
باز هم حادثه؛
غرقشدن جوان کهگیلویهوبویراحمدی در آبهای خوزستان
عصر امروز یکی از جوانان شهرستان بهمئی بر اثر غرق شدگی در آبهای استان خوزستان جان خود را از دست داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ عصر امروز یکشنبه سی و یکم فروردینماه ۱۴۰۴، یکی از جوانان شهرستان بهمئی، در منطقه تشان استان خوزستان براثر غرقشدن در چشمه برم شتری جان خود را از دست داد.
چشمه طبیعی برم شتری در فاصله بین روستاهای تاکائیدی و آهنگران در بخش تشان از توابع شهرستان بهبهان در استان خوزستان واقع شده است که در فصل تابستان محلی برای شناکردن ساکنان محلی و گردشگران به آن منطقه است.
این برم به علت عمق زیاد و جریان آبی خطرناک پیشازاین نیز حوادث مرگباری را رقم زده است، ساکنان محلی و شاهدان عینی حادثه از عدم نصب تابلوی هشداردهنده و عدم نظارت کافی بر این منطقه انتقاد کرده و تأکید کردند این چهارمین مورد غرقشدگی در طی سالهای اخیر است.
گفتنی است محمدجواد بخت دانشآموز پایه یازدهم از شهرستان بهمئی به عنوان چهارمین قربانی این استخر طبیعی جان خود را از دست داد.
از مسئولان و متولیان انتظار میرود جهت جلوگیری از حوادث بعدی اقدامی سازنده انجام دهند.