
پس از شکست غیرمنتظره پرسپولیس برابر مس رفسنجان، سرخپوشان به دنبال پایان همکاری با سرمربی اسپانیایی خود هستند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در چارچوب هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر، پرسپولیس با نتیجه ۳ بر یک برابر مس رفسنجان شکست خورد تا بحران در اردوگاه سرخپوشان ادامه داشته باشد.
به دنبال این شکست باشگاه پرسپولیس ضمن جریمه اعضای تیم اعلام کرد که به زودی در خصوص کادرفنی این تیم تصمیمگیری خواهد کرد.
پیگیریهای خبرنگار ایرنا از این موضوع حکایت دارد که شب گذشته رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس با خوان کارلوس گاریدو گفتوگو کرده و خواستار پایان همکاری با وی شده است.
درویش امروز نیز با گاریدو جلسهای خواهد داشت تا این همکاری به صورت توافقی به پایان برسد. با توجه به پرداخت ۴۰ درصد از قرارداد کادرفنی توسط باشگاه به نظر میرسد باشگاه پرسپولیس و سرمربی اسپانیایی برای جدایی با یکدیگر به توافق برسند.
همچنین ظرف ۲۴ ساعت آینده و با برگزاری نشست هیات مدیره باشگاه پرسپولیس و با موافقت تمامی اعضا پایان همکاری با گاریدو اعلام خواهد شد.
گفتنی است تا زمان معرفی سرمربی جدید سیدجلال حسینی و کریم باقری هدایت سرخپوشان را بر عهده خواهند داشت.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- توسعه زیرساختهای شهری در لنده
- شور حسینی؛ شب چهارم محرم در لنده
- عزاداری شب چهارم محرم در گچساران
- عزاداری عاشقان سیدالشهدا در باشت +تصاویر
- یادواره شهدای مقاومت در یاسوج
- جواب یاوهگوییهای ترامپ با فریاد غیرت داده شد
- امام حسین(ع)؛ پرچمدار آزادگی در طول تاریخ
- پیشرفت ۶۸ درصدی پل تنگ سریز
- اقتدار نیروهای مسلح هیمنه پوشالی اسرائیل را شکست
- اخاذی پنهان در لباس «انعام» توسط شرکتهای باربری
- مشاهده بیشتر