رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1404/03/06 Tuesday - 2025 27 May الثلاثاء ، 29 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-03-05 08:04 شماره خبر : 13168
در نشست پروژه‌های عمرانی لنده مطرح شد؛

بیشترین سهم اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت در شهرستان لنده سهم کدام ادارات است و آیا این اعتبارات تکمیل‌کننده طرح‌ها و پروژه‌ها بوده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» یکی ازمهم‌ترین بخش از اعتبارات در سطح کشور که از محل مسئولیت‌های اجتماعی همواره بیشترین نقش را در تکمیل پروژه‌های عمرانی به‌خصوص در مناطق محروم کشور دارد بحث اعتبارات وزارت نفت است.

این اعتبارات پس از بازدیدهای میدانی کارشناسان وزارت نفت و تأیید میزان اعتبار مورد نیاز پروژه‌ها تخصیص داده می‌شود که به‌نوعی نیز به دلیل نقد بودن این اعتبارات همواره از مقبولیت بسیار ارزشمندی در بین پیمانکاران و ادارات مجری پروژه‌ها دارد چرا که تکمیل‌کننده پروژه‌های عمرانی ادارات است.

در چند سال گذشته به دلیل وضعیت اعتبارات سازمان‌ها و ادارات دولتی و ناتوانی در تأمین همه اعتبار لازم برای پروژه‌ها و گاهی نیز تأخیر در روند تخصیص اعتبارات و حتی خود تخصیص که به‌صورت ۱۰۰درصد تخصیص نمی‌یابد بیشتر پروژه‌های عمرانی به‌اصطلاح زخمی شدند و حتی برخی نیز به طور کامل تعطیل شدند.

تنها اعتباری که به‌صورت ۱۰۰درصد تخصیص می‌یابد و حکم چک نقد را دارد اعتبارات وزارت نفت است که تماماً تخصیص می‌یابد؛ لذا توجه به مدیریت و اجرای سریع پروژه‌های حوزه مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت همواره تسهیل‌کننده روند کمی و کیفی پروژه‌های عمرانی به‌خصوص در حوزه مناطق محروم است.

 

سید محمد تقوی در نشست بررسی پروژه‌های عمرانی شهرستان لنده از محل مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت با اشاره به اهمیت نقش اعتبارات نفت در پیشبرد پروژه‌های عمرانی شهرستان، گفت: این منابع مالی فرصت ویژه‌ای برای تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام در شهرستان است و اصلاً نباید نسبت به این اعتبارات بی‌خیال بود. 

فرماندار شهرستان لنده گفت: مدیران شهرستان باید نسبت به جذب این اعتبارات حساس باشند و در ارتباط تنگاتنگ با مدیران استانی، نسبت به جذب این اعتبارات اهتمام ورزند. 

وی بیشترین اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی را مربوط به حوزه‌های آموزش، بنیاد مسکن، آب‌وفاضلاب، راه، فرهنگ و هنر، ورزش، امور عشایر و جهاد کشاورزی دانست و گفت: هیچ تعللی در جذب این منابع پذیرفته شده نیست و باید هر دستگاهی به‌سرعت این اعتبارات را تعیین تکلیف کند. 
فرماندار همچنین تأکید کرد: اولویت اختصاص اعتبار به پروژه‌های نیمه‌تمام هست و تا تعیین تکلیف پروژه‌های جاری، نیمه‌فعال و راکد، از تعریف پروژه جدید خودداری شود.
فرماندار از شیوه تعامل مدیران شهرستان با مدیران بالادستی و استانی انتقاد کرد و گفت: برخی مدیران در ارتباط با مدیران بالادستی دچار لکنت‌زبان می‌شوند و قدرت چانه ندارند.

گفتنی است در استان کهگیلویه و بویراحمد، ۳۳۶ پروژه عمرانی و اقتصادی از محل اعتبارات مسئولیت اجتماعی وزارت نفت تعریف شده است. تاکنون ۲۳۸ پروژه از این مجموعه به بهره‌برداری رسیده و ۳۰ هزار میلیارد ریال از محل این اعتبارات به استان اختصاص‌یافته است.
انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار