فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده:
فضای مجازی مهمترین سنگر برای دفاع از انقلاب است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان لنده گفت: امروز باتوجهبه تهدیدات گسترده دشمنان، فضای مجازی بهترین سنگر برای دفاع از دستاوردها و آرمانهای انقلاب اسلامی است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» همایش فعالان فضای مجازی شهرستان لنده با حضور مسئولان شهرستانی و اقشار مختلف بسیج در حسینیه ثارالله ناحیه مقاومت بسیج لنده برگزار شد.
در ابتدای این همایش روحالله ویسی با اشاره به اهمیت فضای مجازی و کار در این عرصه گفت: مقام معظم رهبری همواره بر اهمیت کار در فضای مجازی تأکید دارند و حتی اهمیت آن را برابر بااهمیت انقلاب اسلامی بیان کردند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان لنده گفت: فضای مجازی امروز مهمترین ابزار دشمن برای بهرهبرداری و اجرای پروژه ناامیدسازی آحاد جامعه است.
وی افزود: شما فعالان فضای مجازی بهعنوان افسران جنگ نرم باید با شناسایی اقدامات دشمن در فضای مجازی دراسرعوقت نسبت به خنثیسازی آن اقدام کنید.
ویسی تأکید کرد: معاونت فضای مجازی در سپاه و بسیج رسالت بسیار سنگینی دارد؛ لذا همه اقشار باید در راستای مأموریتهای ابلاغی گردانهای مجازی را همراهی کنید.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده گفت: اگر روزی دشمن از دادن سیمخاردار خودداری و ما را تحریم میکردند؛ ولی امروز ما با اتکا به دانش فرزندانمان دست برتر توانمندی دفاعی در منطقه و حتی جهان هستیم.
وی افزود: دشمن بر اساس شناخت ذائقه جوانان ما در فضای مجازی در حال تهیه محتواهای کاذب و دروغین است که رسالت و وظیفه همه شما اعضای گردانهای مجازی مبارزه با این تهدیدات و خنثیکردن آنان در فضای مجازی است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان لنده گفت: امروز باتوجهبه تهدیدات گسترده دشمنان فضای مجازی بهترین سنگر برای دفاع از دستاوردها و آرمانهای انقلاب اسلامی است.
در ادامه رئیس پلیس فتای شهرستان لنده با اشاره به دامنه جرائم صورتگرفته در فضای مجازی شهرستان لنده گفت: بیشتر جرائم صورتگرفته در بسترهای مختلف فضای مجازی در شهرستان ناشی از اعتماد به دوستان و در اختیار دادن کارتهای بانکی و ضعف در سواد رسانهای است.
حمزه حاجیزاده گفت: دشمن در بستر فضای مجازی سه هدف عمده را دنبال میکند که ابتدا سعی میکنند مردم را وابسته کنند و این وابستگی میتواند همانند مصرفکننده مواد مخدر چنان به فضای مجازی وابسته میشود که اعتیاد شدید به گوشی و فضای مجازی را به همراه خواهد داشت.
وی افزود: دوم این که استفاده درست از فضای مجازی باعث میشود علاوه بر مصونماندن از آسیبهای جسمانی از آسیبهای روحی و روانی آن در امان خواهیم بود.
حاجیزاده گفت: سوم این که بههیچوجه نباید به دوست خود در مدرسه و محیط بیرون اعتماد کرد که متأسفانه همین اعتمادها باعث انتشار تمامی تصاویر و حتی اخاذی و بیآبرویی خانوادهها شده است؛ لذا در فضای مجازی نباید به کسی اعتماد کرد.
رئیس پلیس فتای شهرستان لنده افزود: یکی از آسیبهای اساسی که متأسفانه در حال گسترش است بحث با احساسات دختران جوان برای خواستگاری است که متأسفانه برخی از افراد سودجو از این فضاها بیشترین کلاهبرداری را داشتند.
در ادامه نیز دکتر رحمان پرهیز با اشاره به مسائل مختلف حوزه روانشناسی در فضای مجازی گفت: به اعتقاد خیلی از متخصصین حوزه روانشناسی مقام معظم رهبری بهترین روانشناس در جهان هستند چرا که در ارائه مطالب و جزئیات چنان دقیق و روانشناسانه مطالب را بیان میکنند که بیشتر روانشناسان امریکایی فقط به حرکات دست و صورت و بیان ایشان متمرکز میشوند.
دکترای روانشناسی بالینی گفت: دلیل این مهم از سوی روانشناسان امریکایی بحث نفوذ عمقی کلام ایشان در بطن جامعه و محور مقاومت است.
وی افزود: مقام معظم رهبری خطاب به فعالان فضای مجازی با تأکید بر امیدآفرینی از آنان خواستند تا فضای جامعه را به این سمتوسو هدایت کنند چرا که هدف دشمن در فضای مجازی ناامید کردن اقشار مختلف جامعه بهخصوص جوانان است.
پرهیز تأکید کرد: یکی از دلایل عمده خودکشیها در جامعه و شهرستان لنده تحتتأثیر قرارگرفتن از هیجانات و آسیبهای فضای مجازی است که متأسفانه در بطن خانوادهها نفوذ کرده است.
وی در ادامه گفت: انتشار تصاویر و فیلمهای شخصی افراد در فضای مجازی و ضعف در بینش و سواد رسانهای باعث میشود که خیلی از افراد تحتتأثیر سوءاستفاده جنسی و اخاذی قرار گیرند و همین مسئله نیز باعث اقدام به خودکشی افراد میشود.
پرهیز گفت: یکی از چالشهای مهم خانوادهها بحث اجبارکردن دانشآموزان برای رفتن به مشاغلی است که بهاجبار از سوی خانوادهها برای دانشآموزان تعیین میشود و این در حالی است که قبل از آن به روانشناس برای شناسائی علاقهها و استعداد فرد مراجعه صورت نمیگیرد.
وی در ادامه تأکید کرد: بیان کارهای مثبت در جامعه و خانواده میتواند از بیشتر مشکلات روحی و روانی افراد جامعه و خانواده بکاهد.
پرهیز در ادامه گفت: عدم آگاهی والدین در برخورد مناسب با فرزندان بهخصوص در بحث استفاده از فضای مجازی باعث شده است تا پدیده شکاف نسلی چندین برابر خودش را در بطن خانوادهها نشان دهد.
وی افزود: بحث فراگیر بودن و دردسترسبودن فضای مجازی باعث شده است که میزان وابستگی به این فضا نیز در بین خانوادهها چندین برابر شود.
پرهیز گفت: ناشناس بودن در فضای مجازی باعث بروز بیشتر مفاسد اخلاقی، کلاهبرداری و برخی ناهنجاریهای اجتماعی و حتی اقتصادی شده است.
وی در ادامه گفت: بیتفاوت بودن نسبت به مسائل دینی در فضای مجازی و برخی از خانوادهها باعث شده است که متاسفانه امروز فرزندان ما نسبت به شناخت اول اولیه مباحث دینی کاملاً بیگانه باشند.
در پایان این همایش علاوه بر اجرای سرود دبیرستان دخترانه خدیجه کبری (س) از فعالان فضای مجازی بسیج شهرستان لنده تجلیل شد.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:
انتهای خبر/