زور کازرون و گچساران در هندبال لیگ برتر به هم نرسید
تیمهای هندبال نیروی زمینی کازرون و نفت و گاز گچساران در چارچوب رقابتهای هندبال لیگ برتر کشور به تساوی پرگل دست یافتند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»در چارچوب رقابتهای لیگ برتر هندبال مردان کشور تیمهای نیروی زمینی کازرون و نفت و گاز گچساران در شهر گچساران به مصاف هم رفتند.
تا پیش از این دیدار تیم نیروی زمینی کازرون با ۲۰ امتیاز در رده سوم و تیم هندبال نفت و گاز گچساران با ۱۸ امتیاز در رده پنجم جدول قرار داشتند.
در این دیدار مهیج و پایاپای هر دو تیم به نتیجه ۲۸ بر ۲۸ رضایت دادند و امتیازات را با یکدیگر تقسیم کردند
در جدول ردهبندی هم اکنون تیم سپاهان اصفهان در رده اول و آلومینیوم اراک نیز در انتهای جدول قرار دارد تیمهای نیروی زمینی کازرون و نفت و گاز گچساران نیز در رده سوم و پنجم این رقابتها قرار گرفتند
تیم هندبال نفت و گاز گچساران تا هفته شانزدهم رقابتهای هندبال کشور ۴۱۰ گل خورده و ۴۰۷ گل زده و تفاضل منفی ۳ دارد.
منبع:فارس
انتهای خبر/