دادستان عمومی و انقلاب لنده:
مصوبات شورای سلامت پیگیری حقوقی دارد
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لنده گفت: در بحث سلامت آحاد جامعه همه موظف و مسئول هستیم؛ لذا مصوبات شورای سلامت قابلیت پیگیری حقوقی دارند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» رضا رستمنژاد در جلسه شورای سلامت شهرستان لنده در خصوص اهمیت سلامت جامعه گفت: بحث سلامت بهعنوان یکی از مهمترین مسائل جامعه است که تمامی مصوبات آن پیگرد حقوقی دارند چرا که سلامت آحاد جامعه را در برخواهد گرفت.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لنده گفت: تمامی ادارات و نهادها در باب مصوبات شورای سلامت باید پاسخگو باشند چرا که اگر روزی مشکلی و یا حادثه رخ دهد مدیر دستگاه در جایگاه یک فرد حقوقی باید پاسخگو باشد.
وی تأکید کرد: مباحث مطرح شده در جلسه شورای سلامت برای رفع مشکلات با همدلی و همکاری بین ادارات شهرستان است که این مهم باید موردتوجه قرار گیرد.
رستم نژاد گفت: در بحث معضل وجود سگهای ولگرد و احشام در سطح شهر این مشکل تنها متعلق به شهرلنده نیست و تمامی شهرها با این چالش مواجه هستند؛ لذا باید شهرداری و سایر دستگاههای متولی در خصوص جمعآوری سگهای ولگرد شهرداری را کمک کنند
وی افزود: بهموجب بند ۱۵ ماده ۵۵ قانون شهرداریها بحث جمعآوری سگهای وظیفه شهرداری است؛ ولی اینکه همه چیز به دوش شهرداری باشد نیست؛ لذا باید همه ادارات در بحث جمعآوری سگهای ولگرد موظف هستند که شهرداری را کمک کنند.
رستم نژاد گفت: در خصوص وجود احشام در سطح شهرلنده نیز در بدو ورود به این شهرستان این مهم در دستور کار قرار گرفت و شبکه بهداشت و درمان شهرستان با چند مورد شکوائیه علیه دامداران پروندههای مطرح شد که برخوردهای لازم صورت گرفت.
وی افزود: این مهم یک مشکل فرهنگی است که باید قبح این مسئله برای عدم آزار و اذیت شهروندان ناشی از آثار مخرب نگهداری دام در سطح شهر و محلات باید به فرد دامدار توضیح و وی را قانع کرد که جای دام در سطح شهر و محله نیست؛ لذا با کار فرهنگی اثرگذار و بازدارنده باید این مشکل را برطرف کرد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لنده گفت: هرچند زندگی این دامداران از راه همین نگهداری دامها است؛ ولی باید بهگونهای رفتار کرد که انتقال دام به خارج از شهر بافرهنگ سازی صورت گیرد.
شهردار لنده گفت: در جلسه استانی در خصوص سگهای ولگرد مقرر شده بود که محیطزیست نسبت به حضور در شهرها و استفاده از سلاح مخصوص برای بیهوش کردن و حتی استفاده از تجهیزات پیشرفته برای زندهگیری سگهای ولگرد همراهی و همکاری لازم را با شهرداریها داشته باشد که این مهم تا کنون تحقق نیافت.
سلمان رنجبر گفت: شهرداری بهتنهایی قادر به مبارزه با پدیده سگهای ولگرد نیست؛ لذا از طرفی این یک مشکل ملی است و باید هزینه هاو برنامهها در نگاه ملی تهیه و تدوین شوند تا در سطح شهرهای کوچک بهتر اجرایی شوند.
وی در ادامه تأکید کرد: یکی از ابر چالشهای که در پهنه جنوب کشور وجود دارد بحث نبود مرکز جمعآوری و نگهداری سگهای ولگرد است که تمامی استانهای جنوب کشور با این پدیده درگیر هستند که این مهم نیز نیازمند عزم ملی است.
رنجبر گفت: اگر این اقدام ملی صورت گیرد بحث جمعآوری سگهای ولگرد منظم و بحث عقیمسازی و حتی نگهداری آنان برای شهروندان در سطح شهرها کاملاً بیخطر خواهد بود.
انتهای خبر