مسئول دفترنمایندگیولیفقیه درسپاهفتح مطرح کرد:
قیام عاشورا تحقق امر پاسبانی از اسلام است
مسئول دفترنمایندگیولیفقیه در سپاه فتح گفت: فلسفه اصلی قیام و نهضت امام حسین (ع) بهعنوان تکلیف ارزشمند انقلابی تحقق امر پاسبانی از اسلام ناب و جلوگیری از اضمحلال درونی جامعه اسلامی آن زمان بود.
حجتالاسلاموالمسلمین سیروس حکمتی نیک در گفتگو با پایگاه خبری، تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص قیام امام حسین (ع) مطرح کرد: آنچه از مطالعه جریان تاریخساز عاشورا به دست میآید و برای ما کاملاً ملموس و محسوس است این است که امام حسین (ع) بهعنوان یک شخصیت بزرگ، انسان معصوم و منصوب از طرف خداوند حامل یک مأموریت و رسالت خیلی خطیر است به نام پاسبانی و صیانت همهجانبه از مکتب حیاتبخش و نورانی اسلام، به همین جهت در تاریخ باشکوه اسلام روزهایی وجود دارد که از آن روزها بهعنوان ارکان حیاتبخش دین اسلام یاد میشود.
وی تصریح کرد: یکی از این روزها روز عاشوراست که در سال ۶۱ هجری قمری در چنین روزی امام حسین علیه (ع) با یک قیام و نهضت و خروج علیه حاکمیت آنوقت که یک حاکمیت ظالمانه و مستبدانه بود دست به قیام زدند تا از مکتب نورانی اسلام به معنای حقیقی صیانت و پاسبانی و حراست و حفاظت کنند.
حکمتی نیک خاطرنشان کرد: لذا حکمت و فلسفه اصلی قیام امام حسین (ع) و نهضت امام حسین (ع) بهعنوان تکلیف ارزشمند انقلابی تحقق امر پاسبانی از اسلام ناب و جلوگیری از اضمحلال درونی جامعه اسلامی آن زمان بود؛ چون حکومت پلید بنیامیه در رأس یزید بن معاویه که شخص شارب الخمر، مفسد، مستبد و ظالم بود و اصلاً اعتقادی به دین نداشت بهعنوان حاکم اسلامی داشت بر مردم حکومت میکرد و در پرتو حکومت ظالمانه او دین داشت دچار انحراف میشد.
مسئول دفترنمایندگیولیفقیه درسپاهفتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: امام احساس کردند وظیفه دارند در برابر چنین حکومت ظالمانهای به میدان بیایند تا جلوی انحراف اسلام را بگیرند و اسلام را باقی نگه دارند به همین خاطر روز عاشورا روز دفاع ابدی و جانانه و همیشگی از اسلام لقب گیرد و اسلام به معنای واقعی تحکم خود را حفظ کند و نسل به نسل در گذر زمان دین حیاتبخش اسلام به بشریت منتقل شد و اگر امروز دغدغه هزاره سوم میلادی چیزی از اسلام باقیمانده است و میلیونها انسان در سراسر عالم عاشق دین اسلام هستند همه مدیون و مرهون قیام و نهضت امام حسین (ع) است.
حکمتی نیک اظهار داشت: بنابراین میتوان گفت فلسفه اصلی قیام امام حسین (ع) صیانت همهجانبه از اسلام ناب، مکتب حیاتبخش اسلام و حفظ دین اسلام بود که با احیای فریضه امربهمعروف و نهیازمنکر، دفاع از سیره نبوی و علوی و همینطور تفسیر زیباترین گلواژههای ناب دین و قشنگترین برجستههای تفکر اسلامی اتفاق افتاد.
مسئول دفترنمایندگیولیفقیه درسپاهفتح در رابطه با نقش زنان در نهضت و قیام عاشورا عنوان کرد: همانطور که قیام و نهضت امام حسین (ع) دوتا رکن اصلی دارد یکی خون و دیگری پیام است، رکن ارزشمند خون در روز عاشورا بهواسطه امام حسین (ع)، اصحاب و یاران باوفایش تحقق یافت.
وی تأکید کرد: اما پیام ارزشمند عاشورا که یکی از بهترین ارکان ماهیت نهضت عاشورا و جریان تاریخساز عاشورا است این موضوع ارزشمند پیام بهواسطه اسرای سرزمین کربلا و خانواده بنیهاشم که به اسارت درآمدهاند تحقق یافت.
حکمتی نیک ادامه داد: در رأس شخصیتهای بزرگی که توانستند پیام عاشورا را به جهانیان انتقال دهند و برای بشریت بیان کنند حضرت زینب (س) بهعنوان یک خانم و یک بانو که نماد صبر و استقامت است که از اول قیام امام حسین (ع) همراه با سایر اعضای خانواده امام حسین (ع) امام را همراهی کردند و به زیبایی توانستند این مأموریت زیبا، ارزشمند و خیلی مهم رساندن پیام عاشورا و تبیین و روشنگری ماهیت قیام امام حسین (ع) را برای بشریت انجام دهند.
وی افزود: مورد دیگر آشکارساختن ماهیت پلید یزید بن معاویه و عبیدالله و حکومت مستبد بنیامیه در آن زمان بود که بهواسطه حضرت زینب (س) تحقق یافت، بنابراین زنان در جامعه اسلامی ما میتوانند به زیبایی نقشآفرین باشند، همانند حضرت زینب (س) که بهعنوان الگو و اسوه در زندگی در قیام امام حسین به زیبایی ایفای نقش کردند.
انتهای خبر/