در دیدار با مردم لنده مطرح شد:
لنده جزء ۱۰ شهرستان برترکشور درحوزه ارتباطات
فرماندار شهرستان لنده گفت: امروز باتوجهبه فراهمکردن زیرساختها، لنده جزء ۱۰ شهرستان برتر کشور در حوزه ارتباطات است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» همزمان با گرامیداشت هفته دولت فرماندار و امامجمعه و اعضای شورای اداری شهرستان لنده با حضور در مسجد صاحبالزمان (عج) ضمن برگزاری جلسه شورای اداری و دیدار صمیمی با مردم این شهر به بررسی مطالبات و نقدهای شهروندان در خصوص مسائل عمرانی، توسعهای، زیربنایی، خدماتی و رفاهی پرداختند.
در ابتدای این دیدار جلال دانش با تبریک هفته دولت گفت: مردم بهعنوان مهمترین رکن جامعه هستند که مشارکت آنان در همه عرصهها و صحنهها تعیینکننده است.
فرماندار شهرستان لنده گفت: خدمت به مردم افتخار است و در برنامه هفتیم توسعه نیز وزارت کشور موظف شده است تا نسبت به مردمیسازی اهداف دولت نیز مشارکت مردم را در همه حوزهها دخیل بداند.
وی افزود: در دولت شهید رئیسی که کمتر از سه سال بود اقدامات خیلی خوبی در حوزه زیرساختهای عمرانی و توسعهای در شهرستان لنده اجرایی شده است.
دانش گفت: تا قبل از دولت شهید رئیسی برخی از مدارس ما در شهرستان لنده اجارهنشین بودند که وضعیت بسیار ناراحتکنندهای به لحاظ مختلط بودن و کمبود فضای آموزشی داشتند که این مهم در دولت سیزدهم در لنده با افتتاح بیش از ۹ مدرسه علاوه بر رفع مشکلات کمبود جا شاهد افزایش قابلتوجه کلاس درس و مدارس نوساز در این شهرستان بودیم.
وی تأکید کرد: وضعیت ورزش شهرستان لنده را تا قبل از دولت سیزدهم مورد نقد و بررسی قرار دهید و امروز که در تمامی حوزهها وزرش لنده فعال است و زیرساختهای اصولی آن از قبیل زمین چمن بزرگ ورزشگاه، زمین مصنوعی، نور ورزشگاه و میزبانی مسابقات لیگ سه کشور، راهاندازی استخر شنا و هیئتهای وزرشی و محیط خود اداره ورزش و جوانان نشان از تلاشی مضاعف در جهت خدمت به جوانان این شهرستان است.
فرماندار شهرستان لنده گفت: توجه به توسعه راههای روستایی و آسفالت آنان در دولت سیزدهم نشانگر توجه به محرومیتزدایی است.
دانش تأکید کرد: در حوزه ارتباطات و فناوری به جرات میتوانیم بگوییم شهرستان لنده یکی از ۱۰ شهرستانهای برتر کشور در حوزه ارتباطات و پوشش ارتباطی است.
وی افزود: در حوزه برق لنده با راهاندازی ایستگاه برق دژ کوه مشکل برق حل شده است؛ ولی نوسانات و قطعی برق امروز یک مشکل کشوری است چرا که در شهرستانهای بزرگ همانند اهواز، شیراز و حتی خود تهران روزانه شاهد قطعی مکرر برق هستیم.
دانش در خصوص روند ساخت بیمارستان لنده گفت: وقتی بیمارستان لنده در دولت سیزدهم تحویل گرفتیم تنها ۱۵درصد پیشرفت کاری داشت؛ ولی امروز بیش از ۸۵درصد پیشرفت دارد و در همین دولت شاهد افتتاح دوخانه بهداشت و افتتاح مرکز بستری درمانی با مشارکت بنیاد علوی و خرید دو دستگاه ژنراتور برق اضطراری و راهاندازی اورژانس ۱۱۵ قیام بودیم که باعث متحولشدن حوزه بهداشت و درمان شهرستان لنده است.
در این دیدار آیتالله نظری به اشاره به درخواستهای مکرر مردم و مطالبات آنان گفت: توجه به راه لنده به تشان بهعنوان یک مطالبه ملی از مهمترین درخواست مردم شهرستان لنده است چرا که باعث خروج تاریخی این شهرستان از بنبست خواهد شد.
استاد حوزه و دانشگاه افزود: اهمیت این پروژه ملی برای همه ما و مردم استانهای همجوار به لحاظ اقتصادی و صرفهجویی در مصرف سوخت و کاهش تصادفات جادهای کاملاً ملموس است چرا که جنوب را به مرکز کشور با کاهش ۱۴۵ کیلومتری نزدیکتر خواهد کرد.
وی در ادامه در خصوص مشکلات آب شهرستان لنده گفت: بحث تأمین آب شرب شهرستان لنده از سد کوثر یکی از مهمترین مطالبات مردم این شهرستان است که انتظار داریم بحث انتقال آب و آخرین وضعیت پیشرفت آن موردتوجه قرار گیرد.
آیتالله نظری گفت: بحث جاده لنده به تراب و تأخیر صورتگرفته در روند تکمیل آن و حتی مباحث فنی آن باید مورد تا کید قرار گیرد چرا که اگر بخواهیم آن را آسفالت کنیم و دیوارههای آن در معرض ریزش باشد عملاً هدردادن بیتالمال است؛ لذا باید ابتدا مباحث فنی آن رعایت شود بعداً بحث آسفالت آن در دستور کار قرار گیرد.
وی در ادامه گفت: بحث جاده ارتباطی تنگ لنده که در هر زمستان باعث گرفتار شدن مردم و حتی سقوط بیش از چندین خودرو و کشتهشدن سه نفر در طی این سالها باعث گلایه و نگرانی مردم شده است و این در حالی است که اگر بحث جاده روستای مال ملا به مونه و پل ارتباطی آن تکمیل میشد مردم از اینهمه گرفتاری برای همیشه رهایی پیدا میکردند.
در ادامه بمونی از شهروندان لندهای در خصوص حادثهخیز بودن تقاطع خیابانهای امام خمینی (ره) و شهید باهنر و خیابان مصلی شهرلنده گلایه کرد که تاکنون منجر به فوت دو نفر در همین نقطه شده است و خواستار توجه و رفع این نقطه حادثهخیز شد.
یکی دیگر از شهروندان لندهای با بیان مشکلات حوزه مسکن ملی گفت: متاسفانه از روزی که کلنگ مسکن ملی در این شهرستان زمین زده شد کاری برای شروع این پروژه صورت نگرفته است.
در ادامه نیز قدسی یکی دیگر از شهروندان لنده نسبت به عدم تخصیص سهمیه آرد نانواییهای تعطیلی شده به سایر خبازیها گلایه کرد.
وی افزود: وقتی نانوایی به دلایل مختلف تعطیل میشود متاسفانه ماهیانه بیش از ۱۸۰ کیسه آرد سهمیه شهرستان حذف میشود و همین مسئله باعث میشود که سایر نانواییها توان تأمین نان شهروندان را نداشته باشند.
در ادامه نیز کریمی زاده از شهروندان روستای شیتاب با گلایه از رهاسازی عملیات آسفالت در این روستا گلایه کرد و گفت: در روز اربعین شاهد عبور صدها خودرو از مسیر این روستا با این وضعیت اسف بار جاده بودیم که انتظار داشتیم مسئولان بیشتر به فکر رفع مشکلات جاده و روکش آسفالت آن می بودند.
وی افزود: هرچند بخش اعظمی از مشکلات این جاده ناشی از عبور لوله آب و فاضلاب از وسط جاده است ولی انتظار داریم که این مشکلات مورد پیگیری و پیگرد قرار گیرند تا کمتر شاهد گلایه مندی شهروندان باشیم.
جهانآرا یکی دیگر از شهروندان لندهای در خصوص مشکلات حوزه بهداشت و درمان لنده گفت: در وهله اول باید از خدمات و تلاشهای صورتگرفته در طی این سالها تقدیر و تشکری داشته باشیم؛ ولی نباید مشکلات را نیز فراموش کنیم چرا که نقد میتواند باعث پیشرفت شود.
وی افزود: در بحث مشکلات عکسبرداری حوزه دندان و سونوگرافی مشکلات اساسی در سطح شهرستان لنده داریم که انتظار داریم این مهم از سوی مسئولان مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.
در ادامه نیز سایر شهروندان به بیان مشکلات حوزه شهری، خدماتی و اداری پرداختند که فرماندار شهرستان لنده پاسخ همه سؤالات را به طور کامل ارائه دادند.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است: