
رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد و استاد دانشگاه گفت: مسائل اقتصادی ما خیلی جای کار دارد یعنی پاشنه آشیل کشور ما دقیقاً حوزه اقتصادی است.
حمدالله اکوانی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» گفت: شعار سال هم از نظر نمادین و هم از نظر عملی دارای اهمیت است، معنای نمادین شعار سال این است که سیاستگذار اصلی کشور با تدوین و اعلام یک شعار مسیر کلی حرکت کشور را مشخص میکند و این نام گذاری حتماً فکر و تصمیمسازی و سیاستگذاری بسیار دقیق پشت آن است و مسیر کلی حرکت ارکان مختلف کشور به ویژه قوه مجریه و سایر قوا را مشخص میکند.
عضو هیات علمی دانشگاه یاسوج وجه دوم نام گذاری سال را اهمیت علمی و عینی آن دانست و گفت: به لحاظ عملی نیز شعار سال خیلی مهم است چون معمولاً در مورد موضوعاتی است که با زندگی روزمره و نیازها و تقاضاهای اساسی مردم سروکار دارد.
اکوانی با اشاره به اینکه عملاً بخش مهمی از شعار سال برگرفته از مجموعه نیازهایی است که مردم در طول سال به اشکال مختلف مطرح میکنند، گفت: معنای عینی شعار سال این است که مسئولان در هر نوع اقدامی باید نیازهای مردم را مورد توجه قرار دهند و برای پاسخ در خور به آنها بکوشند.
رئیس بنیاد نخبگان استان افزود: شعار سال در سال های گذشته رویکرد اقتصادی داشته است هنوز هم به نظر میرسد مسائل اقتصادی ما خیلی جای کار دارد یعنی پاشنه آشیل کشور ما دقیقاً حوزه اقتصادی است.
وی بیان کرد: ما در حوزه سیاسی شاخصهای نسبتاً خوبی داریم و شاخصها قابل قبول هستند اما در حوزه اقتصادی همچنان مشکل داریم و در سالهای گذشته تقریباً به طور مداوم یکی از ابعاد مهم نامگذاری سال از طرف مقامات معظم رهبری وجه اقتصادی بوده است.
اکوانی گفت: این بدان معناست که رهبر انقلاب به دولت، کارگزاران مختلف نظام و بویژه دولت و مجلس شورای اسلامی این موضوع را گوشزد کردند که دغدغه اصلی مردم موضوعات اقتصادی در ابعاد مختلف است و باید برای حل مشکلات اقتصادی کوشید.
اکوانی در خصوص تحقق شعار سال در استان گفت: در این خصوص دو نکته وجود دارد یکی بحث تلاشها و زحمات و منابع است که اراده نظام و دولت و کارگزاران اجرایی توجه مردم استان بوده و هست.
وی بیان کرد: در برخی از حوزهها مثلاً در حوزه زیرساختی بعضی از کارها انجام شده است مثلاً در حوزه راه، راههای مهم که سالها متوقف بود به بهره برداری رسید، البته برای اجرای طرح های کلان راه زحمات در واقع چندین ساله کشیده شده بود و در این دولت تکمیل و بهرهبرداری شد، این خیلی مهم است یکی از چیزهایی که برای توسعه استان نیاز داریم راههای دسترسی مناسب هست.
اکوانی گفت: بعضی از سرمایهگذاریهای خوبی در حوزه صنایع بزرگ همچون پتروشیمی و حوزه نفت و گاز صورت گرفته که بعضی طرحها افتتاح شدند و بعضی هم به هر حال پیشرفت مناسبی داشتند، در حوزه تولیدات مواد غذایی در استان زنجیره ارزش مواد پروتئینی مثل گوشت ومرغ را دیدیم که در استان سرمایه گذاری خوبی صورت گرفته و بر اساس آمارها تولیدات آن نسبت به قبل بهتر شده است.
رئیس بنیاد نخبگان استان تصریح کرد: واقعیت این است با وجود زحماتی که کشیده شده است فاصله بسیار زیادی با شاخص های مطلوب توسعه اقتصادی به نسبت ظرفیتهایمان و نسبت به تقاضاها و انتظارات مردم داریم که طبیعتا بخش زیادی از انتظارات مخصوصاً در حوزه نیازهای اولیه انتظاری معقول و مناسب است که هم از بخش خصوصی و هم از بخش دولت این انتظارات وجود دارد.
وی گفت: وقتی از توسعه صحبت میکنیم منظور اتحاد و ائتلاف بخش دولتی در قالب حمایت، پشتیبانی و سیاستگذاریهای کلان و هم مشارکت بخش خصوصی است.
رئیس بنیاد نخبگان گفت: در هر دو حوزه ضعفهایی وجود دارد، بخش خصوصی ما در همه حوزهها بسیار نحیف است که به جذب سرمایهگذار از بیرون نیاز داریم و این موضوع بدون از حمایتهای قانونی و اراده جدی بخش اجرایی از بخش خصوصی تحقق نمی یابد.
اکوانی ادامه داد: زنجیرههای ارزی داریم که در سالهای گذشته بر روی آنها به صورت پراکنده کار شده است. در زنجیره ارزش شیلات فقط بر روی ماهیان سردآبی سرمایهگذاری کردیم آن هم فقط برای تولید و ارسال خام ان به مناطق دیگر کشور است.
وی افزود: در حالی که این زنجیره ارزش شیلات و ماهیان هم به لحاظ تنوع محصول و هم به لحاظ فناوری جای کار دارد اما بر روی اینها کار نکردیم.
به باور وی زنجیره گردشگری از دیگر طرفیت های مهم استان است که میتوان در کنار همین شیلات و منابع طبیعی از آن برای توسعه پایدار استان استفاده شود.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- بازگشت به زادگاه پس از ۸۸ سال
- آبشار یاسوج؛ روایتگر جریان زندگی سرزمین زاگرس
- توضیحات دادستان یاسوج در رابطه با یک قتل
- یک کهگیلویهوبویراحمدی مدیرکل بنیاد مسکن تهران شد
- رئیس اداره دامپزشکی بهمئی منصوب شد
- تغییرات مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
- پل مکانیزه یاسوج؛ رویایی ناتمام برای شهروندان
- کافههای پارک آبشار تعطیل شدند
- خداحافظ آقای قاضی
- خصوصی بودن پتروشیمی ستاره گچساران
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- تغییرات مدیریتی در ایستگاه جهاد کشاورزی کهگیلویه
- ادارهای بدون مدیر و سرپرست در بهمئی
- فوت قاضی خوشنام دادگستری کهگیلویهوبویراحمد
- گامی مؤثر در حذف خردهفرهنگهای اشتباه
- همایش تجلیل از مقام معلم در بهمئی
- توهین وقیحانه فرماندار شیراز به پرفسور ملک حسینی
- علت اولیه سانحه رانندگی قضات کهگیلویهوبویراحمدی
- تقدیر خاص معاون استاندار از خدمات جاودان سیرت
- کلنگ ماند؛ وعده ساخت خانه را باد برد!
- حضور کاروان زیر سایه خورشید در کهگیلویهوبویراحمد
- طبخ ۹۰۰ پرس غذای گرم در باشت
- دستگیری سارقان کابلهای برق در بهمئی
- ۹۵ درصد آتشسوزیها عامل انسانی دارد
- روند نزولی و نگرانکننده تولدها در کهگیلویهوبویراحمد
- آرایش جنگی برای مقابله با کمآبی
- جوانان روستای کرباسی کهگیلویه راننده را نجات دادند
- گرههای ناگشوده؛ هنر عشایر در پیچوخم بیبازاری
- ایجاد آتشبُر در مراتع لنده
- ایمنی کارگران مهم است و باید تامین شود
- انتشارات فتحدنا در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
- میزخدمت مسئولان قضائی در زندان مرکزی یاسوج
- انباشت نخالههای ساختمانی و انسداد فاضلابها در لیکک
- پشت جبهه زاگرس برای بیآبی چه میگذرد
- توزیع نان صلواتی با چاشنی امامرضاییها
- مسابقات جذاب تیراندازی در گچساران
- حمایت تمامقد یک سازمان از هنرمندان بهمئی
- بوی نامطبوع فاضلاب سهم مردم دهدشت
- مهمترین اصل در واگذاری معادن، ایجاد اشتغال باشد
- فرصت دهید تا راههای مجلس را یاد بگیرم
- تاجگذای زارع در نبرد تماشایی غولهای کشتی جهان
- نگینی معنوی در روستای سرآبیز باشت
- معلولان و محرومیت از خدمات شهری
- رفع مشکل روغن خوراکی در لیکک
- اردیبهشت کوهگل در سیسخت
- طنین عطر حرم رضوی در کهگیلویهوبویراحمد
- عملیات بالگرد اورژانس هوایی یاسوج در منطقهای صعبالعبور
- برپایی میزخدمت در مصلی امامخمینی (ره) یاسوج
- برگزاری کارگاه آموزشی نویسندگی در شهرستان بهمئی
- مشاهده بیشتر