رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1404/02/16 Tuesday - 2025 06 May الثلاثاء ، 8 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-08-30 08:16 شماره خبر : 8713
بمناسبت آغاز هفته بسیج صورت گرفت؛

به مناسبت آغاز هفته بسیج و با هدف تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا، مراسم غبارروبی و عطر افشانی گلزار شهدا در بهمئی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ مراسم عطرافشانی گلزار شهدای گمنام شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی با حضور فرمانده سپاه ناحیه بهمئی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه بهمئی، خانواده معزز شهدا، جمعی از مسوولان ادارات و نهادها، بسیجیان و جمعی از مردم شهیدپرور شهرستان بهمئی برگزار شد. 

در این مراسم که به مناسبت آغاز هفته بسیج انجام شد، شرکت‌کنندگان با قرائت فاتحه به روح مطهر شهدا و امام شهدا با آرمان‌های والای امام و شهدا تجدید میثاق نمودند.

فرمانده سپاه بهمئی در این آئین بیان کرد: شهدا در همه عرصه‌ها ازجمله دوران دفاع مقدس و پس‌ازآن با اتکا به تفکر بسیجی، راهی را انتخاب کردند که مسیر حرکتی انبیای الهی و در صدر آنان شهید کربلا بود و لازم است چنین تفکر و روحیه‌ای به نسل کنونی هم منتقل شود.

سرهنگ مهدی غلامی‌نژاد با تأکید به حضور پررنگ ادارات در برنامه‌های مختلف اظهار کرد: همه ما باید تلاش کنیم تا در هفته بسیج برنامه‌هایی درخورشان بسیجیان برگزار کنیم.

 وی تصریح کرد: بعد از هفته بسیج ویژه‌برنامه استقبال از شهدای گمنام را خواهیم داشت و در این خصوص از شورای اداری انتظار همکاری ویژه داریم.

در حاشیه این آئین نماینده ولی‌فقیه در سپاه ناحیه بهمئی ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: هدف از غبارروبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدا تجدید بیعت با آرمان‌های این عزیزان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که موجب می‌شود انسان بدون نگاه به جنبه مادی آن را انجام دهد.

حجت‌الاسلام عبدالله گنجی با اشاره به نیت اخلاص شهدا گفت: شهدای والامقام با نیروی ایمان، عشق به اسلام و خالصانه در این راه که راه حق بود پای گذاشتند و درنهایت جان خود را فدا کردند و با چنین روحیاتی دستاوردهای بزرگی داشتند و درنهایت به فیض شهادت نائل آمدند.

وی بیان کرد: امیدوارم ما هم بتوانیم با اتکا به تفکر بسیجی در مسیر انبیاء الهی حرکت کنیم و نیت اخلاص راه شهیدان را ادامه دهیم.

تصاویر تکمیلی:

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار