شهادت محیط‌بان خائیز؛ فریادی از دل طبیعت مظلوم

عکس‌نوشته‌های پانزدهم خرداد ماه؛

شهادت محیط‌بان خائیز؛ فریادی از دل طبیعت مظلوم

صبح زاگرس در این قسمت از عکس‌نوشته‌های خود به شهادت محیط‌بان خائیز و دستورات قضائی برای دستگیری قاتلان وی اشاره دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» اکبرآباد یاسوج در ترافیک گم شد!، قاتل محیط‌بان «خائیز» شناسایی شدر، تصادف در محور‌‌ دارشاهی با یک فوتی‌و ۱۱مصدوم،ابهام در هزینه‌های صفحه شخصی معاون عمرانی استاندار ورمپ یاسوج-بابامیدان؛ راه فرار یا تله مرگ؟ از جمله عکس‌نوشته‌های صبح زاگرس است.

رمپ احداث‌شده در محور یاسوج به بابامیدان نه تنها ایمنی کافی را تأمین نمی‌کند، بلکه خود به محل بروز خسارت‌های مالی و جانی تبدیل شده است.(اینجا)

صفحه منتسب به عیسی شهامت معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با نام و عنوان شخصی اداره می‌شود، اما محتوای آن عمدتاً مربوط به عملکرد معاونت عمرانی استانداری است که ابهاماتی را به وجود آورده است.(اینجا)

سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد از فوت یک نفر و مصدومیت ۱۱ نفر دریک تصادف محور دارشاهی یاسوج خبر داد.(اینجا)

فرماندار کهگیلویه گفت: قاتل هدایت‌الله دیده‌بان؛ محیط‌بان ۵۱ساله منطقه حفاظت شده «خائیز»، شناسایی و به‌زودی دستگیر می‌شود.(اینجا)

شهروندان یاسوجی از ترافیک طاقت‌فرسای محدوده اکبرآباد به ستوه آمده‌اند؛ مسیر پانصد متری کارخانه قند تا مسجد نجف‌آباد در ساعات اوج به کابوس رانندگان این مسیر تبدیل شده است.(اینجا)