سپاه پاسداران، سنگر ملت ایران در برابر دشمنان

امام جمعه یاسوج مطرح کرد:

سپاه پاسداران، سنگر ملت ایران در برابر دشمنان

امام جمعه یاسوج اقدام برخی کشورهای اروپایی در تروریستی خواندن سپاه پاسداران را محکوم کرد و بیان داشت: این اقدام نشان می‌دهد سپاه وظیفه خود را به‌درستی انجام داده است. سپاه پاسداران، سپر امنیت، استقلال و ناموس ملت ایران است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» آیت‌الله سید نصیر حسینی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ضمن توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، دوری از گناه و معصیت، گفت: قرآن هدایت‌گر است، بهترین و مستقیم‌تر راه یعنی راه انسانیت را به انسان نشان می‌دهد و انسان اگر بخواهد انسانی در این دنیا و آن دنیا در بهشت خدا زندگی کند راه آن پیروس به دستورات قرآن (کلام خداون کریم) است.

امام جمعه یاسوج و نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: قرآن از نظر سیاسی، نظامی، فرهنگی، اجتماعی، قانونی، اخلاقی، عبادی و... بهترین قوانین را دارد و انسان‌هایی که به این کتاب مقدس عمل کردند صاحب بهترین کرامت شدند، حتی کسانی هستند که معصوم هم نیستند اما چشم برزخی دارند.

وی ادامه داد: اگر انسان‌ها خودشان می‌خواستند قوانین در ابعاد مختلف را طراحی کنند قطع به یقین نمی‌توانستند، چنانکه افراد زیادی آمدند که این قوانین را بدون قرآن طراحی کنند، اما نتوانستند.

آیت‌الله حسینی خاطرنشان کرد: آن کسی که درمان می‌کند بهتر از کسی است که در خیابان چاقو در میارد و مردم را می‌کشد لذا این پسندیده است اما برای ورود به بهشت خدا کافی نیست، لذا برای ورود به بهشت خدا نماز تکمیل کننده بقیه اعمال خوب انسان‌ها است و با نماز در کنار بقیه خوبی‌هاست که انسان به بهشت خدا راه پیدا می‌کند.

امام جمعه یاسوج عنوان کرد: خداون می‌فرماید: ما شب و روز را برای شما قرار دادیم که زندگی کنید شب‌ها برای اسراحت و روزهای برای کار و امرار و معاش و برای جدا کردن این‌ها از هم ماه، ستاره، خورشید و...  را فرستادیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان بیان داشت: اعمال هر انسانی را به گردن او می‌اندازند و منشورس را در اختیار او قرار می‌دهند که همه اعمال او در آن نوشته شده است، کوچکترین حرکتی زبانی ما، حرف ما و حتی حرکت قلبی آن‌ها هم نوشته خواهد شد.

آیت‌الله حسینی در پایان خطبه اول مطرح کرد:در آخرت دیگر جای هاشا، دروغ، قلدری و... نیست، باید بدانیم که جای قراری در آن دنیا نیست و همه طبق قوانین الهی محاکمه خواهند شد.

آیت‌الله حسینی در خطبه دوم نمازجمعه شهر یاسوج ضمن توصیه مجدد خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، دوری از گناه و معصیت و تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر و ولادت باسعادت حضرت ولی‌عصر، امام مهدی حجت بن الحسن العسکری(عج)، به همه مسلمانان جهان، جامعه انسانی و نمازگزاران، گفت.

انتظار؛ تکلیف همگانی بشر

وی ادامه داد: یکی از تکالیف مهم هر انسان، هر مسلمان و به‌ویژه هر شیعه، «انتظار» است؛ انتظاری برای تحقق جامعه‌ای کاملاً انسانی، اسلامی، اخلاقی و معنوی؛ جامعه‌ای که در آن حاکمیت ارزش‌ها، عدالت، و قسط الهی برقرار شود و ظلم، ستم، فحشا و بی‌عدالتی از صحنه زندگی بشر کنار رود. این انتظار، خواسته همه بشریت است و همه انسان‌ها به‌نوعی برای آن تلاش می‌کنند.

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تفاوت نگاه شیعه با دیگران در این است که شیعه، منجی را با شناسنامه‌ای روشن و مشخص به جهان معرفی کرده است؛ حضرت مهدی(عج)، فرزند امام حسن عسکری(ع)، با پدری مشخص و مادری بزرگوار به نام نرجس خاتون، که در نیمه شعبان سال ۲۵۵ هجری قمری در سامرا متولد شد و به اراده الهی تاکنون زنده است و عالم، از برکت وجود ایشان بهره‌مند است.

انتظار اعتقادی، اخلاقی و عملی

امام جمعه یاسوج اضافه کرد: انتظار، صرفاً یک مفهوم ذهنی و اعتقادی نیست؛ بلکه سه بُعد اساسی دارد؛ انتظار اعتقادی، انتظار اخلاقی و انتظار عملی و رزمی. انسان منتظر باید در عمل منتظر باشد، اخلاق خود را اصلاح کند، خود را پاک نگه دارد و فریب صداهای باطل را نخورد.

آیت‌الله حسینی خاطرنشان کرد: اگر چشم انسان پاک باشد، صدای حق را می‌شنود و راه حق را تشخیص می‌دهد؛ اما اگر نگاه، دست، خوراک، لباس و معیشت انسان آلوده شد، قدرت تشخیص از او گرفته می‌شود؛ حتی اگر نام شیعه بر خود بگذارد، ممکن است در دام آمریکا، بی‌بی‌سی، اینترنشنال و صهیونیسم بیفتد و عملاً سرباز دشمن شود.

دجال زمان و جبهه باطل

وی با اشاره به روایات ظهور افزود: در روایات آمده است که هنگام ظهور، گروهی از فاسدان، قماربازان، شراب‌خواران و منحرفان در جبهه مقابل حضرت قرار می‌گیرند. امروز نیز دجال زمان مشخص است؛ همان جریان استکبار و سردمداران آن که نمادشان ترامپ و صهیونیسم جهانی است. کسانی که به فرمان دشمن، علیه ملت و کشور خود اقدام می‌کنند، مصداق روشن همان جبهه باطل هستند.

انقلاب اسلامی؛ تحقق انتظار عملی

نماینده ولی‌فقیه در استان تأکید کرد: حضرت امام خمینی(ره)، مفهوم انتظار را از یک حالت فردی خارج کرد و آن را به «جامعه منتظر» و سپس به «حکومت منتظر» تبدیل کرد. انقلاب اسلامی، بزرگ‌ترین گام عملی در مسیر انتظار پس از غیبت کبری بود که به دست امام و ملت قهرمان ایران برداشته شد.

امام جمعه یاسوج ادامه داد: اگر در گذشته سخن از آماده داشتن «یک تیر» و «یک خنجر» بود، امروز جمهوری اسلامی ایران به موشک‌های نقطه‌زن، هایپرسونیک، قاره‌پیما و تجهیزات پیشرفته دفاعی دست یافته است. این‌ها همه برای آن روزی است که انقلاب اسلامی، حکومت اسلامی و ملت ایران با تمام توان در خدمت حضرت ولی‌عصر(عج) باشند.

دستاوردهای انقلاب اسلامی، استقلال و تمامیت ارضی

آیت‌الله حسینی عنوان کرد: یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، استقلال ملی و اقتدار بین‌المللی است. در طول پنج قرن گذشته، مساحت ایران از بیش از سه‌ونیم میلیون کیلومتر مربع به حدود یک‌ونیم میلیون کیلومتر مربع کاهش یافت؛ چه در دوران قاجار و چه در دوران پهلوی. اما در جمهوری اسلامی، با وجود جنگ‌ها و توطئه‌ها، حتی یک وجب از خاک کشور به دشمن واگذار نشد.

وی با اشاره به خیانت‌های رژیم پهلوی ابراز داشت: در زمان رضاخان، کشور بدون مقاومت تسلیم متجاوزان شد و در دوران محمدرضا پهلوی، بحرین استان چهاردهم ایران با بی‌عرضگی تحویل انگلیس شد؛ آن‌هم با سخنان ذلت‌بار و تبریک گفتن برای تجزیه کشور.

رشد اقتصادی، علمی و دفاعی

امام جمعه یاسوج با بیان آمارهای رسمی خاطرنشان کرد: رتبه اقتصادی ایران از ۲۶ قبل از انقلاب به ۱۸ ارتقا یافت، صادرات غیرنفتی از ۵۴۰ میلیون دلار به ده‌ها میلیارد دلار رسید، ۹۵ درصد تجهیزات دفاعی امروز تولید داخل است، تعداد دانشجویان از حدود ۱۷۰ هزار نفر به بیش از ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر رسیده است، ایران جزو ۱۲ کشور دارای چرخه کامل فناوری فضایی است، ۹۰ درصد مواد غذایی و ۹۷ درصد داروها در داخل کشور تولید می‌شود، جایگاه ایران در نانو، پزشکی، حضور زنان در هیئت‌های علمی و قدرت موشکی، رشدی خیره‌کننده داشته است.

نماینده ولی‌فقیه در استان تأکید کرد: این پیشرفت‌ها در شرایط تحریم، جنگ، ترور و فشار اتفاق افتاده و به‌معنای واقعی کلمه معجزه است.

سپاه پاسداران؛ سپر ملت
 
آیت‌الله حسینی اقدام برخی کشورهای اروپایی در تروریستی خواندن سپاه پاسداران را محکوم کرد و بیان داشت: این اقدام نشان می‌دهد سپاه وظیفه خود را به‌درستی انجام داده است. سپاه پاسداران، سپر امنیت، استقلال و ناموس ملت ایران است و هرچه دشمنان با آن دشمنی کنند، محبوبیت آن بیشتر می‌شود.

قدردانی از سربازان گمنام امام زمان(عج)

وی با اشاره به هفته سربازان گمنام امام زمان(عج)، از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای امنیتی برای خنثی‌سازی توطئه‌ها و حفظ امنیت کشور قدردانی کرد و اذعان داشت: امنیت امروز کشور، حاصل مجاهدت‌های خاموش این عزیزان است.

مذاکره، اقتدار و خطوط قرمز

نماینده ولی‌فقیه در استان بیان کرد: غنی‌سازی هسته‌ای و توان موشکی، خطوط قرمز ملت ایران است و در هیچ مذاکره‌ای از آن عقب‌نشینی نخواهد شد. ما اهل مذاکره منصفانه هستیم، اما زیر بار ذلت آمریکا و استکبار نمی‌رویم.

امام جمعه یاسوج در پایان تأکید کرد و افزود: ملت ایران، ملتی شجاع و مقاوم است؛ در برابر ترور، جنگ، تحریم، کودتا و فتنه ایستاده و پیروز شده است. در این مرحله نیز خواهد ایستاد و به‌طور قطع، پیروز میدان، ملت قهرمان ایران خواهد بود.