رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1404/02/25 Thursday - 2025 15 May الخميس ، 17 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-01-09 08:56 شماره خبر : 3265
در آستانه برگزاری کنگره ملی ۲۰۰۰ شهید استان؛

شهيد سید یونس موسوي در 29 آبان ماه 1347 در يك خانواده مذهبي دریکی از روستاهاي اطراف گچساران ديده به جهان گشود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»، شهيد سید یونس موسوي در 29 آبان ماه 1347 در يك خانواده مذهبي دریکی از روستاهاي اطراف گچساران ديده به جهان گشود. كودكي خود را تا 5 سالگي در كوت عبدالله (از شهرک‌های اطراف اهواز) گذراند بعدازآنکه خانواده دوباره عزم بازگشت به گچساران را نمود وي نيز در روستایی كه به دنيا آمد به كلاس اول دبستان قدم گذاشت و از همان كودكي هوش و استعدادش كاملاً‌ مشهود بود به‌گونه‌ای كه معلم هرروز صبح وي را به همراه خود به مدرسه می‌برد (زيرا خانواده ايشان در شهر زندگي می‌کردند)

بعد از اتمام سال اول به شهر آمد و از كلاس دوم تا پنجم ابتدايي را در مدرسه نظامي گچساران با نمرات عالي به پايان رساند. اتمام دوران ابتدايي و وارد شدن به محيط مدرسه راهنمايي مصادف با دگرگوني جامعه و به ثمر رسيدن انقلاب اسلامي بود و وي نيز در جريان انقلاب اسلامي به همراه ديگر همدرسان به سر كلاس درس بازگشت ولي ديگر محيط مدرسه او را ارضاء نمی‌کرد به همين علت بود كه بعد از اتمام دوران راهنمايي در آزمون ورودي مدرسه علميه ياسوج شركت نمود و پس از موفقيت در آزمون وارد محيط حوزه و طلبگي شد وزندگی نويني را شروع نمود.

 شهيد در آبان ماه سال 1361 بعد از موفقيت در امتحان كتبي و شفاهي وارد حوزه علميه ولی‌عصر (عج) ياسوج گرديد و شروع به تحصيل علوم ديني از كتاب جامع المقدمات نمود در مدت یک سال در آن حوزه کتاب‌های زیادی را به پايان رسانيد و از همان ابتدا استعداد سرشار و هوش فوق‌العاده او توجه استاد و همکلاسی‌هایش را به خود جلب نمود و سؤالات و اشكالاتي كه در درس مطرح می‌کرد همه را به تعجب وامی‌داشت چنانكه استاد ايشان حاج‌آقا مروج نقل می‌کردند كه: در پاره‌ای از موارد به صاحب كتاب اشكال می‌گرفتند و می‌گفتند اگر اين مطلب را به اين صورت بيان می‌کرد بهتر بود به‌طوری‌که من يقين حاصل كردم كه ايشان در آينده مجتهدي جامع شرايط خواهد بود.

 ولي چون در آنجا روح بزرگ و استعداد فوق‌العاده ايشان اقناع نمی‌شد لذا تصميم به مهاجرت گرفت و با استاد خود به مشهد مقدس مسافرت نمود و مدت بيست روز تمام مدارس و حوزه‌های آنجا را سر زد ولي باز آنجا را هم اغناءکننده نياز خود نديد لذا وارد حوزه علميه قم گرديد و در اين حوزه مقدس شروع به تحصيل كرد و در مدت یک سال کتاب‌های زیادی  را به‌دقت مطالعه می‌نمود؛ و سال سوم را نیز به پايان برد و در اين سال دوره مقدماتي حوزه علميه را به پايان رساند و در اول سال تحصيلي 65-64 ايشان دروس دوران مقدماتي را در مركز شوراي مديريت قم امتحان دادند كه در بين شرکت‌کنندگان ممتاز شناخته شد و چند جلد كتاب از طرف شوراي مديريت و رئيس حوزه علميه قم به ايشان به‌عنوان جايزه اهدا گرديد.

در سال چهارم دوران سطح را شروع نمود و در اين سال دو جلد اصول فقه و در حدود يك جلد از لمعتين را با موفقيت به اتمام رساند و در كنار این‌ها کتاب‌های سال‌های گذشته را تدريس می‌نمودند؛ و در ابتداي سال پنجم قصد داشت كه كتاب رسائل شيخ اعظم مرتضي انصاري قدس سره را شروع نمايد ولي عشق محبوب و وصال معشوق او را به‌سوی خود كشانيد و چنانچه خداوند تبارک‌وتعالی در حديث قدسي می‌فرمایند: و من عشقني عشقته و من عشقته قتلته، وصال معشوق را ترجيح داد و در جوار رحمت ابدي محبوب خود به حيات جاويد رسيده و خداوند نعمت عظماي شهادت را نصيب او گردانيد.

شهید موسوی در 28 شهریورماه سال 65 در منطقه فاو عراق به فیض شهادت نائل آمدند.

انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار