سنگ تمام لنده‌ای‌ها برای شهدای مقاومت

گزارش تصویری؛

سنگ تمام لنده‌ای‌ها برای شهدای مقاومت

مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت هم‌زمان با تشییع پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی‌الدین با حضور قشرهای مختلف مردم و مسئولان در مصلی بزرگ نمازجمعه شهرستان لنده برگزار شد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت هم‌زمان با تشییع پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی‌الدین با حضور قشرهای مختلف مردم و مسئولان در مصلی بزرگ نمازجمعه شهرستان لنده برگزار شد.

 حجت‌الاسلام و المسلمین سید هدایت محمودی اصل در این مراسم گفت: حضور باشکوه اقشار مختلف جهان در مراسم تشییع باشکوه سید حسن نصرالله به همه جهانیان ثابت کرد که مقاومت زنده، پرقدرت و پرصلابت است حتی بیشتر از گذشته و سید حسن نصرالله امروز در قله مقاومت باروح بلندش به هدایت مقاومت و آزادگان جهان خواهد پرداخت.

 امام‌جمعه شهرستان لنده گفت: همه جهانیان امروز به چشم خود قدرت و عظمت خون سید حسن نصرالله را که برنده‌تر از زمان حیات وی بود را مشاهده کردند و قطعاً پیروزی از آن غزه، از آن لبنان و از آن مقاومت است.

 وی افزود: همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرمودند که ما بر این باوریم که سید حسن نصرالله یک شخص نبود؛ بلکه یک راه بود، یک مکتب و نماد مقاومت اسلامی بود.

 تصاویر تکمیلی در زیر آمده است: