
از مهمترین مطالبات مردمی از سوی جوانان در استان کهگیلویه و بویراحمد، رفع نواقصات مجموعه اختصاصی دو و میدانی، مجموعه فرهنگی ورزشی شهدای دولتآباد است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی قریب بر ۳۰۰ هزار نفر یکی از استانهای محروم در اکثر زمینههای فرهنگی، اقتصادی، ورزشی و... است، یکی از مهمترین زمینههایی که ضعف و نقض آن بیش از همه به چشم میخورد ضعف در زیرساختها و اماکن ورزشی برای جوانان و نوجوانان است.
سال ۱۳۸۵ در سفر اول هیئت دولت وقت، نبود مجموعه ورزشی مجهز و مناسب از جمله زمین چمن، دوو میدانی و... در شهر پرجمعیت یاسوج مسئولان را بر آن داشت تا دستور احداث ورزشگاه ۱۵ هزاری نفری یاسوج را در دستور کار خود قرار دهند. این ورزشگاه در زمینی به مساحت ۲۳ هزار متر مربع آغاز و طی پروژهای فرسایشی در سال ۱۳۹۴ بهبهرهبرداری رسید.
بعد از گذشت مدتهای طولانی از یکی از پروژههای زخمی، نیمهکاره و فرسایشی بجا مانده از دوران ریاستجمهوری در دولتهای یازدهم و دوازدهم سرانجام با روی کار آمدن دولت سیزدهم این پروژه بار دیگر در دست اقدام قرار گرفت، ولی با به پایان رسیدن این دولت و شهادت رئیسجمهور سرنوشت آن بار دیگر به دست فراموشی سپرده شد.
بر اساس آخرین بررسیها این ورزشگاه هماکنون نیز بعد از گذشت بیشاز یک دهه از دستور ساخت، احداث و بهرهبرداری بهعلت برخی کم و کاستیها هنوز قابل استفاده نبوده و دیگر مجموعههای ورزشی آن از جمله ورزشگاه دو و میدانی نیز در حالت تاسفبار و دور از شانی به سر میبرد.
اخبار نواقصات و گلایه جوانان از این ورزشگاه بالاخص مجموعه اختصاصی دو و میدانی آن خبرنگار میدانی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» را بر آن داشت تا از نزدیک آنرا دیده و به شرح چگونگی و شنیدن نظرات ورزشکاران بپردازد.
طبق مشاهدات میدانی خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» این ورزشگاه با بیشاز ۱۳۰ نقص در حال ارائه خدمات ناقص به ورزشکاران است، این ورزشگاه دارای ۱۰ خط ویژه دو و میدانی بوده که عملا امکان استفاده از آن برای متقاضیان وجود ندارد.
از بزرگترین معایب آن میتوان به زمینخاکی آن اشاره نمود، مسیری که به واسطه خاکی بودن آن پر از چاله چوله و گل و لای است و عملا امکان دویدن در این مسیر را غیرممکن میکند، موزائیکها و قسمت بتنی این مسیر که براثر فرسایش از بینرفته و غیرقابل استفاده هستند و ...
حال سئوال اینجاست که آیا بعد از گذشت چند دهه از ساخت، احداث و بهرهبرداری از این مکان هنوز موعد استفاده جوانان و نوجوانان یاسوجی از آن فرا نرسیدهاست؟! و سئوال دیگر اینکه با این همه نواقصات استفاده از این مکان برای امتقاضیان چگونه امکانپذیر است؟!
این پایگاه خبری پیگیری معضلات و مشکلات شهری و مردمی و انعکاس آن به مسئولان جهت برطرفکردن آنان را رسالت خود میداند؛ از اینرو اقدام به رسانهای کردن مشکلات و معضلات شهروندان میکند.
خبرنگار میدانی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» بین ورزشکاران و افراد حاضر در ورزشگاه رفت تا نظرات، پیشنهادات و انتقادات آنان در اینباره را بشنود.
شموسی از ورزشکاران حاضر در این ورزشگاه گفت: وضع مشخص است این ورزشگاه حال و روز خوبی ندارد و این چیزی نیست که به گوش مسئولان نرسیده باشد، چندین دهه است که وضع همین است و همیشه مردم نارضایتیهای خود در اینباره را به سمع و نظر مسئولان رسانیدهاند ولی نتیجه چه شد؟!
وی با ناراحتی افزود: سلامتی همه مردم بسته به میزان ورزش روزانهشان است، در یاسوج مکانی برای پیادهروی و انجام ورزشهای روزلنه نداریم و هر روز بیشاز پیش شاهد وجود انواع امراض در پیر و جوان این شهر هستیم.
تولایی گفت: به زمین خاکی و زمین بتنی فرسوده این محل نگاه کنید قضاوت با شما حتی پیادهروی در این مکان امکانپذیر نیست چه برسد به دویدن با سرعت کند و تند و یا تمرینهای روزانه و میدانی ورزشکاران، شما بگویید این جوانان برای گذراندن اوقات فراغت و انجام تمارین ورزشی خود باید به کجا مراجعه کنند؟!
وی با ناراحتی گفت: این محل تنها نام ورزشگاه را یدک میکشد و استفاده عملی و فیزیکی از آن محال است، یک پارک سرپوشیده خدماتش از این ورزشگاه به مراتب بیشتر است.
ستوده گفت: عصر ها برای دویدن به این مکان مراجعه میکنم، کمر درد و پادرد دارم و باید روزانه پیادهروی داشته باشم، به این ورزشگاه مراجعه کردم تا با خیال آسوده بتوانم پیادهروی کنم و بدوم ولی وضعیت خیلی نامناسب است.
وی با نگرانی گفت: چالهچولههای زمین خاکی دو را نگاه کنید این میتواند سبب آسیبرساندن به سلامتی و بدن ورزشکاران و حتی ما مردم عادی باشد، ولی چاره چیست این وضعیت مربوط به چندین سال است و کسی در این امر پاسخگو نیست.
تصاویر تکمیلی را در زیر ببینید؛
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- باران مهمان کهگیلویه و بویراحمد میشود
- انتصاب اولین فرماندار دولت پزشکیان در چرام
- تنها پارکعمومی لیکک آماده پذیرایی از مسافران نیست
- آغاز انتصابات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
- سرپرست علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
- شلالدون، نگین گردشگری کهگیلویه و بویراحمد
- بیخیالی مسئولان به محور پرترافیک در لیکک
- نمایشگاه فروش بهاره طرح ضیافت ماه رمضان
- آخرین میزان بارندگی در کهگیلویه و بویراحمد
- ماغر بهشتی در جنوب کشور
- رمضان و نوروز، فرصتی برای معنویت و نشاط
- ارتقاء درجه سردار کهگیلویهوبویراحمدی به سرتیپ تمامی
- حال و هوای «تنگ ماغر» در سیزده بدر
- آبشار زیبای یاسوج منتظر مسافران نوروزی
- میزان بارشهای کهگیلویهوبویراحمد تا صبح شنبه
- اقامتگاههای بومگردی،سفری به طبیعت زاگرس
- پست جدید رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
- انتصاب یک کهگیلویهوبویراحمدی در منابع طبیعی خوزستان
- سیزده بدر در شهرستان بهمئی+ تصاویر
- هشدار سطح زرد برای استان کهگیلویهوبویراحمد
- وضعیت نابسامان میدانجهاد یاسوج
- یاسوج در قرق کافهها و ناهنجاریهای اجتماعی
- زلزله ۳ ریشتری لنده خسارتی در پی نداشت
- تلچگاه؛ تاج طبیعت کهگیلویه و بویراحمد
- دلربایی عطر بهارنارنج در کوچههای لیکک
- قاتل بلوطهای دنا به دام افتاد
- نقاشی طبیعت در بهار باشت
- جولان شوتیها بر مدار مرگ
- کهگیلویه و بویراحمد لرزید+ جزئیات
- 10 مصدوم در تصادف زنجیرهای پاتاوه به دهدشت
- دشتک؛ بهشت گمشده ایران در دل زاگرس
- مهرورزی جهادگران بهمئی به طبیعت
- بمبهای متحرک در جادههای کهگیلویه و بویراحمد+ تصاویر
- ورزشگاهی بلااستفاده در مرکز استان کهگیلویهوبویراحمد
- سیزده بدر در شهرستان بهمئی+ تصاویر
- قطعی آب؛ ارمغان نوروزی مسئولان برای روستائیان
- طبیعت چشمنواز «گناوه لری» در گچساران+ تصاویر
- ترافیک سنگین در برخی محورهای کهگیلویهوبویراحمد
- حال و هوای «تنگ ماغر» در سیزده بدر
- ماجرای ویدئوی تیراندازی در یاسوج
- معرفی جاذبههای گردشگری پاتاوه+ تصاویر
- تبر به جان درختان «دشتک» گچساران
- آخرین وضعیت راهها و تصادفات در کهگیلویهوبویراحمد
- سیزدهبدر در بهمئی کجا برویم؟
- صحبتهای جوان با انگیزه کهگیلویهبویراحمدی با جوانان
- بهترین مناطق گردشگری گچساران برای سیزده بدر+ تصاویر
- جمهوری اسلامی مبتنی بر مردم است
- تشدید نظارت بازرسان صمت بر واحدهای صنفی گچساران
- جشن نوروزگاه در یاسوج
- مشاهده بیشتر