رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1404/03/08 Thursday - 2025 29 May الخميس ، 2 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1404-03-07 11:03 شماره خبر : 13215
عکس نوشته‌های هفتم خردادماه؛

صبح اگرس در این قسمت از عکس نوشته‌های خود به دود ناشی از سایت زباله در کنار روستاهای بهمئی و روزگار سخت روستائیان این خطه اختصاص داده شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»غول آهنی کهگیلویه‌وبویراحمد همچنان در حسرت افتتاح، غم نان؛ فریاد مردم باشت از بی‌کیفیتی نان،مرگ خاموش پروژه لاستیک‌سازی شهرک خان‌احمد باشت، روستاهایی که در بهمئی سخت نفس می‌کشند وشهری که خیابان سینما دارد اما سینما ندارد از جمله عکس نوشته‌های صبح زاگرس است.

خیابان سینمای شهر یاسوج همچنان اسم سینما را یدک می‌کشد اما خبری از وجود سینما در آن نیست و این اسم یادگاری را از 18 سال قبل با خود همراه دارد.(اینجا)

معضلات سایت زباله و بوی دود حاصل از سوزاندن انواع زباله‌ها باعث شد تا روستاهای اطراف شهر لیکک به سختی نفس بکشند و باعث گلایه اهالی این روستاها شد.(اینجا)

کارخانه لاستیک‌سازی خان احمد، واقع در شهرک صنعتی باشت در شرایط فعلی، حال‌ و روز خوبی نداشته و بعد از گذشت چند سال هنوز در مراحل ابتدایی باقی‌مانده و هیچ‌گونه پیشرفتی نداشته است.(اینجا)

شهروندان باشتی از بی‌کیفیت بودن نان گلایه‌مند هستند، البته برخی از نانوایان هم عنوان می‌کنند پخت نان برای نانوایان سود ندارد چرا که هزینه‌های تولید و افزایش اجاره‌بها موجب شده که بر کیفیت کار آنان تاثیر بگذارد.(اینجا)

پروژه تالار فرهنگی شهر یاسوج بعداز گذشت دو دهه نه‌تنها به مرحله بهره‌برداری نرسیده بلکه به یکی‌از پروژه‌های نیمه‌کاره‌ و فرسایشی تبدیل شده که صدای مردم را درآورده است.(اینجا)

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار