حالت تاریک
Logo
دوشنبه, 28 آبان 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن صبح زاگرس هستید؟
بررسی مطالبه مردمی؛

سیلاب کلوار محروم از اینترنت همراه

سیلاب کلوار محروم از اینترنت همراه

از مهمترین چالش‌های اساسی در ۲۲ روستای منطقه محروم سیلاب کلوار بخش مارگون، نبود امکانات و زیرساخت‌های ارتباط اینترنت است که مردم را رنج می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» آنتن‌دهی و اینترنت تلفن همراه یکی از ضروری‌ترین امکانات برای مردم مناطق روستایی است تا ساکنان این مناطق محروم بتوانند با دنیای اطراف خود حداقل برای رفع نیاز های ضروری برقراری تماس داشته باشند. در اهمیت آنتن‌دهی و داده می‌توان به داشتن ارتباطی دائمی و اتصال به شبکه اینترنت، همچون تماس با مراکز اورژانسی در زمان هرگونه سانحه یا حادثه اشاره کرد.

بر اساس اظهارات و تلاش‌های صورت‌گرفته در استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از اقدامات مؤثر در حوزه ارتباطات دسترسی روستاهای بالای ۲۰ خانوار به آنتن‌دهی و اینترنت پرسرعت است. طی سال‌های گذشته روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه اینترنت پرسرعت متصل شدند که با اجرای پروژه‌های ارتباطی در بخش اعتبارات ملی وزارت ارتباطات و اعتبارات بخش خصوصی حدود یک هزار میلیارد تومان طی ۲ سال اخیر در حوزه ارتباطات و فناوری ارتباطات استان به‌صورت شهری و روستایی سرمایه‌گذاری شده است. 

در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان مارگون در زمینه توسعه شبکه‌های مخابراتی صورت‌گرفته است و اپراتور‌های بزرگ تلفن همراه نیز در شهرستان‌ها مشغول به فعالیت هستند که دامنه گسترش آن‌ها تا روستا‌های دورافتاده نیز کشیده شده است. در نقطه صفر مرزی استان کهگیلویه و بویراحمد با چهارمحال‌وبختیاری و ۸۰ کیلومتری مرکز شهرستان مارگون منطقه‌ای بنام «سیلاب کلوار» با ۲۲ روستا و جمعیتی افزون بر دوهزار و ۸۵۰ نفر واقع شده است. 

منطقه سیلاب و کلوار را می‌توان از محروم‌ترین مناطق استان کهگیلویه و بویراحمد و حتی کشور دانست، منطقه‌ای که همچنان باگذشت چهار دهه از انقلاب اسلامی در برخورداری از هر نوع امکانات اولیه رفاه عمومی از جمله آب آشامیدنی، گاز، جاده ارتباطی، زیرساخت‌های ارتباط اینترنت، فضاهای آموزشی و ورزشی استاندار و... محروم مانده است. نقطه محوری و کانون این ۲۲ روستا امام زاده شاه غالب نام دارد که حدود ۱۱۰ کیلومتر از بخش مارگون بویراحمد فاصله دارد. یکی از چالش‌های اساسی در ۲۲ روستای منطقه محروم سیلاب کلوار، نبود امکانات و زیرساخت‌های ارتباط اینترنت است که مردم را رنج می‌دهد.

روستاییان در این خصوص بیان دارند: در مواقع ضروری به دلیل مشکلات آنتن‌دهی قادر به برقراری تماس نیستند و همین موضوع می‌تواند مشکلات مختلفی برای آن‌ها به همراه داشته باشد، از مسئولین خواهشمندیم برای حل مشکلات این منطقه محروم چاره ای بیندیشند.

امید است در زمان صدارات رحمانی استاندار جدید کهگیلویه وبویراحمد و حضور اولین وزیر کهگیلویه وبویراحمد در وزارات ارتباطات و فناوری دولت چهاردهم مشکلات چندین ساله این روستاهای محرم نیز حل شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از