سالهاست خاک میخورد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» ورزشگاه پانزده هزارنفری یاسوج یکی از پروژههای زخمی و نیمهکاره بجا مانده از دوران یازدهم و دوازدهم بود که به مرحله بهرهبرداری رسید اما تکمیل آن در هالهای ابهام فرورفت و دولت سیزدهم شهید جمهور درصدد تکمیل این فرایندها برای تکمیل بود که عمر این دولت به دلیل شهادت رئیسجمهور همراهانش در سانحه هوایی در هالهای از ابهام فرورفته است.
طبق آخرین بررسیها، نبود زمین چمن فوتبال استاندارد در مرکز کهگیلویه وبویراحمد موجب شد تا در سفر دور اول هیئت دولت وقت در سال ۸۵ طرح ساخت ورزشگاه ۱۵ هزارنفری شهر یاسوج در دستور کار این هیئت قرار گیرد.
آغازی بر پایان یک ورزشگاه مدرن
عملیات اجرایی استادیوم ۱۵ هزارنفری شهر یاسوج در زمینی به مساحت ۲۳ هزار مترمربع آغاز شد و هرچند قرار بود این پروژه مدت ۳۰ ماه به بهرهبرداری برسد اما اردیبهشت سال ۱۳۹۴ با حضور گودرزی وزیر وقت ورزش و جوانان افتتاح شد.
ورزشگاه ۱۵ هزارنفری یاسوج، به دلیل داشتن برخی مشکلات و تحویل نشدن توسط شرکت توسعه، تجهیز و نگهداری مکانهای ورزشی کشور به اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه وبویراحمد، امکان برگزاری فعالیتهای ورزشی تاکنون در آن میسر نبوده است.
ثرویتی که همچنان خاک می خورد
این ورزشگاه میلیاردی که با پول احداث آن در زمان قدیم میتوانست چندین چند بلوک مسکن مهر برای جوانان احداث کرد، امروز بدون استفاده بهعنوان غولی بتنی در قسمتی از شهر یاسوج رهاشده است و هرروز خبرهای ناگواری از آن به گوش میرسد.
در این زمینه باید یادآور شویم که در زمانهای نهچندان دور و کمتر از یک دهه پیش تیمی به نام فوتبال شهرداری یاسوج در لیک دسته یک برای خود میدانداری و گروه داری میکرد و حتی با حذف چندین گروه مطرح ازجمله فولاد خوزستان و تراکتورسازی تبریز لقب غول کش را برای خود به ارمغان آورده است.
فوتبال شهرداری یاسوج روزگاری با یکهتازی و خلق شگفتیها در لیگ دسته یک و حتی جام حذفی کشور و با شکست گروههای بزرگی همچون تراکتورسازی تبریز با سرمربیگری «امیر قلعهنویی» یکی از تیم های قوی و حتی امید نخست برای رفتن به لیگ برتر فوتبال کشور را یدک میکشید.
غول کشی که ناپدید شد
این تیم فوتبال که با داشتن مربیان مجرب و شناختهشده فوتبال کشور همچون رضا چمنیان و جواد زرینچه یکی از امیدهای آینده و تیمهای موفق در سالهای اخیر فوتبال کشور بود ناباورانه با بالا گرفتن اختلافها و کشمکشها از گردونه رقابتها حذف و از حضور در فوتبال کشور برای همیشه حذف شد.
دیگر نامی از قلعه عقاب ها نیست
در آن برهه تنها زمین چمن فوتبال که بهعنوان قله عقابهای دنا نیز شهره بود ورزشگاه کوچک تختی در مرکز شهر بود که به دلایلی امروز حتی محال فوتبال در آن دیده نمی شود و یکی از دلایلی احداث یک چمن مدرن و ورزشگاه بزرگ برای فوتبال دوستان همین ورزشگاه 15هزارنفری بوده است.
حال در چند روز اخیر شاهد بودیم که در لیگ دسته سه کشور، تیم اتحاد بویراحمد میزان گروه مس کرمان در شهر لنده یکی از گرمترین شهرهای استان برای یک دیدار فوتبالی بود.
دیداری که سئولهای بسیاری را در ذهن مخاطبان و فوتبال دوستان پیش آورد که چرا تیم فوتبالی از شهر یاسوج باید در هوای سوزان یک شهر گرمسیری از مهمان خود پذیرایی کند و مسئله چیست.
چرا شهر یاسوجی که روزی تیم فوتبال آن یکهتاز در لیگ دست یک بود ، حال از داشتن یک زمین چمن مناسب و استاندارد بیبهره است و چرا دیگر روزهای پرشکوه قلعه عقابها برنمیگردد.
در همین راستا به گفته عینالله دهقان مدیرکل ورزش و جوانان استان کهگیلویه وبویراحمد به خبرنگاران گفته است؛ این ورزشگاه در سال ۸۵ کلنگ زنی شد و در سال ۹۳ با بیش از ۱۳۰ ایراد افتتاح شد و بعد از افتتاح ایرادات همچنان برطرف نشد و این وضعیت تا امروز به حال خود رهاشده است.
ورزشگاهی که بیش از ۱۳۰ ایراد افتتاح شد
باید بدانیم که ورزشگاه پانزده هزاری نفری یاسوج دارای ۱۰ خط ویژه دوومیدانی، جایگاه خبرنگاران و رختکن بوده و جزو ورزشگاههای پیشرفته کشور است و کیفیت آن به تائید مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا رسیده و قابلیت برگزاری مسابقات فوتبال و دوومیدانی در سطح ملی در آن وجود دارد.
قرار بود این ورزشگاه هدیه فراموشنشدنی دولتهای قبل به مردم این استان و یک خدمت زیربنایی به توسعه ورزش کهگیلویه وبویراحمد بهویژه ورزش پرطرفدار فوتبال باشد اما دیری نپایید که همه آرزوها بر بادرفت.
استعداد های نهفته ای که کشف نمیشوند
استعدادهای نهفته ورزشی بسیاری در رشتههای مختلف در کهگیلویه وبویراحمد وجود دارند که فوتبال یکی از همین رشتههاست و اکنون جوانان زیادی همچون محمدشید مظاهری، بابک مرادی و حردانی، کوشکی و برخی دیگر از فوتبالیست مطرح این استان در گروههای پرطرفدار کشوری مشغول بازی هستند.
شکوفایی این استعدادها نیازمند توسعه امکانات ورزشی و زیربنایی است و جوانان مستعد استان بسیار فراوان اند، قرار بود کشف این استعدادها از محروم ترین نقاط استان تا مرکز استان در همین ورزشگاه صورت گیرد اما بخت ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج برگشت و سکوت و رکود میهمان همیشگی اش شد.
حال باشگاه نفت و گاز گچساران نیز با قدمتی ۵۵ ساله یکی از باشگاههای فعال و پرطرفدار جنوب کشور است که در لیگ دسته یک حضور دارد.
طبق نظر کارشناسان ورزش در استان، تکمیل و بهره برداری ازاین ورزشگاه به توسعه ورزش استان کمک شایانی خواهد کرد و استعدادهای ورزشی استان بهتر معرفی خواهند شد و مجالی برای استعدادیابی به وجود خواهد آمد.
آقایان به داد فوتبال سرزمین زاگرس برسید
آن ها معتقدند که ضعف ورزش کهگیلویه و بویراحمد میزبانی نکردن مسابقات کشوری است و ورزشگاه ۱۵ هزارنفری دولت آباد تنها راه برون رفت از این مشکل است.
مشکل ورزش در این استان نبود فضای فیزیکی برای بسیاری از هیئتهای ورزشی است و با بهره برداری از این پروژه مهم ورزشکاران یاسوجی از فضای ورزشی مناسب برخوردار می شوند و شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش ورزش خواهیم بود.
انتهای خبر/
- سلام محمد بهرامی به شکست سنگین انتخابات آینده
- یکی از نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد در لیست موافقان استیضاح وزیراقتصاد
- عملکرد نمایندگان کهگیلویهوبویراحمد در مجلس شورای اسلامی
- انتصاب جدید در اداره صمت کهگیلویه و بویراحمد
- انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
- مسئولیت جدید برای استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد
- پروژهای در یاسوج که قصد افتتاح ندارد!
- تغییرات گسترده در فرمانداریهای کهگیلویه و بویراحمد
- رئیس منابع طبیعی شهرستان دنا منصوب شد
- تصادف خونین در جاده یاسوج به کاکان
- جریحهدارشدن افکار عمومی در کهگیلویه و بویراحمد
- شبیخون خشکسالی به سرزمین کهگیلویه و بویراحمد
- عبور از مدیریت سنتی در نفت و گاز گچساران
- مطالبات کارگران شهرداری لیکک و وعده مسئولان
- جزئیات قتل دو جوان در دهدشت
- انتصاب یک مدیرکل دیگر در کهگیلویهوبویراحمد
- انتصاب یک مدیر دیگر در کهگیلویه و بویراحمد
- فرماندار جدید «بهمئی» معارفه شد
- ۹ دی؛ روز میثاق با ولایت
- قتل دو جوان در دهدشت و دستگیری سریع قاتل
- سد «ماندگان» تهدید بزرگ سرزمین دنا
- 26 دی روز فرار «شاه با فرح»
- جشن میلاد امام علی (ع) در لنده+ تصاویر
- حیات وحش جنگل های گچساران
- یک نام جدید برای هدایت پرسپولیس مطرح شد
- شیعیان واقعیشبیهترین افراد به امیرالمومنین هستند
- اعتکاف دختران حاجقاسم در شهرستان بهمئی
- طبیعت برفی جنگلهای مازندران
- سد «ماندگان» تهدید بزرگی برای دنا
- اصلاح الگوی کشت در کهگیلویهوبویراحمد ضروری است
- ضرورت توسعه جنگلکاری با بهرهگیری از مشارکت مردمی
- جشن میلاد «امام علی» در روستای گچبلند
- علت اهمیت ولایت امام علی (ع) چیست؟
- جشن ویژه توانخواهان و معلولان در گچساران+ تصاویر
- جشن «روز پدر» در لیکک
- جشن میلاد حضرت علی (ع) در باشت
- سد آبریز مطالبه مردم است؛ باید اجرایی شود
- حقمان را بدهید؛ نفت و آب از این استان خارج میشود
- شعرخوانی لری معاون رئیسجمهور در سفر به یاسوج
- دغدغههای استاندار کهگیلویه و بویراحمد از ماندگان تا آبریز
- مراسم تجلیل از متفاوتترین گروه جهادی کهگیلویه و بویراحمد
- پورمحمدی: کهگیلویه و بویراحمد برای کشور منطقهای مهم است
- پاشنه آشیل نماینده بویراحمد چیست؟
- پیروزی فوتبالیستهای شبکه دنا مقابل اصفهان
- آسمانیشدن مادر شهید کهگیلویه و بویراحمدی
- ثبت اولین قربانی آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد؛ قربانی بعدی کیست؟
- چه خبر از برف و باران در کهگیلویه و بویراحمد؟
- جشن میلاد امام علی (ع) در گچساران+ تصاویر
- نظارت بر بازار کهگیلویه و بویراحمد؛ کشک!
- 4 فوتی و زخمی در تصادف گوشه یاسوج
- مشاهده بیشتر